Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podrapałabym

Pogadam o

Polecane posty

Pepi, nic nie kumasz! to nabralo teraz takiego tempa ze w lipcu to juz beda zareczyny nad morzem :)

Nie wiem, jak Wy, ale ja w ogóle nie widzę postów na 10 stronie. Mogę otworzyć już oczka, czy jeszcze nie skończyliście? ;)

Jeśli mnie widzicie, o zrozpaczoną, załóżcie proszę jakikolwiek nowy temat, bo coś mi przyblokowało kafeterię teraz i Was nie widzę, albo uskuteczniacie jakieś czary.

Chyba wszyscy poszli spać, więc się pożegnam. Dobranoc :)

Gość real men 202centymetry
Przeczytałem, autorka to jednak imbecyl, lepiej się trzymaj sama przychlaście z dala od facetów :D

Gość real men 202centymetry
I tak zostaniesz starą panną kretynko, każdy madrzejszy chłop cię kopnie w dupsko prędzej czy później, podrap się w swój pusty baniak :D

Kejt chyba doszliśmy już do tego, że nie opłaca Ci się iść spać ;]

a juz prawie spalam, ale mysle sobie "a odswieze ostatni raz, moze dziala, a cos mnie ominelo" ;)

To ostatnie odświeżenie, to bł błąd. Teraz będziesz z nami siedziała do wschodu słońca ;)

szczerze Was nienawidze :] jestem jeszcze bardziej wredna jak sie nie wyspie, a zastepuje chwilowo w pracy szefowa, a za tym ida niestety czestsze kontakty z ludzmi :P

Panie kochany, że też tym pomarańczom chce się taki trud sobie zadawać i czytać takiego pustaka jak ja :D. Pozdrawiam i całuję w czółko, jedno, bo mam wrażenie, że to wciąż Ty, z zaburzeniami schizofrenicznymi :)😘

Potem będą podwładni gadali "zołza się nie wyspała i się nas czepia" :) Jestem prawie zazdrosny o tego buziaka w czółko ;P