Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kvffjv

Ludzie mnie obgadują, faceci twierdzą że z nimi spałam

Polecane posty

Gość kvffjv

:( dlaczego wyrabiaja mi opinie dziwki? na te prawdziwe cichodajki nie gadają nic,a takim jak ja sie obrywa za nic. Jestem dziewica,nie uganiam sie za chlopakami, jestem raczej dojrzala jak na swoj wiek(17). Psychika mi siada przez takie ploty :o:(

Gość wujek dobra radaa
sraj na to rzadką sraką 🖐️

Gość Chłop pańszczyźany z Suchowoli
potwierdzoj co se bydo plotki godoć, niech mojo konkreto jokiego

Gość kvffjv
Tak mowisz sraj na to.Tylko ze widze spojrzenia innych, czasem jakies komentarze slysze.Nikt mnie poznawac nie chce bo juz opinie sobie wyrobil.Kurwa mac:/

Gość Nie przejmuj się...
Ja mam tak samo. Wyprowadziłam się z miasta, na wieś do męża i przecież jestem tu zwykła kurwa z miasta, każdy mnie bzyka jestem leniwa szmata itp a gdybys wiedziała jak mnie teściowa przez to traktuje i jej córki:) teściowa idzie do sklepu ktos jej nagada a ona we wszystko wierzy i robi mi afery:) i wiesz co mało mnie to interesuje, kiedyś chodziłam i płakałam przez to a teraz mam to gdzies i tak będą gadac więc niema sensu całe życie zyc w stresie

Gość wujek dobra radaa
nikt normalny nie zwraca uwagi na takie opinie o kims kogo sam nie pozna 🖐️

Gość Sociopathic boyfriend
Nie pokazuj, ze sprawia Ci to bol. Nie pokazuj na zewnatrz emocji, wtedy nie beda wiedzieli gdzie ''dzgac'' Plotkami nie warto sie przejmowac, olac I ignorowac.

Pomyśl tak.. skoro Cię obgadują to Ci czegoś zazdroszczą.. ;) bądź jak gołąb.. sraj na wszystko! nie warto się przejmować tym co myślą inni kiedy wiesz że to nieprawda..

Gość kvffjv
Staram sie nie pokazywać. Do tej pory myslalam , ze trzeba dać powód do plotek , mowi sie ze w każdej musi byc troche prawdy, a na prawde ostatnia rzecza jakiej bym sie spodziewala jest tego typu pomowienie... Ubieram sie skromnie, nie przesadzam z makijażem , fryzurą itd, ani sposobem bycia. Raczej jestem grzeczną uczennicą.. Nie wiem dlaczego akurat faceci tak gadają, niby są bardziej zrownowazeni od kobiet a tu wychodzi szydlo z worka

Gość kvffjv
z czego mam sie cieszyc? żeby jeszcze dobrze mowili...

Gość weźta sie stuknijta
Jesteś młoda ale nie na tyle,żeby dać sobie wmówić bzdety.Masz mieć siłe i to zlewać.Ludzie gadali,gadają i bedą gadać.Wyniesiesz sie stamtąd w końcu kiedyś a spać z nimi też nie będziesz,więc dlaczego ma ci to isc na głowe? Tylko wtedy gdy jesteś słaba.Debile gadający głupoty są nadal debilami gadającymi głupoty.Kumasz laska?

Gość Sociopathic boyfriend
...dokladnie jak tam ktos wyzej napisal, zazdroszcza Tobie czegos I zzera ich zazdrosc, zawisc. Trzeba byc skrajnym debilem, aby wierzyc plotkom bez udowodnienia. Takie tezy stawiaja osoby nierozwiniete o plyciznie mysleniowej. Lac na to I nie podzwol aby zabrali Tobie usmiech z twarzy, a szlag ich trafi z bezsilnosci.

Gość Fctdddttf
Sraj na to.