Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalTom

spotykam się z żonatym facetem

Polecane posty

Gość Migugyy
Jebnij sie w leb glupia szmato. Przypierdoli sie taka jedna z druga do zajetego faceta, nie odpuszcza i dziwne, ze zwiazki sie rozpadaja.

Gość rumunbialy
O nie tylko ja mam takie poglądy

Gość ja tez sie spotykam
kobietki ja musze spadac wroce tu jutro to popiszemy dalej spijcie słodko,nie piszcie do rumuna i snijcie o swoich ukochanych :)

Gość MalTom
ja tez sie spotykam - szczerze, to nie wyobrażam sobie by mógł zostawić rodzinę, chyba to ja bym sobie nie poradziła z tym. Ja już głupia jestem - sama nie wiem czego chcę

Gość MalTom
ja tez sie spotykam - dziękuję:) spokojnej nocy i do jutra

Gość ja tez sie spotykam
Migugyy debilko zadna z nas nie rozbija małzenstwa czytaj ze zrozumieniem

Gość BaraniKretyn
Gdy się rodziny rozpadną waszych kochasi to zobaczycie.

Gość ja tez sie spotykam
MalTom pa

Gość rumunbialy
one nic nie zobacza znajda sobie innego:)

Gość germanistka86
Dla mnie jesteście śmieszne i zakłamane. Pisze, że chce, żebyś się zakochała? Słowa, słowa, słowa.... A do żony wieczorem mówi, że ją kocha. Nie wiem, jak można być tak głupią, naiwną osobą, nie znającą żadnych zasad moralnych. Świat schodzi na psy....

Gość MalTom
germanistka86 - po czym stwierdzasz że jestem osobą głupią, czy naiwną? tylko dla tego że mi napisał coś? to świadczy o tym że jestem głupia? a co do świata - to nie jest taki piękny jakim go widzisz, będziesz udawała ze zdrady nie istnieją, wszystkie małzeństwa są udane, ale wszędzie gości miłosc. I to ja jestem naiwna? o losie

Gość tak jestes naiwna zaklamana
dziwka jak te wszystkie tutaj.

Gość Zulus
MalTom:) spotykasz się pieprzysz się jest Ci fajnie to czemu z tego robisz problem?:))

Gość MalTom
tak jestes naiwna zaklamana - jak to już koniec wypowiedzi to dziękuję błysnęłaś/łes

Gość germanistka86
Jesteś naiwna, bo zachowujesz się jak dziewczynka, która się pierwszy raz zakochała i wierzysz w każde słowa, a głupia, bo się wplątujesz w romanse, które rzadko kończą się szczęśliwie. Ja wiem jaki jest świat i odróżniam dobro od zła w przeciwieństwie do Ciebie. Zdrady są, ale jeśli ktoś ma odrobinę godności to najpierw się rozwodzi, a potem układa życie na nowo.

Gość ile macie lat?
dziwka odnieś się do słownika następna niekompetenta osoba ,która słów nie rozumie

Gość MalTom
Zulus - bo nie spodziewałam się że mogę się zaangażować, to na początku nie był romans, zwykła znajomość. Z czasem byliśmy coraz blizej i stało się.

Gość Zulus
to znajdź sobie innego kochanka bo chyba rozwód nie wchodzi w grę?:

Gość MalTom
ahaaa, to teraz musze szybko wyjsć za mąż, potem sie rozwiść i wtedy mogę zakładać życie na nowo. Wtedy wg Ciebie będę miała godność, nie będę głupia i naiwna? bo tak mądre osoby, doświadczone jak Ty powinny umieć czytać ze zrozumieniem

Gość MalTom
Zulus - mnie nie chodzi o kochanka:) on był moim znajomym z którym fajnie mi się gadało, potem się zbliżyliśmy, aż zaczeliśmy się spotykać już nie jako "znajomi". Wplątałam się w uczucie do żonatego mężczyzny i w tym jest mój problem

Gość Zulus
no właśnie:) tez uwielbiam i nie mam zamiaru doradzać:) w końcu to ma być zabawa:) i tu i tam;)

Gość MalTom
dobra, ja na dziś mam dość, rano trzeba wstać, wrócę jutro dziękuję wszystkim, nawet tym niemiłym

Gość germanistka86
MalTom szkoda czasu dla Ciebie. Również polecam powrót do podstawówki, żeby popracować nad umiejętnością czytania ze zrozumieniem.

Gość MalTom
facet z dużym przyrodzeniem - po raz kolejny - nie mam męża...

Gość MalTom
dziś mi napisał, że jestem że już nie umie żyć beze mnie, jutro mamy znów się spotkać... niby on do klienta jedzie na cały dzień

Gość MalTom
dziś mu napisałam, ze musimy z tym skończyć, ja za bardzo się angażuje, zaczynam go kochać, a nie chcę cierpieć. Jak mogłam pozwolić by posunęło się to tak daleko....