Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjfvbujwbiuv

baba na allegro postraszyła mnie skarbówką mam się bać?

Polecane posty

Gość jajajajjajajajjajajajjajajjaj
autor przyznał sie DO WINY pieniadze oddajac. pa!!

Gość nimma
co do kosztów wysyłki to nie można wliczać dojazdu na pocztę, opakowania itp: "Do ceny końcowej nie możesz doliczać kosztów związanych z przygotowaniem przedmiotu do wysyłki (opakowanie, obsługa). Koszty te powinny być wliczone w cenę przedmiotu." http://allegro.pl/help_item.php?item=1383

Gość moze mi ktos pomozeee
no to ja mam taki problem... Sprzedałam zestaw ubranek po mojej coreczce w sumie okolo 50sztuk ciuszków (dość duza paczka), chciałam za to 40zł, powiedziałam kupującej że dołoże z dobrej woli jeszcze kilka ciuszków i tak tez zrobiłam.. Zaznaczyłam przesyłkę GRATIS. A ona teraz mi pisze że ciuszki jej sie nie podobają, są rozciągnięte i niektóre z dziurami... I co zrobic w takiej sytuacji????

Gość nimma
widziała zdjęcia i czytała opis? jesteś osobą prywatną i nie musisz przyjmować zwrotów. jeśli opisałaś ciuszki zgodnie z prawdą to nie musisz się przejmować.

Gość kjfvbujwbiuv
dzięki za wypowiedzi,a ten spór to ona teraz zakończy czy trzeba czekać aż minie termin 30 dni od daty rozpoczęcia?

Gość jajaija
zwrotu przyjąć nie musi ale reklamację tak

Gość nimma
no reklamacja jest gdy towar jest niezgodny z opisem na aukcji. nie wiem jak tu było bo autorka nie pisze czy powyższe wady były opisane na aukcji czy nie. bo to że się komuś rzecz nie podoba nie jest podstawą do reklamacji.

Gość klementynka37
moze mi ktos pomozeee Jeżeli faktycznie były rozciągnięte i dziurawe, a ty w opisie napisałaś stan bardzo dobry to niestety reklamacja jest uzasadniona.