Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goraleczka

dieta 3d chili

Polecane posty

Witam serdecznie chcialam zapytać czy ktoś stosował dietę 3d chili ,jesli tak czy były jakieś rezultaty i efekty serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Ja stosowałam dietę 3D Chili, nawet pisałam o tym w innym temacie :) Mnie ta dieta pozwoliła bezboleśnie schudnąć 7 kg :)

A która to Ty?! Mnie się to trochę kupy nie trzyma... :P Dlaczego zgodziłaś się dodać swoje zdjęcia, skoro nie stosowałaś diety 3D? Tak Ci na kasie zależało? No, to teraz Cię pokarało... :/ ja o diecie 3d dowiedziałam się z forum, zdjęciami na stronie się nie sugerowałam, więc mnie to nie boli, ważne, że schudłam. Kit ze zdjęciami, nie zniechęcaj ludzi do diety, o której nic nie wiesz, a która de facto działa - to tak trochę jakbyś odbierała komuś możliwośc schudnięcia, nie uważasz? Tobie się udało, ale ile jest osób, co się męczą...

Ja schudłam dlatego że przestałam się obżerać :) Na kasie mi nie zalezalo. W sumie o tym ze mialam dostac kase dowiedzialam sie potem...o moje zdjecia poprosila mnie kolezanka, najpierw nie wiedzialam do czego. Potem powiedziala ze ma byc taka stronka ale oczywiscie musz wyrazic najpierw zgode. Powiedzialam ok - myslalam ze to ona m taka zakladac, wiec chcialam jej pomoc, potem mi powiedziala ze to jakis facet ja ma i ze jak sie zgodze to mi moze zaplacic - wiec dla mnie ta kasa miala byc extra a nie cel sam w sobie od poczatku. Mnie wkurzyl sam fakt tego ze gosciu wzial moje zdjecia, wystawil na stronie a laskawie ani nie poczekal na moj podpis na umowie i to ze nawet mi nikt nie powiedzial o tej stronie ze juz dziala od miesiaca w necie (ani kolezanka ani ten facet). Poczulam sie mega oszukana bo dowiedzialam sie od osob trzecich ze ja moja osoba reklamuje ta diete. Ja nie mowie ze dieta sama w sobie nie dziala...mozliwe. Ale dlaczego ktos zarabia moim kosztem?? A jak tak to ma dziala sto nie ma problemu...ja moge poprzesylac ta diete dla innych ZA DARMO ! Bo mam ja u siebie (musialam zrobic sobie z nia zdjecie). To tak samo jakby ktos wzial wasze zdjecia bez waszej zgody i reklamowal preparat na np. porost wlosów, tusz do rzes, krem przeciwzmarszczkow y -mozliwe ze te preparaty dzialaja ale dlaczego ktos ma zarabiac na tym a wy o tym nawet nie wiecie?? Kazda reklama w telewizji tak dziala ze ktos reklamuje za pieniadze dany produkt, ktos na nim zarabia, a ktos inny kupuje...

Pakila - kolezance dalam zdjecia bo miala z nich wybrac ktore beda dobre (i czy wogole ktores sie nadaja), nie wiedzialam ze odrazu beda zamieszczane. Na forum pisalam dla tego ze uwierz bylam tak wsiekla jak zobaczylam te zdjecia ze myslalam że ze złości spłonę. Wybacz, nie chce mowic ktora to JA bo dla mnie sprawa i tak jest juz przykra...ale fakt jest taki ze taka jest prawda ze zostalam lekko mowiac oszukana. No nic... wygadalam sie i tyle. I tak jak pisze, dieta moze rzeczywiscie jest skuteczna itd ale chcialam pokazac tylko ze facet ktory sprzedaje ta diete patrzy na klientow tylko przez pryzmat kasy - aby jak najwiecej zlapac ludzi i tyle. Przepraszam ze zasmiecilam to forum ale sadze ze wiele osob zrobilo by tak samo na moim miejscu.

Gość zoootooo
A_B a czy mozesz przesłac mi tą diete?

No, ale możecie napisać, jak dieta 3d działa? Bo moje pytanie zostało olane, a w tę historię średnio mi się chce wierzyć, bo przecież w necie są całe bazy zdjęć - nawet, gdyby chieli użyć czyjegoś zdjęcia, to po co mieliby takie akcje odstawiać i narażać się właśnie na to, że to wypłynie? Dziwne to dla mnie, że nie ma skąd zdjęć wziąć... Pachnie mi tu zazdrosną konkurencją :P Albo ktoś jest mega naiwny :P

Tylko nie wiem, czy wiesz, ale dieta 3d ma zapis, że jej rozpowszechnianie jest karalne... Pomyśl, czy Ci się opłaca tak ją rozdawać, bo jeszcze Ciebie zaskarżą, a Twoje wpisy w necie zostaną i chyba się nie wybronisz :P

To czemu jeszcze nic z tym nie zrobiłaś? Pierwszy post na forum napisałaś prawie 3 tygodnie temu, dlaczego się z nimi jeszcze nie dogadałaś albo nie załatwiłaś inaczej sprawy? :> Tak samo oni by wygrali za rozpowszechniane ich treści. Dla mnie to takie stękanie niepotrzebne, ja bym dzialała od razu, a nie smęcila na forum, nie czaję tego... Nilreni, dieta 3d opiera się na przyprawach, ktore mają stymulować metabolizm i przyspieszać spalanie kalorii. Najlepiej wejdź na stronę i poczytaj albo zobacz filmik, bo co by A_B nie mówiła, to dieta sama w sobie działa.

