Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EmiElka

Czy mozna farbować włosy 3 dni po koloryzacji???

Polecane posty

Gość lody vaniliowe :)
skoro Twoje włosy jeszcze nie są na wykończeniu to możesz kupić dekoloryzator ale też musisz się liczyć z tym że twoje włosy nie będą idelanym ładnym blondem a moga miec oddcienie zółci, wtedy też bedziesz musiała szukac jakiegos chlodnego odcienna ktory zniweluje zółcie. Polecam loreal 10.21 pomieszac z 9.1 super niweluje zólte odcienie na włosach. A ty rozjasniałas w łoswy swoje naturlane czy farbowane ?

wszytsko zalezy od tego jaki uzyskasz odcien po dekoloryzacji wtedy dopiero trzba szperac w farbach aby pokryła ten stan :/ mozesz pogrzbac w tym watku kory ci wkleiłam tam znajdziesz wiele cennych informacji, odpowieda tam fryzjerka.

rozjaśniałam rubinową czerwień dokładnie. wiecie cooo.... zaryzykowałam i kupiłam orzechowy brąz pomaluje i niech sobie jest. pozniej tylko odrosty bede malowac i koniec z rzucającymi sie w oczy kolorami. niiiiiggggdyyyy więcej.

orzech też lubi wychodzić zielono !!! nie masz jakiejś farby z czerwonym barwnikiem ?

wszystko zalezy od tego jaki dokładnie masz ten kolor wyjściowy.

Gość ltgfclt
proponuje beżowy blond z londy

wyszedł ładny ciepły kolor. może nie taki jak chciałam bo chciałam chłodny jakiś. Malowałam juz bezowym blondem nawet nie chwycil tych rudości. za 2 tyg maluję czekoladowym brązem i koniec na razie:D

chciałam jasne musze isć w ciemne zeby juz bardziej włosów nie niszczyć tym rozjaśnianiem. dziękuję wszystkim za pomoc.

Czyli że Twój kolor wyjściowy nie był w opłakanym stanie. Pozdrowionka 🖐️ :)

Gość orzechowy brąz
wklej fotke jak wyszły ci włoski, też mam zamiar farbowac na orzech i sie boje :/

uwierz mi, że był miałam 3 odcienie jak nie 4 na głowie kolor nie wyszedł idealnie ale zakrył wszystkie nieprawidłowości.

ja kładłam farbę na rozjaśnioną czerwień także nie wiem czy to ma sens.:)

Gość gość
To zdecydowanie za szybko, można tylko zniszczyć włosy! Nie lepiej było iść do fryzjera i zrobić ładne i trwałe farbowanie? Odkąd chodzę do pani Kasi z In Harmony to nie mam już problemu z tym, że kolor nie wyszedł .

Gość gość
W takich przypadkach też nie ryzykowałabym sama nakładając kolejną farbę. Fryzjer w takim przypadku to konieczność. Oduczysz się samodzielnego eksperymentowania ;p

Gość gość
Też wolę iść do fryzjera jak zmieniam kolor, bo kiedyś już dwa razy zaryzykowałam i raz wyszedł mi zielony kolor :( Później i tak musiałam zostawić 200zł za odratowanie włosów.

Gość gość
raczej bez sęsu