Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie dawać...

weźcie sie do roboty,a nie ciągle alimenty i alimenty !! ile dostane??

Polecane posty

Gość damski bokser
Czy prostytutce trzeba udowadniać że jest prostytutką? Nie. Czy kurwie trzeba udowadniać że jest kurwą? Czasami. Czy szmacie trzeba udowadniać że jest szmatą? Zawsze. Kim jesteś - DoZrytegoŁba-damskiego boksera?

Gość bez zaangażowania
jeśli jesteś istota z rozumem i zdarza sie czasami tobie mysleć to przeczytaj od samego początku i zastanów sie na spokojnie : "o co ty walczysz" zobacz darmozjadzie ile jest twoich wpisów beznadziejnych,obraźliwych i prostackich. zobacz sam-o każdej porze masz wpis nie masz co robić? nie możesz znaleźć pracy? jesteś tym który musi płacić? mogę zrozumieć rozgoryczenie ale nigdy nie usprawiedliwię chamstwa i prostactwa !! po co się wysilasz-nie szkoda tobie czasu? frustracie zatroszcz sie o swój wizerunek,o swoja psychikę-POKOCHAJ SIEBIE a do LUDZI będziesz miał inny stosunek i podejście BIEDNY,CHORY ZWIERZAKU

Gość metifone
damski bokser zdaje sie wspominal cos o porannym lisciu dla kobiety... Zgadzam sie. Poranny lisc dla niektorych niewiast jest niemalze darem bozym. Tak jak dla facetow dobre jest pociagniecie kascetem po facjacie. Kop w jaja raczej nie jest mile widziany, to takie brutalne. Ogolnie poradnik mlodych zon wspomina wlasnie o kascecie porannym, popoludniowym podaniu piolunu, co zwieksza plodnosc i wieczornym stabilnym odpoczynku.

Gość Z Zniecierpliwiony
To jak to w końcu jest? To mamusia ma radość z tego ,że ma dziecko czy też dziecko jest dla niej ciężarem i utrapieniem? Może te mamusie ,które żądają alimentów .....niech się w końcu zdeklarują.

Gość metifone
znicierpliwony - dziecko nigdy nie jest problemem, nie jest ciezarem. Wiesz o tym.

Gość Z Zniecierpliwiony
"""""" metifone znicierpliwony - dziecko nigdy nie jest problemem, nie jest ciezarem. Wiesz o tym."""" Ja wcale tego nie wiem. A po poczytaniu tutaj , myślę ,że dziecko dla mamusi jest ciężarem.

Gość damski ;)
"o co ty walczysz" Ja o nic nie walczę - jaja sobie robie :classic_cool: "zobacz darmozjadzie" Rozumiem to jako ofertę darmowego wyżywienia. A dobrze gotujesz? Bo byle-czgo nawet za darmo zjadał nie będę! "zobacz sam-o każdej porze masz wpis" A jaka pora jest właściwa na wpis? Dodam na swoją obronę, że mam bardzo cichą klawiaturę. "nigdy nie usprawiedliwię chamstwa i prostactwa !!" To prawie jak ja. Mam podobne odczucia dla głupoty, tępoty, qrestwa i łajdactwa. "LUDZI będziesz miał inny stosunek i podejście" A jaki można mieć stosunek do bydła, które nazywa cię "ZWIERZAKIEM"? "dla facetow dobre jest pociagniecie kascetem po facjacie." Pewnie miałaś na myśli "pociągnięcie KASZKIETEM" (?) "poradnik mlodych zon wspomina wlasnie o kascecie porannym, " Znam te porady. Ale zauważ, że kaszkiet poranny nie każdej młodej żonie wyjdzie. A niektórym wogóle nie wejdzie.

Gość nic nie dawać...
widzę,że tym tematem rozpętałem burze .Ale niestety taka jest prawda,puszczałyście się ?? puszczały,bo inaczej bachorków by nie było,przecież kochacie te dzieciątka jako matki,facetom to z reguły zwisa. Wiec po houj wam alimenty,moze taki faect jeden z drugim chce sobie zycie ułożyc od nowa ale nie,nie może bo musi qrwwa alimenty na darmozjadów płacić,bo mamusia patrzy tylko gdzie by tu za tą kaskę się zabawić lub puścic. Jak nie chciałyście bachorków to trzeba było się zabezpieczać !!!!!!!!!!!!! a nie łapać facetów na dzieciaka a potem kase wymuszać !!! Trochę honoru powinnyście mieć babska jedne.

Gość nic nie dawać...
widzę,że tym tematem rozpętałem burze .Ale niestety taka jest prawda,puszczałyście się ?? puszczały,bo inaczej bachorków by nie było,przecież kochacie te dzieciątka jako matki,facetom to z reguły zwisa. Wiec po houj wam alimenty,moze taki faect jeden z drugim chce sobie zycie ułożyc od nowa ale nie,nie może bo musi qrwwa alimenty na darmozjadów płacić,bo mamusia patrzy tylko gdzie by tu za tą kaskę się zabawić lub puścic. Jak nie chciałyście bachorków to trzeba było się zabezpieczać !!!!!!!!!!!!! a nie łapać facetów na dzieciaka a potem kase wymuszać !!! Trochę honoru powinnyście mieć babska jedne.

