Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Hi-za-ga

wdowa

Polecane posty

Witaj Andi. Zajrzalam tu znowu liczac na jakas informacje o naszej Kolezance. A co slychac u Ciebie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Skoro Andi ma kontakt z Assan膮, to prosz臋 skontaktowa膰 si臋 z ni膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ha, ha, ha !!!! Wielkie kole偶aneczki Assany si臋 wzi臋艂y,,,, ha ha ha !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
B

Udost臋pnij ten post

Wszystkim Wdowom i Wd贸wkom zagl膮daj膮cym na nasz topik, najlepsze, s艂oneczne i pe艂ne optymizmu 偶yczenia z okazji 艢wi膮t Wielkanocnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misia43
reenko,smutna40,filipinko,Hisako,Kaddarko,ALEKSANDRO, Magnolio,niuniu, Deodato,Andi14 i pozosta艂e panie-pozdrawiam Was moje drogie i dzi臋kuj臋 za chwile ukojenia kt贸re mi dajecie poprzez to forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam! Nie znam Was dziewczyny bo nie umialam tu pisac umnie minelo juz dwa lata od smieci meza. Zostalam calkiem sama z 3 dzieci. Jest ciezko ale trzeba zyc dla dzieci. Pozdrawiam Was wszystkie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misia43
go艣ciu z 20,46.呕ycz臋 Ci 偶eby艣 mia艂a wok贸艂 przyjaznych,偶yczliwych ludzi co wprawdzie nie z艂agodzi b贸lu po 艣mierci m臋偶a,ale ulatwi za艂atwianie codziennych spraw i zada艅 kt贸rych z tr贸jk膮 dzieci masz pewnie pod dostatkiem.Ja borykam si臋 z zupe艂nie innym problemem kt贸ry mo偶na by okre艣li膰 - stara kobieta rozpacza po 艣mierci m臋偶a- 艣mieszne i bardzo bolesne, i te ciag艂e pytania dlaczego powiedzia艂am,dlaczego nie powiedzia艂am,dlaczego nie zauwa偶y艂am,zlekcewa偶ylam itd,.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przeczytaj unikaln膮 broszurk臋 dost臋pn膮 na wyszukiwarce pod has艂em : " Anna - Zaufajcie Maryi " , tam od str. 30 Maryja m贸wi du偶o o sobie , o sensie 偶ycia , o mi艂o艣ci oraz przysz艂o艣ci Polski . Tam odnajdziesz si臋 na pewno .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nawiedzona Go艣ciu, pomyli艂a艣 adres, to nie s膮 strony Radia Maryja ani TV Trwam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobry wiecz贸r Babeczki. Gdzie wszystkie pochowa艂y艣cie si臋? Zawsze u Was co艣 si臋 dzia艂o. Mo偶e warto wr贸ci膰 i podzieli膰 si臋 z nami swoimi sukcesami i troskami a mo偶e i sukcesami sercowymi. Bardzo Was polubi艂am i cho膰 nie pisa艂am z Wami to by艂am Waszym sta艂ym go艣ciem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wszystkie ju偶 powychodzi艂y za m膮偶 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 a ty by艂a艣 pierwsza:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma ich, bo to nie ma sensu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co ma sens jak sie zostaje samotnym??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nic, nic nie ma sensu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕ycie twoje ma sens!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Samotnia bez sensu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Kaja
Maria39 zagladasz tu?Chcia艂bym popisac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 reenka
Cze艣膰 Kobiety:) Duuzo czasu min臋艂o. Czasami z ciekawosci zagladacie? Ja dzi艣 zajrza艂am. Po dw贸ch latach? Ale ten czas p艂ynie..... Pozdrawiam serdecznie. Odezwiecie sie jak zajrzycie? Te niekt贸e wpisy...偶al...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andi14
Witaj Reenko. Fajno, 偶e si臋 odezwa艂a艣. Ja te偶 tu czasem zagl膮dam a dzisiaj ucieszy艂am si臋 Twoim wpisem. Ostatni raz by艂am tu - pisa艂am - prawie rok temu. U mnie bz. Ko艂o mnie zima. Dzie艅 ju偶 coraz d艂u偶szy a i do Wiosny coraz bli偶ej. A tak w og贸le to wszystkim Wdowom i Wdowcom, kt贸rzy tu zagl膮daj膮 i tym kt贸rzy tu kiedy艣 z nami byli - najlepsze 偶yczenia na Nowy 2017 rok. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Kaja
Witaj Andi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Kaja
Ja tu zajrzalam rok temu,troche za pozno.Doszlo do mnie ile ludzi boryka sie z tymi samymi problemami po stracie co ja.U mnie minelo 5 lat kiedy jestem sama z synkiem,ktory wciaz pyta,wspomnia tate.Byl taki maly, a ...teraz tak wyrosl.Szkoda tylko ze maz nie moze zobaczyc jaki madry z niego chlopiec. Dlugo pytalam dlaczego...nie ma na nie odpowiedzi.Podobno dostajemy tyle ile wstanie jestesmy udzwignac,moze cos w tym jest. Powiem tak...potrzeba wiele sil,a ludzie sa bezlitosni. Zagladajcie i piszcie . Zycze wszystkim wytrwalosci i placzcie jesli jest taka potrzeba,krzyczcie,wyrzuccie to z siebie Trzymzjcie sie!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 reenka
Witajcie prawie wiosn膮. Andi- w g贸rach chyba 艣nieg ju偶 pop艂yn膮艂? Dalej podgladasz pla偶e i 偶ubry? nied艂ugo bociany b臋dziesz mog艂a podgladac: ) W pi膮tek wybieramy sie -by膰 mo偶e, 偶e ju偶 ostatni raz -na narty. U mnie by艂o r贸偶nie: troch臋 pi臋knie , troch臋 ci臋偶ko, troch臋 smutno. Ale - tak jak Kaja pisze: kazdy dostaje tyle ile moze ud藕wign膮膰. By艂 moment, ze ju偶 my艣la艂am, ze wiecej nie dam rady. I wiem ju偶, 偶e kolejny raz- nie dam juz rady... Chociaz moze mi si臋 tylko wydaje. Ale smuce. To przez ten deszcz Trzymajcie sie i pogodno艣ci zycze.