A Ty jak długo stosowałaś tę dietę 3D? Tam jest gotowy plan, co jeść, dobrze kojarzę?

Gość uzaleznionaodczekolady
A_B czy moglabys mi wyslać też ta diete?

Gość alexxxxxxxandra.
A_B a czy mozesz przesłac mi tą diete? (olarolka3@onet.pl)

Zakupiłam diete 3D chili. Jakoś nie było mi szkoda 40zł. Kto jej nie stosował nie powinien się wypowiadać o jej działaniu. Każda dieta ma jakieś produkty przewodnie czy coś w tym stylu, co rzekomo ma spowodować spadek wagi. Ta akurat polega na mocy przypraw. Czytałam dużo opini, trochę dobrych i jeszcze mniej złych. Zobaczymy. Od przyszłego tygodnia rozpoczynam.

Gość nie naiwna
żadna dieta wam nie pomoże jak nie zaczniecie ćwiczyć... dieta zadziała na chwilę jak ją będziecie stosować i potem wróci wam kg z nawiązką... a wątpię żeby któraś na diecie wytrzymała całe życie... najlepszym sposobem na zrucenie kg jest ruch... więc zamiast wydawać kasę na jakąś podejrzaną niby dietę zapiszcie się na siłownie;)

Z ruchem się zgodzę, gdyż każdy powinien chociaż w minimalnym stopniu poświęcać czas dla sportu lub po prostu nie prowadzić typowo siedzącego trybu życia. Jeżeli jednak ktoś ma nadwagę i chce zrzucić troche kilogramów to dieta jest jak najbardziej na tak, nie trzeba być a diecie całe życie. Wystarczy o siebie dbać. Są diety, które nie powodują efektu jojo. Pzdr

Gość gość
Ja bardzo poproszę tę dietę: erka64@tlen.pl

Gość gość
O ile to możliwe to również poprosiłabym o przesłanie mi tej diety. z góry dziękuję. kana2208@autograf.pl

Gość gość
Jak by można było przesłać dietę :) asiulka@autograf.pl

Gość gość
jeśli można też bym poprosiła o dietę 3D chili

Gość Sandruś009911
Czy ktoś może mi też przesłać ta dietę na Sandra_@buziaczek.pl próboje już wszystkiego ;(

Gość gość
ja mam ta diete ale za nia placilam i czemu za darmo rozdawac moge sprzedac za 15 zl

Gość gość
ja odkupilam ta diete jest super ale narazie nie moge stosowac w 100% bo karmie piersia biore sobie przepisy i sa super ale nie oddam jej za darmo mysle ze 15zł to nie wiele ja placilam 30 moj mail to ks-makeuo@wp.pl

Gość gość
jest ktos zainteresowany?

Gość gość
Cześć! :) jesli byłaby taka możliwość, prosiłabym o przesłanie dietki, nie mogę nigdzie znaleźć, a już wiele próbowałam, nie chciałabym się naciąć na zakupie, chciałabym najpierw sprawdzić czy daje efekty a potem kupić wersję papierową ;) mój mail flyncek@o2.pl. Dziękuję z góry, bardzo, bardzo!

ja tez kupilam wersje elektroniczna i taka posiadam jak cos moge wydrukowac i wyslac ale to wiecej bedzie kosztowac za darmo nie wysylam

Gość gość
BArdzo prosiłabym o przesłanie dietki na maila, chetnie sprobuje. Jesli mi sie spodoba to zakupię sobie indywidualną;) email: alicja.paska@gmail.com

Gość gość
Bardzo bym prosiła o przesłanie tej diety (anna.o3@wp.pl). Nie toleruję białka i nie wiem czy ta dieta będzie dla mnie odpowiednia, więc trochę szkoda mi ,,wyrzucać" 30 zł. Pozdrawiam i życzę szybkiego chudnięcia ;*

Gość Emi277
A czy ja nieśmiało tez mogłabym prosić o te dietę bardzo chce spróbować ale każdy wydatek teraz to dla mnie problem. Byłabym wdzięczna. Mail emi277@wp.pl Z gory dziękuje Emilia

Gość gg88
Hej, jeśli to możliwe również dołączam się do prośby o przesłanie dietki na adres gogincia@o2.pl