Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny wąs

czy to zdrada?,

Polecane posty

Gość Zulus
znaleziona w kapuście:) o to to:) najlepiej żadnego materiału pod::) a podoba ci sie ściąganie majteczek ? gdzieś w knajpie? dyskretnie? choć nie koniecznie dyskretnie, jak wolisz?:)

Zulus - ale ja nie dyskutuję o gustach bo wiadomo, że samonośne pończochy i delikatne "coś" lub wcale brak majtek wyglądają super... chciałem tylko powiedzieć, że czasem owe "barchanowe majty" są konieczne bo inaczej się nie da nosić prawdziwych nylonowych pończoch, bo się poskręcają... Zulus - dotykałeś kiedyś prawdziwego nylonu? Widziałeś taką pończochę na nodze, na stópce? stary... w normalnej sytuacji pasa nie widzisz tylko spódniczkę i spod niej przepiękne nylonki na nózkach...

Gość uwielbiam nosic
pończoszki a do nich nie zakładać bielizny:D:D

Gość Zulus
jasne:) ze tak:) ja już jestem zmanierowany;) za dużo widziałem:) ale to ma być "rozmowa" miedzy nami a kobietami:) wiec........ wiesz.... z kumplami gadam tylko na tematy businessowe;)

Gość Zulus
znaleziona w kapuście;) ummmmm jesteśmy chyba z południa Polski?:)

Gość RudaRudaRuda111
a ja uwielbiam wskoczyć w taki seksowny gorsecik i do niego paseczkami dopiąć pończoszki :)

Szanowni dyskutanci fakt ze ponczoszki sa sexi nie znaczy ze musimy przypisywac im ze sa afrodyzjakiem nr 1, bez przesady jest wiele rownie ciekawych zakamarkow kobiecego ciala no i chyba nie zawsze te ponczochy byc musza,bynajmniej takie mam zdanie:-) :-D

wszystko jest super - i pończoszki i gorsecik Ruda ;) i ciekawe rzeczy w miejscach publicznych (kurczę podoba mi się to)... ale tak jak pisze polecony - ze wszystkiego i z każdej sytuacji mozna zrobić podniecającą sprawę tylko musi być do tego odpowiednia osoba, która ma świadomość jak to zrobić i co zrobić ;)

Gość Zulus
Ruda:) a wychodzisz gdzieś w nim na zewnątrz?:) tz, out site?

Gość Zulus
i wszyscy faceci o tym samym myślą a fe;)) co tu za towarzystwo się dobrało/:)? Ciekawe jak by umówić wszystkich w tz. realu? sadzicie ze fajnie by było?:)

Gość Zulus
Znaleziona;) przełożymy to "bingo" na coś bardziej konkretnego?;) ja tez obecnie bez kochanki:(

Gość RudaRudaRuda111
Zulus jak wychodze spotkanie z "przyjacielem", to zawsze mam pod sukienką ;) aaa wczoraj kupiłam sobie taaakie cuda...ehhh mówie Wam, i zamierzam dziś w tym powitać męża ;) ale jak mnie dziś oleje to normalnie go zamorduję...heh

Gość RudaRudaRuda111
ooo takie spotkanie byłoby ciekawe, oj ciekawe ;)

Gość Zulus
Znaleziona daj jakiś namiar prywatny..... mail ,gg cokolwiek .technicznie to co tu napiszesz możesz po kilku min. wykasować , maila możesz założyć tez fake:) spróbujemy?

znaleziona - kiedyś ją namówiłem... ale pas właśnie był nieodpowiedni i źle się nosiło a taki prawdziwy kosztował grubą kasę i tyle...

znaleziona - to widzę, że naprawdę masz dziwnego męża... od 2 miesięcy??? No, że moja zona od 2 miesięcy nic to ja już przywykłem, ale żeby facet??????

hmmmm... Zulus brzmi zachęcająco ale tak nie za bardzo bym chciała obnażać mego maila tu na forum :) gg nie mam bo jak miałam to ciągle było czytane przez męża mimo że nie było archiwum :)

Gość Zulus
znaleziona:) załóż następnego maila;) jak coś będzie nie tak to go skasujesz:) gg tez możną założyć website... apotem skasować.....oh come on nie daj sie prosić:)

Gość Zulus
Ado Towarzystwa całego tu obecnego;) na weekend można wynająć cały zamek:) serio nie Wawel:) of course ale....... całkiem stara warownie co Wy na to?:)