Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny wąs

czy to zdrada?,

Polecane posty

tak,tak Moze coś w ten deseń "Kochanie,jest mi z Tobą cudownie w łóżku,ale od jakiegoś czasu mam niesamowita ochotę na seks z kobietą. Muszę to zrobić i chciałabym,żebyś mi pozwolił.Oczywiście seks z kobietą,bez Twojej obecności" Co by odpowiedział,to już nie napiszę:P

eddita kochana,przecież wiesz,że mój na trójkącik to pewnie bardzo by radośnie zareagował:P:P Ale ja już nie bardzo.....

Gość Zulus
eeee:0 tam taki brutal? nie zgodzi się?:) spróbuj:)

Gość Zulus
eddita:) a Ty już to przerabiałaś?:))

eddita:D fajnie tu nawet i tak cicho:)Ale wszystko trzeba od początku tłumaczyć:P

zulus,bo my sie odnalazlysmy calkiem niedawno i starannie pozwalamy dojrzewac dziewiczej mysli szalonej.....;)

Gość Zulus
Dziewczyny to zróbcie to bo inaczej zgadacie temat:)

zulus a ty juz umowiony jestes? widzisz,nam sie ,u nas, do butow cos klei i pogadac nie mozemy.zadna z nas konkurencja dla ciebie;)

Gość Zulus
Dziewczyny:) ależ ja nic nie mam przeciw:) chętnie was poczytam:) z tym ze powinniście to zrobić i tu opowiedzieć jak było:)

i smiem zauwazyc,ze nie jestes autorem tematu,ktory w tej chwili podnosimy,nie czyniac zla nikomu ;)

Gość Zulus
Alez samo dobro czynicie:) mniamaaaaam:))

nie będę się cofał i czytał co było ale domyślam się, że może chodzić o ciekawe opowieści...z chęcią poczytam :)

ciekawe kto pierwszy z opowiescia -jak bylo- zawita,bo ciebie tez chyba raczki swierzbia co?

Gość Zulus
ale ta męska ciekawość jest mniej szkodliwa niż kobieca bo mniej plotkarska:)) ja nikomu nie powiem;)

Gość Zulus
ustyna nigdy nie była w tym barze. Czuła się nieco obco w tej części miasta. Nie przyszła tu się upić, raczej sączyła swojego drinka powoli, wpatrując się w szklankę i wyobrażając sobie siebie, pływającą w basenie wypełnionym kolorowym napojem. To było dużo lepsze niż rozmyślanie nad tym, co przywiodło ją tu, w to miejsce? Ostatnie osiem miesięcy było cudowne, ale tylko do czasu. Do czasu, kiedy dowiedziała się, że jej "bratnia dusza" używa sobie do woli z tą dziwką, mieszkającą w Warszawie. Teraz Justyna była już zupełnie sama. W barze nie było jeszcze zbyt wielu ludzi - to dopiero wczesne, piątkowe popołudnie. Przy stoliku obok siedziała tylko kobieta, która piła piwo. Mniej więcej tego samego wzrostu, co Justyna, i w tym samym wieku co ona - wyglądała na około 25 lat. Jej ciemna skóra i długie do ramion, kręcone rude włosy kontrastowały nieco z wyglądem Justyny - czarnymi, prostymi, długimi włosami, jasną cerą i niebieskimi oczami. Kobieta spojrzała na Justynę i uśmiechnęła się serdecznie tak, że jej twarz aż pojaśniała. "Nigdy wcześniej ciebie tu nie widziałam." "Jestem tu po raz pierwszy." Kobieta wyciągnęła rękę. "Jestem Natalia".

zulus,ale to nie tak.u nas chec na siebie nie ma nic wspolnego z odgryzieniem sie,zemsta za zdrade,czy brakiem seksu...

Gość Zulus
narazie dziewczyny:)) miłego łyk-endu i spotkajcie się w realu:))

Cholera!! ja chyba nieźle wyposzczona jestem,bo mnie dziwna fala gorąca zalała......