Udost臋pnij ten post

Witajcie Kochane. Witaj nowa 5-letnia Wd贸wko. Reenko, bardzo si臋 ucieszy艂am, 偶e jeste艣 i da艂a艣 znaki 偶ycia. Widz臋, 偶e pr贸cz wdowie艅stwa ka偶da z nas ma jakiego艣 paskudnego robala, kt贸ry daje popali膰. U mnie te偶 r贸偶nie ale zazwyczaj "po japo艅sku" inaczej m贸wi膮c jako tako. Zima w moim s膮siedztwie sp艂ywa ze stok贸w w zastraszaj膮cym tempie. Rzeki przybra艂y, stan alarmowy og艂oszony i oby obesz艂o si臋 bez wi臋kszych eksces贸w. Jedno co cieszy to fakt, 偶e dzie艅 ma ju偶 ponad 10 godzin, mrozy odesz艂y w niepami臋膰, krokusy nie艣mia艂o wychodz膮 z ziemi no i najwa偶niejsze, 偶e do Wiosny tylko 24 dni. Starym zwyczajem ka偶dego wieczoru "biegam" po stokach narciarskich, o艣wietlonych deptakach nadmorskich, sk艂adam wizyty 偶ubrom i przegl膮dam polityk臋 i ulubione babskie strony. To by by艂o na tyle w dzisiejszy p膮czkowy wiecz贸r. Pozdrawiam wszystkie Wdowy i Wd贸wki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witajcie jestem wdow膮 od trzech miesi臋cy i czytam wasze wypowiedzi i du偶o mi pomaga w tych trudnych chwilach, pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j m膮偶 zmar艂 po operacji serca bajbasy w Grudziadzu w dniu 6 Stycznia,br,,lekarze do ko艅ca nie m贸wili o powik艂aniach ,tylko zapewniali 偶e b臋dzie dobrze ? Dlaczego tak si臋 dzieje mo偶e kto艣 mia艂 tak膮 sytuacj臋, prosz臋 napisa膰 pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piszesz o tym na dwoch tematach,ale jak mozna pomoc ? przeciez kazdy organizm jest inny,kazdy przebieg choroby,operacji moze byc taki sam a komplikacje inne,zalezne od stanu zdrowia innych narzadow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiadomo,powik艂ania ka偶dy rozumie to,tylko dlaczego nadzieja by艂a, a lekarze do ko艅ca zapewniali 偶e b臋dzie dobrze,a teraz ja my艣l臋 偶e klamali tylko po co? A ja mam wyrzuty sumienia 偶e co艣 zawini艂am....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widocznie cos zawiodlo innego,np. nadcisnienie tetnicze albo zapa艣c,albo cos tam.

Udost臋pnij ten post