Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glaguga

Sex 3 dni po miesiączce

Polecane posty

Gość glaguga

Witam, mam do was pewne pytanie. Czy 3 dni po miesiączce są płodne jeśli ostatnie 2 moje cykle trwały 30-32 dni ? A teraz do rzeczy: 4,5 kwietnia współżyłam z moim chłopakiem. 4 Kwietnia stosunek 1x 5 Kwietnia stosunek 2 razy z odstępem 40 min. Najpierw się pieściliśmy i chłopak wkładał penisa , zaledwie jego kawałeczek do mojej pochwy przez MAJTKI. Które potem były mokre, lecz mówi że do wytrysku nie doszło. Pewnie to od mojego słuzu. Tak było przez te 2 dni. 5 Kwietnia , mój chłopak nie umył penisa po 1 stosunku, i założył drugą prezerwatywę po 40 min. podczas obu dni kończył poza mną. prezerwatywy nie pękły. Miesiączka rozpoczęła mi sie 28 marca i krwawienie ustało 2 kwietnia. Dzisiaj mija 8 dni od stosunku i boli mnie brzuch. coś sie mogło stać ;>?

3 dni po miesiączce mogą być dni płodne. Prezerwatywa+wytrysk poza pochwą-masz się za Maryję, zawsze dziewicę? 😴

Gość glaguga
niee, ale te majtaski :D i nie umyty penis...

Gość glaguga
i jeszcze ten dzisiejszy ból brzucha, akurat 8 dni po stosunku.. .. Możliwe że to implantacja zarodka?

Gość glaguga
a jeśli było coś na prezerwatywie ;>? Nie odbierajcie tego że sie boje o Ciąże, ale chce wiedzieć czy jest szansa

Gość jffjnvd
Plemniki to nie Chuck Norris, 40 minut w pokojowej temperaturze nie przeżyją.

Gość Eeerrr...
Cykl zaczyna sie w dniu miesiaczki, wiec skoro dostalas okres 28-go marca,a uprawialas seks 5-go kwietnia to moze i bylo to 3 dni po skonczeniu miesiaczki, ale byl to 8 dzien cyklu. No jezeli sperma nie dostala sie do srodka, to przeciez nie ma sie o co martwic...

Gość glaguga
ale chodzi o to że może dotkną penisa prezerwatywą odwrotna stroną... i coś było ..

Gość bialamasajka
Jeśli nie umiesz określać swoich dni płodnych może kup sobie mikroskop owulacyjny? Poznasz lepiej swój cykl i nie będzie już takich pytań. Ja mogę polecić afrodytę.