Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny wąs

czy to zdrada?,

Polecane posty

No wlasnie widze:-) a czy zawsze musi byc z kim ?czasem fajnie samemu sie mozna soba zajac hahah:-D :-D A tak serio, to nie jestem samotnikiem ale lubie byc sam w domu. Albo pojezdzic na rowerze,tudziez pobiegac.Do czasu:-) Wtedy tylko moge na spokojnie ze soba pogadac:-D :-D

Gość RudaRudaRuda111
jak to mówi jeden mój znajomy..."jeśli mam ochotę porozmawiać z kimś inteligentnym i na poziomie, to gadam sam ze sobą" :D :D

Gość RudaRudaRuda111
e tam :) wydaje mi się, że jakieś poczucie humoru mam, więc za buca to bym Cię raczej nie uznała ;) u la la, a to cóż to wymłodziłeś z tym autem, że rozwaliłeś?

Gość RudaRudaRuda111
no masz...mogłam nie pytać...i teraz się czuję współwinna temu, że musisz jeszcze siedzieć w pracy...;)

Gość RudaRudaRuda111
e tam połowę, od razu cały machnę, a co ;) normalnie, tego jeszcze nie było, żeby przeze mnie faceci na drogę nie patrzyli i samochody rozbijali... chyba faktycznie taka pociągająca jestem...to przez te powabne...literki :D :D :D

Gość Zulus
jeszcze nie wszyscy wrócili z łyk-endu?:))

Gość Zulus
No właśnie Ruda opowiadaj jak było w weekend:))

Gość Zulus
Trzeba mieć nadzieje:) ze tylko nick zaczerniła;))

ufff już myślałam, że nikt tu więcej nie zaglądnie;) zaczerniłam , zaczerniłam- wystarczy że włosy mam pomarańczowe, trzeba zachować równowagę i przestać rzucać się w oczy- co za dużo to nie zdrowo ;) heh Zulus no pewnie, że tylko nick, wszystko inne pozostało bez zmian ;) a Ty jak po weekendzie? wypocząłeś? Polecony już miałam czarne myśli, że nadal staczasz się ze Śnieżki ;) ale grzeczny chłopiec, grzeczny...posłuchał młodszej koleżanki i na siebie uważał ;) opowiadaj jak się wypad udał :)

Gość Zulus
Ja w weekend byłem raczej zajęty choć trochę grilla i relaksu było:) a Ty co Ruda? opowiadaj o kochankach:))

Gość Zulus
no ok....ale jakie zabawy były imprezy? gdzie błyszczałaś sexem i uroda?:) jakieś opalanie nago?:)

pogoda była piękna, więc opalałam się faktycznie nad zalewem- ale przykładnie, jak to matka polka w bikini ;) no i ze znajomymi pochodziliśmy trochę po szlakach, tak spontanicznie się wybraliśmy. No i trochę powędkowałam ;)

Gość Zulus
"No i trochę powędkowałam" złowiłaś kogoś?:) btw. bikini takie mocno wycięte?:) bo określenie "matka Polka" to sie kojarzy z majtami do kolan:))

ehe złowiłam- złotą rybkę, ale uciekła ;) ooo właśnie takie majty, pantalony i do tego skarpetki :D :D :D

Gość Zulus
ale napisz:0 jak naprawdę?:)

Zulus ciekawość to pierwszy stopień do piekła ;) takie klasyczne bikini- stanik i majteczki w kolorze granatowym :)

Gość Zulus
to ładnie;)) góry nawet nie zdjęłaś?:)

Gość Zulus
ah tam:) nie kręci cie jakieś pieszczoty w miejscu publicznym ale tam gdzie Cie nikt nie zna?:))

Gość Zulus
ach oczywiście ze na na spotkaniach i wyjazdach rodzinnych:) tak ogólnie gadam:) bo jakos mało erotycznie w tym temacie:(