Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eksperiment

DIETA NORWESKA - nawet 10kg w 14 dni!!!!

Polecane posty

Gość eksperiment

Dzisiaj zaczęłam dietę norweską. Ciekawa jestem efektów :D Jadłospis diety norweskiej: śniadania: 1-2 jaja, herbata ( z wyjątkiem pierwszego dnia, kiedy zjadamy 3 jaja zawsze gotowane) 1 dzień II śniadanie - 3 jaja, grejpfrut, herbata nisłodzona lub słaba kawa; obiad - 3 jaja i surówka wrzywna bez sosów i oleju, kawa lub herbata i 1 kromka chleba 2 dzień II śniadanie - 1-2 jaja, grjpfrut, herbata lub kawa; obiad - mięso wołowe, pomidor, seler naciowy, ogórki i inne warzywa, kawa lub herbata. 3 dzień: II śniadanie - 1-2 jaja, gotowany szpinak z łyżką jogurtu; obiad - 2 kotlety z kurczaka lub jagnięciną, seler naciowy, pomidor, ogórki i inne warzywa, herbata lub kawa; 4 dzień: II śniadanie - surówka z warzyw, grapefruit, kawa lub herbata obiad - 1-2 jaja, ser biały, gotowany szpinak, kromka chleba. 5 dzień: II śniadanie - jaja, szpinak, kawa lub herbata obiad - ryba, surówka, kromka chleba, kawa lub herbata 6 dzień: II śniadanie - sałatka z owoców, herbata lub kawa obiad - wołowina, seler naciowy, pomidor, ogórki kiszone, kawa lub herbata 7 dzień: II śniadanie - zimne mięso z kurczaka lub indyka, pomidor, grejpfrut obiad - zupa jarzynowa, mięso drobiowe, pomidor, gotowana kapusta, seler naciowy, grejpfrut, kawa lub herbata. Uwielbiam jaja i grejpfruty więc ta dieta wydaje się być idealna. PRZYŁĄCZAJCIE SIĘ :D :D

Gość eksperiment
nie wiem ale zamierzam kontynuować. gdzies czytalam, ze połączenie jajek i grepfrutow powoduje ze nie jest sie glodnym.

Gość ewkos
ja byłam 2 razy na tej diecie. Pierwszy raz schudłam 4 kg (jakieś 3 lata temu), a teraz tylko 3kg. ale polecam te dietę

Gość eksperiment
stosowałaś ją przez 2 tygodnie?

Gość ewkos
tak całe 2 tyg. liczyłam na 4 kg

Gość ewkos
ale czytałam jakieś forum i dziewczyny wiecej chudły dużo zalezy od wagi poczatkowej

Gość vf66
{czesc} ja tez zaczne jutro

Gość ja tez na norweskiej
od wtorku,po jednym dniu kilo mniej :)

Ja ją stosowałam. Dieta super. Schudłam na niej 5 kg. Od poniedziałku startuje ponownie. Życzę wytrwałośi,bo dietka jest dość ciężka.