Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

faceci nie doceniają dobrych kobiet

Polecane posty

Gość karzel 175
Czesc tu karzel masz moze sprzedac chusteczke do nosa bo nie mam przescieradla?

jeżeli kobieta jest dobra , to doceniają - jeżeli tylko uważa sie za dobrą , to nie cenią p.s.jak święta?

a co to znaczy ...dobre kobieta? bo dla każdego co innego może oznaczać:)

rev dobrze :) nie lubię takiej stagnacji (siedzenie i jedzenie :D), ale miło tak posiedziec całą rodiznką, pogadać od rzeczy ... :) kejt-ka też mam czasem takie wrazenie :O rev "jeżeli kobieta jest dobra , to doceniają" może doceniają, ale boją się takiej, bo sami musieliby być dobrzy przy takeij kobeicie, czyż nie tak?

Gość karzel 175
Dla mnie to oznacza że wystarczy ja tylko popieprzyc, solic i przyprawiac już nie.

Gość ,,,,,,,,,,,,,,
a kobiety to doceniaja dobrego faceta ? dlaczego pluja na takich ?

może doceniają, ale boją się takiej, bo sami musieliby być dobrzy przy takeij kobeicie, czyż nie tak? to nie strach , ale brak chęci i lenistwo - bo łatwiej jest zdobyć pustaka na noc i bez problemowo się rozstać , a kobieta dobra , to kobieta problemowa...:P

natomiast kobiety bardzo nie lubią dobrych facetów , bo nie są dla nich mężczyznami , tylko chłopcami

tak wilczyco , bo takie się olewa , nie zwraca na nie uwagi , albo nie szanuje - wszak one nic w tym złego nie widzą

Gość lucas banque
fiku jestes tak pusta że umówić z tobą sie moze tylko desperat

jak chciałem mieć laskę byle by mieć i potem nie mieć wyrzutów podczas rozstania to wybierałem te bardziej otwarte i doświadczone ... ale dodam ,że to wszystko robię dla tej przyszłej jedynej porządniej ...robie to żeby nabrać doświadczenia z kobietami bo jak się od razu napotka tą "dobrą" bez doświadczeń to potem raczej to nie wychodzi bo się nie umie zachować w wielu sytuacjach.

Gość goingdownforher
przesadzasz z tym stwierdzeniem :o ja znam te dobre i mam u nich szacunek i ja darze je tym samym 😴

"natomiast kobiety bardzo nie lubią dobrych facetów , bo nie są dla nich mężczyznami , tylko chłopcami" Akurat mężczyzna to ten dobry :) Zły to zazwyczaj chłopiec, który neidojrzal albo swoimi wybrykami musi podbudowywac własne ego 🖐️

krwawa a myślisz , ze kobiety mają inaczej? wysiłek kosztuje myślenie i działanie - a na łatwiźnie kosztuje tylko trochę czasu...

"A fiku spotkało Cię coś konkretnego czy znowu ogólnie?" Teraz mnei nic nei spotkało, spokojnie świętuję w gronie rodzinnym :) ale zdarzało się w przeszłości

fiku mężczyzna musi być zły , by mógł być dobry a chłopiec będzie się bał być zły ...:P

..co w tym niby zabawnego ? krzywdy sobie nie zrobiłem i tym dziewczynom tez było po prostu miło za każdym razem dla mnie OK....z pewnością wiąże się to ze swego rodzaju dorosłością bo wtedy nie szukałem kobiety na stałe tylko ot tak żeby się wyszaleć i coś przeżyć i móc popróbować z inną żeby mieć porównanie potem . Wtedy tez jesteśmy bardziej świadomi siebie i jakich cech tak naprawdę szukamy ,a nie jakie nam się wydaje że szukamy bo nam tak powiedzieli inny ( rodzice , babcie ,ksiądz :P )

prawiczku były, podejście w stylu "muszę nabrać doświadczenia" skreśla cie w moich oczach jako mężczyznę.

fiku mężczyzną się staje po pewnych przeżyciach ,a nie rodzi. Dla mnie np kobiety które jęczą na forach i zakładają masę tematów to niedojrzałe małe dziewczynki szukające opiekuna ,a nie faceta partnera.

Prawiczek dobrze pisze, tylko w złe słowa to chyba ubiera. Im więcej w życiu doświadczysz, tym większą masz świadomość siebie, swoich potrzeb i oczekiwań.

Gość goingdownforher
mezczyzna i kobieta stajecie sie wtedy gdy tworzycie szczesliwy zwiazek 😴 a takie cos jak sprawdzanie sie, czy seks bez zwiazku swiadczy o braku doroslosci wrecz o dziecinnosci i braku doroslosci :D