Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Gość ooooooooojaaaaa
no wiesz, ja będę z tym jakoś żyć tylko pytanie czy to przypadkiem nie jest już jakaś przypadłość starcza bo wiesz, z tego co wiem, to starsi ludzie na takie dolegliwości i niedogodności muszą nosić pampersy :P znikam:)

Gość Zdarza mi się...
Ciekawe zatem, czy ty na starość będziesz nosić pampersy na twarzy... :D A poważniej to jego żona jest prawie 10 lat młodsza ode mnie... więc czy on jest stary? Nie, nie jest... A wygląda na jeszcze mniej... Dlatego też zawsze myślałam o nim, że jest ślicznym chłopcem. Bo jak może myśleć o takim ciachu kobieta po 30-tce?

Gość Zdarza mi się...
Twierdzi, że tyle razy specjalnie przechodził się obok mnie. Jak widział, że idę to celowo się przechadzał, a ja nigdy nie zwracałam na niego uwagi. A ja nie zwracałam, bo miałam go za młodego mężczyznę... młodszego ode mnie..

Gość jnbb
Hej! Mnie nigdy nie krecili mlodsi. Ale fakt, to jest mile i w jakis sposob imponuje.

Gość jak się skończyło?
rozpierdoleniem mojej psyche a jak u niego, nie wiem

Gość Zdarza mi się...
jnbb - z tym właśnie, że on nie jest młodszy. Jest w moim wieku. Tylko jest wysportowany... co oddejmuje mu wieku.

Gość jnbb
Byl raz taki 22-latek, co mi prawil komplementy i caly czas chcial ze mna tanczyc. I to przy moim mezu. Ale w zeby dostal od kochanka :) Bylam przerazona, a maz zadowolony, ze sie kolega troszczy o jego zone. Teraz juz wie, ze to nie ze wzgledu na niego.

Gość Zdarza mi się...
Chyba też zakładałam jego wiek w związku z jego młodą żoną. Ponieważ ona chodziła z moim bratem, którego przewijałam jak był malutki, więc automatycznie oceniłam, że jest młody.

Gość Zdarza mi się...
jnbb - ja miewałam młodszych, ale tak o 5 lat - dwóch. Reszta niewiele młodsza, lub starsza do 2 lat.

Gość WI<3
To ilu ty tych kochankow mialas? Po co ci maz jak ty ciagle szukasz wrazen?

Gość Zdarza mi się ...
Nie było ich tak znowu dużo, parę sztuk tylko... Poza tym w ogóle nie szukam, tylko oni mnie. I to dosłownie... nawet w kilku przypadkach, gdy starali się nieźle, aby mnie odszukać.

Gość Zdarza mi się ...
Ten także naprawdę się napracował, aby być w tym momencie gdzie jest. Co zdecydowanie mi zaimponowało...

Gość fabiannkka
Ale ty kobieto jestes pusta!!!

Gość mirajojka
Ciekawe ile twoj mąż w tym czasie miał kochanek. Założe się ze kilka ich było. Piszesz że nie lubi nachalnych bab...a skąd ty to wiesz?

Gość Zdarza się mi...
mirajojka - równie dobrze mogę tak powiedzieć o twoim mężu. Też pewnie miał kilka kochanek. A znam wyobraź sobie gust męża. Zawsze lubił wysokie, szczupłe brunetki, o które musiał się starać. Nachalnych i chętnych zawsze miał dużo wokół, ale podkładających się nie lubił.

Gość Zdarza się mi...
fabiannkka Ale ty kobieto jestes pusta!!!" Lepiej być pustym, niż tak wzdętym jak ty...

Gość No nie mogę,-
A mało to wysokich brunetek wkoło? ;-) Według mnie "Zdarza mi się" jest pusta jak słoik po ogórkach :-D :-p

Gość Zdarza się mi...
I co z tego, że jest dużo? Tym niby mi coś udowadniasz? Fajnie, że ty jesteś pełna jak beczka kapusty... i równie skiszona...

Gość No nie mogę,-
Jesteś SZMATĄ :-p To jedyne odpowiednie określenie pasujące do twojej osoby :-p Krótko i na temat

Gość Zdarza się mi...
A twój język szmatławy. Język cię reprezentuje. Więc tym bardziej jesteś szmatą... pewnie moherową...

Gość Zdarza się mi...
Inwektywy natomiast są bronią głupich...

Gość Zdarza się mi...
Ja tylko reaguje. W psychologii jest zasada, że należy zejść do poziomu rozmówcy, bowiem tylko w ten sposób możliwe jest porozumienie. Oby zatem był ten poziom wystarczająco niski, że zrozumiałaś. :P

Gość beznadziejna jestes
A ta dalej z tymi moherami haha Myslisz ze jak ktos wyzywa cie od szmat to odrazu jest moherem? Czytam od jakiegos czasu twoje belkoty i nadziwic sie nie moge ze taka pewna jestes swojego meza ...i obys sie nie zdziwila.

Gość Zdarza się mi...
A mnie już się znudziło czytać te wypociny rodem spod budki z piwem. Mądrości made in PGR...

Gość beznadziejna jestes
To nie czytaj :-)

Gość Zdarza się mi...
nie czytaj ty mnie, to nie bede musiala zagladac.

Gość beznadziejna jestes
Ja bede sobie tu zagladac i pisac bo dawno takiej pustej lali nie spotkalam , pisz pisz to jest moj ulubiony topik. Opisuj co tam ten twoj kochas pisze do ciebie. Fajnie sie czyta .

Gość Zdarza się mi...
nie watpie, cos musisz robic po Klanie.

Gość beznadziejna jestes
Nie oglądam Klanu .

Gość Zdarza się mi...
I pisac bede, bo lubie to przezywac jeszcze raz. Cudne...