Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

faceci nie doceniają dobrych kobiet

Polecane posty

"uwazam ze na czlowieka trzeba patrzec sercem" rozumiem ,że ty już taki oświecony jesteś ,że wyczuwasz od razu wszystko ? ...możesz to nieco rozwinąć bo puki co to tylko zwykły tekst propagujący Cie jako tego wielkodusznego.

Taki jeden ,skoro już znasz tyle powiedzonek to może znasz takie ,że widzisz drzazgę w oku brata swego...a belki w oku własnym nie dostrzegasz ?? Więc nie osądzaj ,a nie będziesz sądzony.

nie jest dla mnie nowością i wiem jak się zachować ,albo np dać sobie spokój po pierwszej randce z jakąś kobietą bo wiem ,że nic dobrego z tego nie wyniknie czyli co jak na 1 randce nie daji ci znaku ze chce sexu to juz sie z nia nie spotykasz prawda bo ma byc do łózka i koniec no po 1 randce stwierdzasz juz wszystko o niej no musze sie od ciebie uczyc miszczu :D

Zawsze spotykając się z kobietą staram się ją poznać jako człowieka tak na jednej randce bardzo kogos poznac wez pajacu mi tu nie cytuj bibli ktora dopasowujesz do siebie jak ci wygodnie jestes zerem

"byly prawiczek szukam kobiety do sexu" freudowska pomyłka ? Człowieku ,ale czy możesz z łaski swojej nie dopowiadać sobie ? Bo skoro ty wiesz już lepiej co ja robię to my się nie dogadamy.

czlowieku widze ze bijesz sie wlasnymi przysłowiami :D to tobie skonczyly sie argumenty wiec mnie atakujesz dennymi bledami ktory kazdy moze zrobic Umiem sie do tego przyznac a ty nie i tym sie róznimy :D nie masz odwagi powiedziec kobiecie wiesz zalezy mi tylko na sexie tylko musisz krecic i oszukiwac jak lajza :D i obiecywac hmm milosc az po grób

Człowieku dopowiadasz sobie różne farmazony do tego co ja napisałem ,a gdy zwróciłem ci uwagę to zacząłeś mnie wyzywać no proszę cie...niepoważny jesteś.

Taki jeden, eeeee, serio nie chcę Cię obrażać dlatego nie komentuję Twoich wypowiedzi. Były prawiczek, ok, ale dojrzałość zdobywa się nie tylko romansami i relacjami damsko-męskimi. Tak w wielu przypadkach jest to potrzebne, ale .... no i właśnie tutaj nie chcę wydać się zarozumiała, bo obiektywnie naprawdę mam niewiele doświadczenia pod akurat tym kątem. Jednak jako osoba analizująca (nawet nieświadomie) innych zachowania, to co wyrażają między wierszami itp intuicyjnie wiem jak należy postępować. A czy tak robię...to już kwestia moich zasad i oczekiwań. Powiedzmy, że wiem dokładnie czego oczekuję i jestem w pełni świadoma wad i zalet postępowania zgodnie ze swoimi przekonaniami.

KW Temat jest jaki jest więc wypowiedziałem się pod temat. Oczywiście ,że są różne doświadczenia np pierwsza praca czy pomoc w domu bliskim bo ktoś jest chory i trzeba w pewnym momencie brać sprawy w swoje ręce. Piszesz ,że nie masz jeszcze 20 lat . Wydajesz się inna niż przeciętna dziewczyna w twoim wieku. Introwertyczka z Ciebie ,a tacy mają trudniej coś o tym wiem.

Taki jeden, Chyba jesteś tak głupi, że nie da się Ciebie obrazić...nie będę tłumaczyć swojej poprzedniej wypowiedzi bo była dość jasna

Były prawik, uważaj z opisywaniem ludzi tak jednoznacznie na pierwszy rzut oka. Taaa, pierwsza praca, pomoc bliskim.... Zwyczajnie nie każdy miał i ma życie jak z bajki choć tak mogłoby się wydawać.

byly prawiczek ja nie jestem ani fiku miku ani krwawa wilczyca zeby sie na twoje bajeczki nabierac kw uwierz mi ze to ja nie chcialbym cie urazic ... nie robie tego z uprzejmosci i wcale nie jestem aniolkiem.....

KW nie oceniam Cie ,ale takie mam odczucie czy trafne tego nie wiem bo Cie nie znam ,a życie fakt to najlepszy nauczyciel nieraz bolesny.

kw miszczu naucz mnie tego poznawac ludzi po kilku minutach pisania musisz byc swoja droga strasznie zajebista skoro o 2 nad ranem piszesz ze kazdy kogos ma tylko nie ty no nie dziwie sie skoro uwazasz sie za najmądrzejszą na swiecie że nie masz nikogo i uzalasz sie do kielicha

Gość gsdgdszgs35
masz 28 lat ale jestes strasznie głupi:P

Taki Jeden - gadasz jak ja po pijaku. Wbijasz sobie coś do łba i nic do Ciebie nie dociera

Taki jeden normalny, nie szkoda Ci cennej pamięci na moje wypowiedzi sprzed kilku miesięcy? Tak czasem mnie wiele rzeczy wkurwia i pisze o tym bo nie mam nic do ukrycia. Widze, ze Cię to bardzo jara. Nie chciałam Cię obrażać, ale sam mnie sprowokowałeś nie rozumiejąc nawet mojej wypowiedzi. Ja przynajmniej nie będę wspominać o czym Ty piszesz, a materiał był miała znacznie większy niż parę wypowiedzi wciętej osoby wracającej z imprezy. Ale kazdy zajmuje się tym na co ma się czas i ochotę. Cóż, sądź o mnie co chcesz, ale to nie zmieni faktu, że wolałabym spędzić życie z kotem niż z Tobą. Były prawik,okej, zrozumiałam Twoją wypowiedź bardzo kategorycznie po prostu;) Ale nie twierdze, że kompletnie się myliłeś, po prostu ja jestem, hmmm nieprzeciętna brzmi ładnie, ale dobrym zamiennikiem jest też pokręcona, łączę w sobie wiele cech na pozór sprzecznych.

Gość Skorzystaj z opcji przywróceni
A kobiety nie doceniają normalnych facetów. Po raz kolejny, dzisiaj zostałem "przyjacielem", mam 23 lata i w żadnym związku nie byłem. Poddaje się już, nie potrafię znaleźć dziewczyny.

" łączę w sobie wiele cech na pozór sprzecznych." tutaj uśmiech się pojawił na mojej facjacie jednym słowem KOBIETA :P Wiesz to że jesteś oryginałem nie ulega wątpliwości ..z resztą jak my wszyscy tutaj :P..ja po tym co piszesz sobie Ciebie wyobraziłem tak ,że siedzisz sobie zadumana w poprzek otwartego okna palisz fajkę zerkasz na niebo ...i myślisz , marzysz..wyczekujesz lepszego jutra