Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchewka z jablkiem

Jak pokazac facetowi ze to ja mam ostatnie zdanie i to ja rzadze w zwiazku ??

Polecane posty

Gość marchewka z jablkiem

Chce po prostu by facet robiul co mu powiem i by nie sprzeciwial sie U mnie w domu mama rzadzi a tata nie ma nic do gadania. Jak kiedys cos zaczal sie mamie stawiac to mu wystawila walizki za drzwi. Od razu zrozumial aluzje i juz sie jej nie przeciwstawia. Musi byc wszystko jak mama chce bo jak nie to sa jazdy, krzyki fochy i jeczenie a jaki facet to zniesie ?:p No i wracajac do tematu ja tez tak chcem Tylko jak to osiagnac ? Od niedawna spotykam sie z nowym facetem i nie wiem jak to zrobic. A fochyu w poczatkowej fazie nie sa raczej mile widziane:p Wiec jak to osiagnac by tanczyl jak mu zagram ? I oczywiscie by nie zdawal sobie z tego sprawy ze siedzi u mnie pod pantoflem:p

Gość ddddddddddddddddddddddg
1. musi sie zakochac.

Gość kupa z groszkiem
chyba jeszcze nie dorosłaś do związku

Gość bebebebebebe
zapytaj matki ;) a poza tym kup sobie słownik języka polskiego i zacznij pisać poprawnie!!!!

Gość brak baterii w telefonie
w dniu w którym ci uwierzy - bedzie to koniec waszego zwiazku :D pozostanie ci tylko trup w szafie :P tak więc się zastanów czy aby na pewno tego chcesz... związek nie polega na rządzeniu... zwłaszcza przez tych którzy co prawda maja aspiracje, ale brak im wszystkiego innego, w tym odpowiedzialności za swoje rzadzenie (jak mój ex małzonek :P)

w dniu w którym ci uwierzy - bedzie to koniec waszego zwiazku :D pozostanie ci tylko trup w szafie :P tak więc się zastanów czy aby na pewno tego chcesz... związek nie polega na rządzeniu... zwłaszcza przez tych którzy co prawda maja aspiracje, ale brak im wszystkiego innego, w tym odpowiedzialności za swoje rzadzenie (jak mój ex małzonek :P)

Gość 123a123
A czy musi ktoś rządzić? Wszystkiego o związkach, uczuciach i seksie dowiecie się z sondaży na http://www.podane.pl/