Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Gość no jak to po cholere?
po to samo, po co zdradzającym facetom żona: żeby był dom, ognisko, ciepło, wspólny posiłek, weekend za miastem, stabilizacja, poczucie bezpieczeństwa, rodzinka, słowem: wygodna baza wypadowa :D

Gość ..........no tak............
Acha, czyli po kulminacji ten kochaś wróci do dmu do żony i synka :-)

no a jak? :D

Oczywiście, po następną kulminację :-D

z małżonką to najwyżej letni strumyczek, ale z inną na boku- prawdziwy gejzer! :D niemniej na codzień wygodniejszy jest strumyczek, poza tym kto normalny rezygnuje z jednej, jak może wyobracać dwie?

Tyż prowda :-D

A ta druga przy okazji schudnie :-D i będzie bardziej podobać się mężowi :-D Ależ obłuda :-(

obłuda, hipokryzja- samo życie :D :O

I chyba nasza psycholog pobiegła na spotkanie z lubym :-D

Gość Zdarza mi się....
] ..........no tak...... Sama zaczęłaś wywlekać swoje brudy z życia intymnego na forum" Tak wywlekam, ale tyle ile chce, a ty chcesz w tym nurkować z rozkoszą. Tyle ile czasu tu siedzisz i masz tysiące pytań - zdecydowanie podkreśla chęć zaglądnięcia dalej, niż sobie życzę. Na kolejne niezwykle intelektualne pytania, jakże trudne, jak już pisałaś z pewnością odpowiedzieć nie potrafię. :D

Gość Zdarza mi się....
nie kochasz męża, stawiałabym, żeś spod znaku Wagi" Mało tego, że nie jestem spod wagi, to nawet nie znam nikogo spod tego znaku. :D Gratuluję strzału... :P

Gość Zdarza mi się....
jnbp Atakujecie ja, jakby to ona miala obowiazek dbac o wiernosc i uczucie do zony jej niedoszlego kochanka. Bez sensu. Facet sie nakrecil i zaloze sie, ze kazdej z Was by to imponowalo. Zdarza mi sie, nie daj sie zazdrosnicom! A podszywy pozdrawiam" Jak zwykle strzał w dziesiątkę. Przecież to takie czytelne. Nikt nie poświęciłby tyle czasu osobie którą gardzi, przecież to oczywiste. :D

Gość Zdarza mi się....
Odpowiedz na pytanie, dlaczego piszecie o tym, że on wraca do żony potem... A niby gdzie miałby do mnie? :D Ja nie chcę... :D

Gość 1397asvb
Rozumiem że twoj maz tez tak moze robic tzn.romansowac z jakas milusia niunia ,pisac smski ,umawiac sie a poziej przychodzi do domku do ciebie i ty oczywiscie zadnych pretensji nie masz .

Gość Zdarza mi się....
zawsze szczery Nikt nie poświęciłby tyle czasu osobie którą gardzi prostytutkami tez mozna gardzic ale je dymac i za to placic" Sugerujesz, że sprawiam wam aż taką przyjemność, jak tobie prostytutka? :D

Gość Zdarza mi się....
Rzucę wam jeszcze troszkę mięska... :D Czytajcie i się rzucajcie... Dzisiaj mi napisał, że już nie potrafi beze mnie funkcjonować normalnie. :D żyje tylko od chwili do chwili ze mną. :D Przesłodkie... :D no nie?

Gość 1397asvb
Bardzo słodkie..

Gość rolki rolki rolki
Jest przesłodki. A tak powaznie,twoj maz ma kochanke? Musisz byc bardzo nieszczesliwa ,nie wierze ze w normalnym małżeństwie maz nie zauwaza ze zona trzaska ponad 200smsow . Maz gdzies wybywa niby do pracy a tobie sie nudzi i wymyslasz hujowiny .

Gość Zdarza mi się....
Tylko, że dziecko w tym przypadku jest niemożliwe... chyba, że telepatycznie. :D Nie nadążasz za tą telenowelą. :D :P

Gość Zdarza mi się....
rolki rolki rolki - skup się na wątku głównym... bo zadajesz pytania, na które sama nie znasz odpowiedzi. Twój mąż ma kochankę? :D

Gość rolki rolki rolki
Tak ma .

Gość Zdarza mi się....
Ale jednego raczej męża nie mamy...

Gość ......no tak......
Psycholożka jest bardzo sprytna, bo wycisza komórkę i mężulek niczego się nie domyśla ;-) No to jak: KOCHASZ GO? Pewnie ma cię w dupie, bo już dawno znalazł wysoką, szczupła brunetkę. I dla niej ma dużo więcej czasu. A ty z nudów zabawiasz się z tym lalusiem, który niedługo przestanie się kryć z tym romansem i wszystko wyjdzie na jaw :-D

Gość Zdarza mi się....
......no tak...... - skoro wiesz, to po co pytasz? :D

Gość ......no tak......
"czytajcie i się rzucajcie" - Gorzej będzie, jak jego żona odczyta choć jeden z jego SMS-ów. Nie chciałabym być w twojej skórze :-D :-D :-D

Gość ......no tak......
Pytam czy kochasz męża? To takie trudne pytanie? :-)

Gość Zdarza mi się....
......no tak...... - nie znam powodu dlaczego miałabym ci pisać kogo kocham.. Mnie w ogóle nie obchodzi kogo ty kochasz, a tym bardziej kogo kocha twój mąż. Coś dużo czasu masz, jak na tak kochaną... :D :P