Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podrapałabym

Pogadam o

Polecane posty

(Już poprzednią stronę pod górę nawet przewertowałam i nic. Aż się wystraszyłam, że problemy ze wzrokiem znów powracają po latach :D)

Nie no, rzeczywiście, żebyś nam tylko z przemęczenia nie padł z tym doglądaniem :D. Ja po godzinach mogłabym doglądać tych prochów... ;)

Dobra dobra, wystarczy jedna osoba doglądająca interesu i testująca jakość wyrobu :)

Ja jestem tester samozwaniec, możesz mi skoczyć :D Sprawdzam właśnie, czy odpisał /nie😭/, a tu news: dziś imieniny obchodzą - ja, on i mój były :D.

Jako prezes firmy mówię Ci oficjalnie "goń się", Ty naprawiasz żeby i przy tym pozostańmy :P Kiedy do niego napisałaś? Skoro masz imieniny, to gdzie flacha postawiona dla gości?! Zeby nie yło złoże życzenia jako jeden z pierwszych - zdrowia, szcześcia i słodyczy, kolega z nad morza życzy. Niech Ci ziemia lekką będzie, Twoje łono było płodne, a wybranek je zaspokajał.

Gość pinesssskaaa
idziecie spac?

Pepi, rym Ci siadł na końcu ;) to ja będę druga - Gosiu Gosiu, rozpal iskrę w tym swoim ktosiu ;)

Ziemia lekką będzie, no wiesz?!!!!! :D To już nie wiem, jechać pod pałac dziś bronić krzyża, czy bimber pędzić? :) Odpisał po 12, ja na to około 15. Usprawiedliwiam go, że taki dzień, może rodzinnie, potem pły%nnie, ale dużo czasu mu nie dam.

Tez od razu sprawidzłem ko dzisiaj obchodzi imieniny i przy okazji na stronce był podany cytat na dzień dzisiejszy "sceptycyzm to elegancja strachu", może się komuś przyda ;)

Dobrze że tylko czasem, inaczej bym współczuł Michałowi :)

A tak na chwilę znów pchnę temat na inne tory, Wy byście się ucieszyli, dostając taką wiadomość? Co sobie myśli wtedy facet, a co kobieta? Męczy mnie to jak pyrpeć na języku :)

to ja może z perspektywy kobiety powiem... mnie by to ucieszyło, ostatnio jak dostałam walentynkę to sikałam z radości, okazało się, że to moi znajomi :P

Jakby laska mi w oko wpadła, to bym się ucieszył. Gorzej jakby nie chciała mi do niego wpaść :)

Ja ostatnia walentynkę to chyba w podstawówce dostałem ;( Umiesz zdołować :P

ej no... Gocha, teraz to jak najszybciej musisz sie ujawnic, zeby wiedzial z kim ma do czynienia