Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

faceci nie doceniają dobrych kobiet

Polecane posty

Fiku to chyba dobry znak nie ? Krwawa Co mam napisać ? Jak spodoba mi się dziewica i ja jej to nie widzę przeciw wskazań ,ale obawiam się ,że taka kobietka może nie wiedzieć czego chce. Jeżeli się mylę to wyprowadźcie mnie z tego przekonania.

Gość goingdownforher
fiku mikuuu Wiesz Ty tez masz zdrowe podejscie, a glupie pytania, czy tez sformulowani kazdy lubi zadawac, bo sprawdza cos 😴

Gość Facetzkafe
cześć nie mogę założyć nowego topicu, więc zapytam tutaj :) Część, wie ktoś co to za przystojniak? Co prawda gustuję w ministrantach i młodych klerykach, ale są święta i dzieci są z rodzinami a klerycy nie mają czasu ostatnio, więc doskwierają mi samotne noce :( kto to jest? http://p4.kimono.pl/p4.kimono.pl/64e15c4ad65f099972754682575a7294.jpg Proszę o pomoc :)

Gość goingdownforher
Facetzkafe model 😴

Gość Facetzkafe
ale jaki? imię nazwisko pseudonim? cokolwiek B Ł A G A M !

Gość abcdefghbnfgn
revolver madralo a co powiesz jak facet sam mowi o kobiecie ze jest dobra a tego nie docenia? I Twoja teoria z pierwszego posta poszla w diably.

Gość doceniaja doceniaja
chcialam sie upewnic czy umiesz czytac ze zrozumieniem stad ta literowka boze jestes taka ciezka, nudna w tym swoim marudzeniu, egocentryzmie, ze rzygac sie chce jak sie ciebie czyta idz do jakiegos psychiatry i naucz sie cieszyc zyciem i przestan latac za facetami udawadsniajac jak puste i nijakie masz zycie

Prawie 20 mam, tjtn. Czyli kobieta która wie czego chce nie jest dziewicą? Po co mam Cię uświadamiać, samo przekonanie, że kobieta którą widzisz głównie przez pryzmat seksu ma być z tego zadowolona jest śmieszne. Generalnie kawałek błony nie stanowi czyjejś wartości, jedne się zakochują jak mają lat 17 inne jak mają 23.

moim zdaniem doceniają, weźmy taki przykład jesteś z laska która dba o Ciebie o to byś wszystko miał, jest dla Ciebie oparciem, zawsze pomoże, normalne chyba jest że odwdzięczysz się czymś podobnym bo po prostu dla kogoś kto jest miły dobry itp nie sposób być chujem jak jest sie chociaż trochę normalnym człowiekiem

abcdefghbnfgn revolver madralo a co powiesz jak facet sam mowi o kobiecie ze jest dobra a tego nie docenia? I Twoja teoria z pierwszego posta poszla w diably. chcesz żeby poszła do diabła? nie życzę ci tego , bo Ci udowodni , że miałem rację :P p.s. facet jak nie docenia tego , ze kobieta jest dobra , najwyraźniej pomylił kobiety

Gość dostalam propozycje nauki j po
jaki z ciebie wrazliwiec myslalam ze kazdemu facetowi do sexu wystarczy okazja pokaz foto

"Po co mam Cię uświadamiać, samo przekonanie, że kobieta którą widzisz głównie przez pryzmat seksu ma być z tego zadowolona jest śmieszne" miałem w życiu różne doświadczenia w tym seksualnie wiec proszę nie skupiaj się tylko na jednym. Choć fajnie by było jak by każdy od poczatku do końca miał jedną kobietę i by się nie rozstali ,ale takie coś jest tylko możliwe wtedy gdy obie strony wchodzą w związek w pełni świadomie siebie ,a do tego paradoksalnie są potrzebne doświadczenia damsko-męskie ;) . Sami zobaczcie ile jest nieszczęśliwych małżeństw bo byli pierwsi dla siebie i rodzina przycisnęła wiec się ohajtali. ...dopiero w trakcie wychodziło ,że tak naprawdę nie pasują do siebie jedynie dziecko ich łaczy więc musza jakoś dać radę ...gdyby byli w pełni świadomi siebie nigdy by do czegoś takiego nie doszło Żeby rozwijać swoją świadomość potrzebne są przeróżne doświadczenia życiowe ,a w tym nadarzają się również chwile uniesienia. ,a jak się kisi bułę w domku do 30 roku życia to potem się pieprzy teoretyczne farmazony bo się tak naprawdę nie wie o życiu nic tylko tyle co się usłyszy od mamy , taty , sąsiada.

"bez milosci nie ma sexu :] nie potrafie " próbowałeś ? czy tak Ci się tylko wydaje bo to jest różnica ..kiedyś tez wmawiałem sobie ,ze nie potrafię ,a życie pokazała że jest inaczej. ...tak teraz jestem ten zły ;)

Gość dostalam propozycje nauki j po
no to masz sie z czego cieszyc byly prawiku

napisze wprost OCZEKUJESZ DZIEWICY a sam robisz co chcesz. I tylko to mnie śmieszy/ Jedni byli dla siebie pierwszymi, inni nie. Jedni się rozwodzili, inni nie. Znam różne przypadki. Zauważ, że wiek np. 17-20 lat nie jest odpowiedni do wiązania się na całe życie bo z dojrzałością mało kto grzeszy wtedy. Ale Ty wolisz się skupić na tym jak to doświadczenie jest potrzebne zamiast na swojej czystej hipokryzji, więc chyba nie ma sensu dyskutować.

Heh :P..TAK ŻĄDAM dziewicy w mojej jaskini ..która się złoży w ofierze ? trochę poboli ,a potem przestanie.. wilczyco krwawa...chyba zbyt serio wzięłaś to do serduszka ...będzie dziewica to będzie dziewica ,a jak nie to nie człowiek liczy się człowiek jaki jest.

Takie podejście nie jest nowe notabene. To po co takie bzdury pieprzysz? Jeśli masz problem z wysławianiem tego co naprawdę myślisz to poświęć więcej czasu na pisanie i redagowanie swoich postów. Bo ja odnoszę się wyłącznie do tego co napisałeś.

Spoko. Ale mam jedno pytanie jeszcze. Gdy zaczynasz spotykać się z daną kobietą myślisz bardziej o niej jako o nowym doświadczeniu i wykorzystaniu tego już nabytego doświadczenia, czy raczej na zasadzie "co ma być to będzie"?

Dobrze ,że zadałaś to pytanie. Zawsze spotykając się z kobietą staram się ją poznać jako człowieka . Doświadczenie po prostu ułatwia mi szybciej odnaleźć się w danej sytuacji nic więcej. po prostu cześć rzeczy nie jest dla mnie nowością i wiem jak się zachować ,albo np dać sobie spokój po pierwszej randce z jakąś kobietą bo wiem ,że nic dobrego z tego nie wyniknie

KW sorry ale ja nie rozumiem bylego prawiczka :D ani Ciebie uwazam ze na czlowieka trzeba patrzec sercem i tylko sercem :D spieszmy sie kochac ludzi tak szybko odchodza sam tego doswiadczylem wielokrotnie z punktu tego doswiadczenia doceniam to co juz mam i to kogo poznam