Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Gość Zdarza się mi...
co mnie to obchodzi...

Gość jnbh
Hej laski. Spotkalam sie z nia. I powiem tylko tyle: przepraszam, ze w Ciebie zwatpilam Kochana! Nigdy wiecej (nie patrz na mnie takim wzrokiem, haha)!

Gość z kim ?
Sie spotkałaś?

Gość Zdarza się mi...
?

Gość jnbh
Z zona ex kochanka, moja ex przyjaciolka. Teraz juz wszystko bedzie dobrze, mylilysmy sie obie co do siebie, szkoda se nie mozna cofnac czasu

Gość Zdarza się mi...
Co mwiła? Wszystko ok?

Gość do jnbh
Twó mąz wie o kochanku dla tego kulturysty zapewne jest frajerem, któremu przyprawił rogi

Gość jnbh
Nie. Z R nie gadalam od wtorku. To tylko moj dawny kumpel,. Mimo wszystko nie wdpominalam mezowi o nim, bo i po co, tylko by sie denerwowal. Temat grilla jakos zniknal, choc mieli sie odezwac co do szczegolow Do zony P dzwonilam wczoraj pare razy, ale nie odbierala. Dzis sie odezwala, spotkalysmy sie w naszym ulubionym miejscu na malym piwku i wyjasnilysmy sobie to i owo. To nie ona rozpuscila te ploty, nawet przeprosila, ze straszyla, ze doniesie na mnie mojemu M, ale byla wzburzona po tym, jak odkryla, co jej maz do mnie wypisuje i musiala zareagowac, a bala sie, ze nie bede wobec niej lojalna. Ja tez sie do paru rzeczy przyznalam niestety przy okazji wkopujac jej meza, ale ona i tak wszystko podejrzewala, a na mnie byla zla, ze robie z niej idiotke. Przyjaciolkami juz nie bedziemy, ale nie mam powobu, by jej unikac. A jej maz nasciemnial nam obu, zlamas jeden.

Gość jnbh
Strescic to mozna w jednym zdaniu-pytaniu. Jak byscie sie zachowaly gdybyscie zauwazyly, ze Wasz maz przystawial sie do Waszej 15 lat mlodszej kolezanki uwazwjac, ze nie robi nic niewlasciwego?

Gość nie zal ci meza
? co czujesz jak z ni, jeste ze jest gorszy od kochanka?

Gość zdrada jest
zawsze upodleniem sojego partnera w oczac swoich i człowieka, którym się zdradziło

Gość jnbp
No co Wy, jaja robie, wyobrazacie sobie, ze po takim czyms ona mi wybaczy i bedziemy sobie wesolo saczyc piwko? :D Dzwonilam przedwczoraj, nie odbierala, wczoraj tez nie, wiec napisalam esemesa, ze chce pogadac, ona odp., ze mialam szanse sie wytlumaczyc jak mnie o to prosila, ale wolalam robic z niej idiotke, wiec teraz nie chce mnie znac. Odpisalam 'jak chcesz' i pozyczylam milego zycia. Pozostaje wiec sie modlic, zeby moj M nic nie zaslyszal. Milej majowki!

Gość calineczka.
"Zdarza mi się' - Jesteś wyrachowana, zimna, przebiegła suka :-( Mam nadzieję, że twój mąż robi cię tak samo w ciula, jak ty jego :-p

Gość sylvia 007
dziwny jest ten swiat , dwoje ludzi sobie cos przysiega ,a dotrzymania tej przysiegi wymagaja od osoby trzeciej!

Gość t21as
Macie racje nie wymagajmy od tanich suczek ze beda odrzucaly zonatych tylko nie dziwcie sie pozniej ze ludzie was niunie wytykaja paluchami.

Gość nowypavlo
sylvia to nowy szczeruś?