Gość Z Zniecierpliwiony
Wiele pań uważa ,że jak nogi rozłożyły to już swoją rolę i swoje zadanie spełniły. Ot cala ich rola. I jeszcze są z tego dumne. Oczekują nie tylko alimentów ale i medalu. Ot wielką laskę zrobiły.

Gość jkl
Nic nie dawać ja bym ci chętnie oddała tego bachorka na wychowanie puszczałeś się nie znałeś prezetwatywy to teraz kutasie chowaj.A ty byś się za moje pięć stów.Co mi nie może zwisać,może poznałam faceta swojego życia a on nie chce wychowywać cudzych dzieci.Gdzie jest napisane że ja muszę przecież rodzicw jest dwoje.Wbij sobie do głupiego Lba że gdybyś nie maczał gdzie popadnie mógłbyś sobie ze swoim życiem robić co chcesz.Najprościej zwalić na baby a samemu balować dalej a idiotki się dają.Głupie bo należy ojczulka dzieckiem obarczyć przestanie mu zwisać bo i żadna baba go kijem nie tknie.

Gość Z Zniecierpliwiony
""""" Nic nie dawać ja bym ci chętnie oddała tego bachorka na wychowanie """"""" To w czym problem?????

Gość jkl
Jak dla mnie w niczym chętnie oddam.Dodam jeszcze pięć stów na balety i prezerwatywy.

po co dyskusja z prymitywami? co to znaczy "puszczałyście sie","rozkładałyście nogi","dawałyście" itp - takie słownictwo o kobietach czy dzieciach jest w stanie wypowiedzieć jedynie prymitywny chamuś!! A wy wspaniali MĘCZYŹNI to co?! byliście cipami i zostaliście zgwałceni?! nie wiecie skąd sie biorą dzieci?! z matką tych jak nazywacie "bachorów" kładliście się za karę? z nienawiści? żenada!! dobrze że prawo takie cipy ma za nic i każe im płacić i co najważniejsze zadłużenie alimentacyjne nigdy nie przepadnie-do grobowej deski będzie nad wami ciążył dług!!! będziecie uciakać przez całe życie kombinując!!! my matki mamy dzieci-mamy ich miłość,szacunek,na starość wsparcie wam nie zostaje nic poza pustym portfelem A macie to wyłącznie na własne życzenie!!! Jesteście za głupi aby wychowywać dzieci-tylko nielicznym się to udaje-reszta stworzona jest do zapierdalania i płacenia :)

Gość weronika rottati
a moj byly nie zaplacil w tym miesiacu alimentow na corke. 350zł. i nic nie moge zrobic a kasa mi potrzebna.

Gość damski
Waciki ci wyszły?

Gość jkl
Nie wyszły za to gały wyjdą tatusiowi jak zobaczy pod drzwiami dziecko bez ciuchów kasy i jedzenia

Gość metifone
Kaszkietem w twarz? Toż to zniewaga. Takich rzeczy się nie robi. Damski, chciałbyś dostać czapką z podejrzanym daszkiem po twarzy? Kastet, to takie metalowe obrączki, zazwyczaj na 4 palce połączone w całość. Wykonywane zazwyczaj z mocnego, twardego żeliwa. Wykorzystywane przez zniewieściałych mężczyzn, którzy nie posiadali odpowiedniej siły fizycznej aby sprostać problemom.

Gość Z Zniecierpliwiony
Może właśnie tatuś na to czeka.

Gość metifone
O dzieci należy dbać. Kochać je, uczyć życia. Zniecierpliwiony, Ty nie walcz na forum, Ty walcz o to co Ci umyka. Sympatyk zakładający temat. A dlaczego uważasz, że facetom zwisa... w kwestii wychowania dziecka. Absolutnie, nie nawiązuję do Twojej gotowości seksualnej.

Gość Z Zniecierpliwiony
""""""""""""" Zniecierpliwiony, Ty nie walcz na forum, Ty walcz o to co Ci umyka.""""""""""""""" Czy i dlaczego komuś przeszkadza moja walka?????

Z Zniecierpliwiony Może właśnie tatuś na to czeka ha ha ha zapewne sie nie doczeka!!! o dziecko należy dbać po przez zainteresowanie tumanie!! kiedy ktos nie ma pracy to chyba nie czeka aż praca do niego przyjdzie tylko jej szuka prawda?!! Z Zniecierpliwiony """"""""""""" Zniecierpliwiony, Ty nie walcz na forum, Ty walcz o to co Ci umyka.""""""""""""""" Czy i dlaczego komuś przeszkadza moja walka????? mnie i wielu innym przeszkadza twoja niewiedza - jakże prostacka i chamska!! wprowadzasz wszystkich w błąd szkodząc i drażniąc-kumasz tumanie!!!

Gość do roboty
to jest chłop i traktor.