Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny wąs

czy to zdrada?,

Polecane posty

Gość Zulus
Ruda ruda:) jak nie wypada? w pewnych sytuacjach wypada a nawet trzeba;)

Znaleziona :) a pewnie że jestem, musiałam wpaść, w końcu kto mnie tak rozbawi swoimi tekstami, jak nie Ty ;) Zulus :) no tak tak, czasem wręcz nie wypada mieć majteczek ;)

Gość Zulus
każdą sytuacje można przerobić na seksualna:)

lubię być uległa suczka... Hmm... Ostatnio nawet marzy mi się trójkąt z jakąś laską... Hmm.

mnie jakoś dziś chyba mignął jakiś temat na kafe coś tam coś tam o majtach :) wraczając do tych majtów to można nosić różne od takich z chusteczki do nosa po takie z nogawicą do pół uda :)

Gość Zulus
Ruda a jak Ty ? spotykasz się z tym kochankiem?:)

Gość Zulus
Znaleziona Ty tez tak lubisz?:)

Gość Zulus
Ruda:) a Ty ile lat masz już tego kochanka?:)

Gość Zulus
Ruda wcześnie zaczęła:) ale dobrze:) ma 26 o ilie pamiętam. Znaleziona a Ty jak wcześnie zaczęłaś?:)

oj tam przesądzaćie. Jeśli ma się odpowiedniego do tego faceta to wszystko można robić.. Każda pozycja wchodzi w grę.:* ważne żeby było zajebiscie.

Gość Zulus
Kazdy wiek jest dobry:) z tym ze statystycznie koło 30 stki po kilku latasz małżeństwa coś nowego się szuka:)

Oj Zulusie :) ja to długo byłam grzeczna :) Pokusy były ale byłam nieugięta :) Był ktoś w moim życiu kto przekonywał mnie że każda kobieta jest skłonna do zdrady a ja uparcie twierdziłam że nie ! Ja nie ! no i tak mnie przekonywał az mnie przekonał :D

czy ja wiem...może i wcześnie. Fakt faktem , mam 26 lat, ale po ślubie jestem już 6 lat...i to chyba nie ma znaczenia ile ma się lat A co do statystyk...to ja i mój pies mamy po 3 nogi, bo on ma 4, a ja 2...więc...zresztą statystyki są przeprowadzane na jakiejś grupie ludzi, a nie na wszystkich

Gość Zulus
Znaleziona i słusznie:) każdą można przekonać do wielu fajnych rzeczy:) nawet jak się którejś wydaje ze czegoś nie zrobi to potem jak zobaczy ze to fajne to ho hoho:))

Gość Zulus
Ruda ja nie pisałem w sensie ze to naganne:) wręcz przeciwnie fajnie ze masz kochanka :0 szkoda ze tylko 1 nego;)