Gość Zdarza mi się....
jnbp - uważaj, tutaj zaczynają się pode mnie podszywać... A co do niego.. Skrobnęłam sms-a i jak zawsze w odpowiedzi było, że tak długo czekał aż się odezwę... i tak się cieszy... Uroczy jest! :D Staram się przesadnie nie wciągać w to pisanie, bo wtedy nie liczymy godzin. Od czasu do czasu sprawdzam konto i wychodzi, że nawet 235 sms-ów było. Od rana do wieczora. Jemu ciągle mało, a kiedy pytam czy wie jak długo pisaliśmy np. wczoraj, to on uśmiecha się nieśmiało i odpowiada pytaniem: 10 minut? :) Słodziak. :D

Gość wyoecga
a kto to jest szczekus?

Gość ....no tak...
On "słodziak" oszukujący żonę i dziecko, a ty "suczka" oczekująca wierności od męża, któremu już nie raz przyprawiłaś rogi :-p :-D Nawiasem mówiąc, dziwne, że mając męża i kilku kochanków, nie jesteś jeszcze w ciąży.... To wygląda na bezpłodność... Może i dobrze, bo jaki wzorzec dałabyś np. córce? Cieszyłabyś się, gdyby zdradzała swojego męża, tak jak ty i udawała kochającą żonę? To podłe :-(

Gość Zdarza mi się ...
....no tak... - heh po co jeszcze sięgniecie, aby mi dowalić? :D Miałam badania robione i jestem płodna. Mąż ma gorsze wyniki... A z resztą? Cóż... przecież nie chciałam z nimi dziecka. Czekam na kolejne ciosy... tylko nie zalejcie się jadem. :P

Gość ....no tak...
Zastanawia mnie jedno: czy miałaś normalną rodzinę, bo wyglądasz mi na osobę, której nie miał kto wychować :-( Jesteś próżna, wyrachowana, raniąca innych i mająca to dosłownie w przysłowiowej dupie ;-) Ale w dzisiejszych czasach takim ludziom żyje się najlepiej.... Nieważne, że na kochanka czeka żona i malutki synek, liczy się TU I TERAZ. Bo on jest słodki, dobrze umięśniony, młodszy od męża i może da ci upragnione dziecko, bo mąż jakoś nie może....

Gość Zdarza mi się ...
To ja miałam opory, on żadnych... przekonywał mnie. Twierdzi, że on za siebie nie może. Nigdy tak nie miał i nic nie poradzi, że trudno mu nawet dzień wytrzymać... Codziennie od 4 lat wypatrywał za mną oczy. Jeździł tam, gdzie wiedział że może mnie spotkać itd.

Gość ....no tak...
Miałaś opory, ale już ich nie masz? :-D Zostały przełamane, jak rozumiem. To który to już kochanek z kolei? Ile lat po ślubie zaczęłaś zdradzać, bo chyba zbyt długo nie byłaś wierna..

Gość do zdarza mi sie..
doszło juz miedzy Wami do czegos konkretnego? (między Tobą a kochankiem?)

Gość ooooooooojaaaaa
no doszło, on się spocił:D a poważnie, to zdrada emocjonalna boli najbardziej

Gość ....no tak...
Jeśli nie doszło, to wkrótce dojdzie. Myślę, że to kwestia czasu, niezbyt odległego...

Gość do zdarza mi sie..
dajcie sie wypowiedziec pytanej

Gość ....no tak...
Dziwne, że osoby nie zdradzające są uważane za mohery :-( Co w ogóle znaczy to określenie? Za to zdradzające, są super nowoczesne, wyzwolone, korzystające z uroków życia, bo czas działa na niekorzyść kobiet i trzeba "kuć żelazo póki gorące"... ŻAŁOSNE!

Gość ....no tak...
Pytana sms-uje z kochasiem ;-) 235 to nie byle jaka suma :-D

Gość Zdarza mi się ...
Mam mniejsze, choć mam. Bo on jest wręcz nieuważny i nic nie ma dla niego znaczenia. Jakbym chciała, to i całą noc byłby ze mną.