Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gasha

JAKI WELON DO TEJ SUKNI????

Polecane posty

Musisz koniecznie mieć welon? Suknia jest śliczna. Na zdjęciu wygląda jak z lejącego się srebra, a welony z reguły sa białe. Ja bym dobrała do sukni srebrną biżuterię by podkreślić jej urok.

Gość dziendoberek:)
mnie sie za bardzo welony nie podobaja(jesli juz to kruciutkie takie)

Gość domi nika
welon na pewno nie biały, jesli już to ecru - delikatny - ja bym już oszczędziła tych kryształków, bo suknia sama jest dośc świecąca

Gość WWQ3T3W4G
suknia jest piekna! sama w sobie tez dekoracyjna, nie potrzeba zadnego welonu a juz na pewno nie taki jak tu pokazalas, ewentualnie cos wpietego we wlosy, nie ckaj za bardzo bo bedziesz wygladala jak cyganka

Gość nie jestem styllistką
Do sukni autorki wątku welon raczejnoe pasuje - suknia ma styl glamour, trochę na lata 30-te, i bardziej widziałabym tu toczek lub woalkę. Albo efektowną fryzurę a'la Jean Harlow, ozdobioną strasowym, strojnym grzebieniem. http://weddingsisters.pl/wp-content/uploads/2011/02/bridal-veil-13.jpg Druga suknia wygląda jak poszarpana kosiarką - jest tak bałaganiarska, że żaden dodatek nagłowowy do niej nie pasuje!! Chyba, że Panna Młoda chce wyglądać jak stos siana... Gładka fryzura, w uszy pojedyńcza cyrkonia, do ręki maleńka kulka z białych róż, i NIC więcej.

Gość suknia
to znaczy ze jest brzydka?

Gość nie jestem styllistką
Jakby to ująć, bo nie chciałabym nikogo urazić... ale suknia rzeczywiście nie jest gustowna, i po prawdzie - nieładna, niestety :( W jej projekcie rządzi zasada "im więcej tym lepiej", a stos bezłądnie potarganego tiulu przytłoczy KAŻDĄ Pannę Młodą, upodabniając ją do kopy siana z nieśmiało wystającymi z tego stogu rączkami i głową :( Jeśli miałabym szczerze radzić - to odradzam ten fason z całego serca. Bywają suknie bogate i glamour, a ładne i przemyślane. Niekoniecznie sukienka musi być superskromna ;)

Gość gasha
dziwczyny zapomnialam napisac, że moja suknia nie bedzie w kolorze takim jak na zdjeciach ;/ moja bedzie z bialutkiej satyny :) ale ja chce welon... :) doradzcie tylko jaki :)

Gość suknia
hmm, dziękuję za opinię, lecz ja uważam ją za bardzo ciekawą, lubię rzeczy odważne, z fantazją, "dziwaczne". Nie kręcą mnie gładkie suknie czy tiulowe princessy

Gość domi nika
z tych dwóch które przedstawiłaś to wg mnie ten drugi będzie lepiej pasował lamówka bedzie dość podobna do materiału Twojej sukni welon wykończony mereżką nie pasuje do Twojej sukni

Gość dinnnkia
suknia autorki przepiękna, cudna wręcz, szkoda ją oszpecać jakim kolwiek welonem. Natomiast suknia z drugiego linka to chyba jakiś żart, nie wierze, że ktoś ma aż tak zryty gust, żeby ubrać takie coś...

Gość isjifhuhd
tez brzydka

Gość domi nika
Przecież autorka napisała że chce mieć welon. To po co ją namawiacie, żeby zrezygnowała z niego - bo taka moda nagle się zrobiła, że się rezygnuje z welonów? Ostatnia suknia - bardzo ładna, klasyczna i skromna princessa.

Gość gasha
dziewczyny ja juz przeszukalam allegro i tak naprawde nic nadzywczajnego nie znalazlam :/ a chce welon koniecznie :) może ktoras z was znajdzie cos odpowiedniego do mojej sukni i wklei link?

Gość gasha
dziewczyny ja juz przeszukalam allegro i tak naprawde nic nadzywczajnego nie znalazlam :/ a chce welon koniecznie :) może ktoras z was znajdzie cos odpowiedniego do mojej sukni i wklei link?

Gość gasha
dziewczyny ja juz przeszukalam allegri i ta naprawde nic nadzwyczajnego nie znalazlam :/ a chce miec welon koniecznie :) moze ktoras z was znajdzie taki, ktory bedzie pasowal do mojej sukni i wklei link???

Gość Nha
Proponuję taki jak na zdjęciu, prosty bez ozdób tylko krótszy przed kolano... wyglądałby ładnie ;) Ps. ładna suknia

Gość gasha
dziewczyny ja juz przeszukalam allegro i tak naprawde nic nadzwyczajnego nie znalazlam :/ a chce miec welon koniecznie :) moze ktoras z was znajdzie taki, ktory bedzie pasowal do mojej sukni i wklei link???

Gość gasha
dziewczyny ja juz przeszukalam allegro i tak naprawde nic nadzwyczajnego nie znalazlam :/ a chce miec welon koniecznie :) moze ktoras z was znajdzie taki, ktory bedzie pasowal do mojej sukni i wklei link???

Gość gasha
żę tak powiem ---> ten welon jest świetny!!! tyko gdzieś wyczytałam, że jak sie ma tren i chce się długi welon, to musi on być chociaz odrbine dłuższy od trenu. jak myslicie? nie wiem czy lepiej taki 250 cm czy może jedank nie przesadzać z długością i wziąc długi - ale taki, żeby nie sięgał do ziemi??