Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona muzyczna

wspolne zainteresowania

Polecane posty

autorka placze sie juz w zeznaniach z braku argumentów zaczyna posługiwac sie frazesami typu "nei jesteś w stanie zrozumieć" 🖐️

"i po co sobie coś wmawiasz i dopowiadasz jak jej chodziło prawdopodobnie o to, że im bardziej podobna muzyka tym więcej podobieństw poza muzyką" pierwsze słyszę, mozna sie różnić podejsciem do zycia, temperamentem, wartosciami, wszystkim i porozumienei na plaszczyznie muzycznej nic nei da, bo nei przeniesie sie an inne dizedziny zycia to wlasnei te dalsze czynni8ki decyduja o współgraniu 2 osób a nei gust muzyczny 🖐️

Gość ona muzyczna
fiku - czy Ty nadal nie potrafisz zrozumiec, ze skoro ktos ma podobny gust muzyczny to rowna sie prawie 100%, ze w innych dziedzinach beda odbierac na podobnych falach? Mamy Ci to namalowac czy jak? A poznajac kogos nowego, potencjalnego faceta/dziewczyne - nie wiesz od razu co mysli o rodzinie, dzieciach, jaka ma filozofie zycia (no chyba, ze Ty atakujesz od razu takimi pytaniami :O ). Poczatkowe stadium znajomosci, wspolne rozmowy o muzyce/filmie itd. zblizaja, w glowach obojga zaczyna kielkowac mysl - hej! sluchamy PODOBNEJ (nie znaczy to tej samej) muzyki, moze i w innych sferach bedziemy sie zgadzac?

muzyka to słowa duszy wyrażane w dźwiękach - lecz niektórzy nie rozumieją jej przekazów i wpływu na dwoje zainteresowanych sobą ludzi.....muzyka potrafi wiązać i dzielić ....natomiast niektórzy po włączeniu radia czy tv spędzają swoje związki słuchając swoich dusz jedynie w tle - czyli olewając tło :classic_cool: http://www.youtube.com/watch?v=cNrr9YUGjQk fiku miałaś iść do kąta i sie nie ruszać - spłycasz temat muzyczny i negujesz jego możliwości , co dla interesującego się muzyką słuchacza wywołuje tylko śmiech - zwiazki rodzą sie w fascynacji osobami , które mają coś do przekazania w sztuce lub wiedzy- natomiast reszta opiera się na kasie lub seksie i włączaniu radia :D

gust muzyczny nie am sie nijak do tego ajkim ktos jest czlowiekeim, czym sie z w zyciu kieruje, jaki jest .... inaczej mowiac nie okresla czlowieka "hej! sluchamy PODOBNEJ (nie znaczy to tej samej) muzyki, moze i w innych sferach bedziemy sie zgadzac?" ja rozmawiam na rozne tematy i nei chodiz o to by byc takim samym tylko by jedna strona chciala poznawac druga i sluchala jej z zainteresowaniem :)

Gość Eowyn
"gust muzyczny nie am sie nijak do tego ajkim ktos jest czlowiekeim, czym sie z w zyciu kieruje, jaki jest .... inaczej mowiac nie okresla czlowieka" Tu nie chodzi o to, że na podstawie muzyki ocenisz czyjeś np poglądy polityczne (chociaż... zdarza się :D ) albo no nie wiem, stosunek do seksu, rozrzucania skarpetek czy czegokolwiek; chodzi o podobieństwo dusz.

Gość Eowyn
Ujmę to tak, ktoś kto słucha takiej muzyki jak ja nie musi mieć identycznego charakteru, poglądów itp - ale na pewno ma podobną wrażliwość. A fajnie jest mieć podobną wrażliwość. Co nie znaczy, że z takim człowiekiem od razu stworzę związek - bo znałam niezłych poyebów o identycznym guście muzycznym jak ja. To po prostu jeden z czynników. Jeden z wielu. Ale ważny.

nieprawda! znałam kiedyś kogoś o dużej wrażliwości muzycznej, podobnym guscie muzycznym, facet nie miał w ogóle wrażliwości :O za to pasjonował sie muzyką i miał dużą wiedzę w tym zakresie

Gość Eowyn
Są różne rodzaje wrażliwości :o dziwi mnie, jak można tego nie rozumieć :o ktoś może mieć super gust, być super artystą a przy tym być psychopatycznym skurvielem :o

Gość Eowyn
Są poyeby i poyeby, jednych z nich unikam, a innych gonię :D

no właśnei, gust muzyczny to jest gust muzyczny, a t ypioszesz ż ena podstwie gustu muzycznego wiązac sie z facetem? to tak jakbys szukala partnera który lubi impresjonistyczne malarstwo - głupota 🖐️

Gość Eowyn
Jeżu, fiku Ty naprawdę NIC nie rozumiesz :D :D :D

Gość dopierom zagladała
*nie miał wrażliwości względem ludzi piszesz o revie ?

Gość dopierom zagladała
tez chce go poznac ale moze jutro o dzis 😴

"zwiazki rodzą sie w fascynacji osobami , które mają coś do przekazania w sztuce lub wiedzy " mi np. nie imponuje wklejanie oklepanych linków z youtuba, nie budiz to mojej fascynacji :D 🖐️ no ale ja jestem tlyko prostą kobietą 🖐️

Eowyn Są poyeby i poyeby, jednych z nich unikam, a innych gonię ogólnie artyści i ich słuchacze , to delikatnie pisząc "pojeby" :classic_cool: skoro mają tyle talentu , to muszą też coś odpierdalać w ramach równowagi... nie zawsze jednak jest to negatywne :classic_cool:

Heh..ja mogę powiedzieć, że raczej nei zwiążę się nigdy z kimś kto słucha techna, hiphopu czy disco. Po prostu zawsze trafiam na ludzi o takiej mentalności, że..to naprawdę pokazuje kto jakim jest człowiekiem. Nie mówię, że decyduję o tym czy mi się ktoś podoba patrząc na gust muzyczny, ale widzę co nie przejdzie..;] Muzyka jest moją pasją. Od biedy jak jadę autm mogę posłuchać jakiego popu. Ale muzykę muszę też czuć. Pozdrawiam wszystkich którzy słuchają jazzu, rocka, funku, klasyki, muzyki soulowej, metalu, punk'u i...chorału gregoriańskiego. :P (no..można byłoby jeszcze coś niecoś dodać ;))

"fiku skoro wolałaś diabła , to teraz racz sie radiem zet " radio zet to tylko przykrywka, naprawdę słucham Marilyna Mansona 🖐️

A no i nie mówmy o klonowaniu..Muzyka ma tyle odmian. Sam rock to szerokie pojęcie. ;)

mi np. nie imponuje wklejanie oklepanych linków z youtuba, nie budiz to mojej fascynacji no ale ja jestem tlyko prostą kobietą prosta kobieta nie rozumie , ze wklejanie "oklepanych" linków z youtube to nie sposób na wyrabianie fascynacji , tylko na budzenie m.in.szydery - więc po ch** je oglądać? :D

Gość ona muzyczna
fiku, przegralas w tym temacie. buuuuu

Gość ona muzyczna
przegralas, bo wszyscy tak mowia. ;)