Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviatka

piękni, samotni i buszujący na kafe

Polecane posty

Gość ja bardzo chętnie
cześć robaczki :) a dobrze wam tak hahah :) pozdrawiam i do później :)

Gość ja bardzo chętnie
hej robaczki :) Lukas jesteś ?

niby długi weekend był ale jestem taki zmęczony dziś, niewyspany :( późno w nocy wróciłem z piwka, rano kac mnie obudził, ech, po co mi to było? ;)

Gość ja bardzo chętnie
oj szkoda :) ja lubię długo :) :):) a czemu krótko ? najpierw brak internetu a ja tu usycham :( trzeba było chociaż telegram wysłać :D i viviatka też gdzieś zginęła :(

Gość ja bardzo chętnie
super - a z kim to piwko ? proszę o sprawozdanie - ja się spawozdałam z wyjazdu jakby cco :)

ja bardzo chętnie - widziałem że przez jakiś czas uprawiałaś tu monolog :P i to do późnej godziny, że też Ci się chciało :P

Gość ja bardzo chętnie
no widzisz zobacz co ta samotność z ludźmi robi :) nie ściemniaj opowiadaj jakieś fajne kobiety może w końcu nie toksyczne były ??

no szefowa gdzieś nam znów znikła, krótko bo spałem bardzo mało, jak już napisałem, późno wróciłem, wcześnie wstałem, oczy już mi się kleją :( jutro rano do pracy, więc trzeba będzie się wyspać dziś piwko ze znajomymi, trochę po knajpach się powłuczyliśmy :) kilka piwek i do domku sprawozdanie widziałem, ale dziś nie jestem w stanie dopytywać się o szczegóły, jestem już bardzo zmęczony :( na tygodniu coś napiszę na ten temat z internetem tak już czasami mam, już kiedyś o tym pisałem że mnie odcina od sieci :( weekend świąteczny minął szybko, wolne miałem 1 i 3, z tym że zawsze coś ciekawego się działo, to jakieś wyjście z dawno niewidzianymi znajomymi, to kuzyn przyjechał zaprosić na wesele, ładna pogoda była to na rowerze pojeździłem, jeszcze zakupy przed weselem :( ten tydzień strasznie szybko mi zleciał, nie wspomnę ile mnie niektóre przyjemności kosztowały :(

Gość ja bardzo chętnie
czyli intensywnie - ale ja pytałam o kobiety - miałyśmy ci jakąś znaleźć - z kim ty na to wesele pójdzisz ? sam?

na piwku nie było nas dużo, w sumie trójka, w tym jedna kobieta, nie będę się wypowiadał na jej temat :P za to w knajpie gdzie byliśmy było mnóstwo młodych osób, w tym młode dziewczyny, ale wspólnie (ta nasza trójka) stwierdziliśmy że jakoś się dziwnie przy nich czujemy, jednym słowem staro ;) to chyba był jakiś zlot maturzystów ;)

Gość ja bardzo chętnie
oj a kasa rzecz nabyta - dzisiaj jest a jutro jej nie ma :) a w jakim kolorze kupiłeś sobie krawat i koszulę ?

Gość ja bardzo chętnie
przestań przecież ty masz ile ??? 28 lat ? no fakt poziom maturzystów już masz za sobą - szkoda że nie było nikogo fajnego - a o tej znajomej czemu nie chcesz się wypowiadać ?

Gość ja bardzo chętnie
oj :(

Gość ja bardzo chętnie
nie wierzę ? poszedłeś spać bez dobranoc ? :(:(:(

no to po kolei... na wesele wybieram się sam, wesele mam oddalone o jakieś 2,5 - 3 h jazdy, z tego powodu ciężko mi było kogoś znaleźć na to wesele, wiąże się to oczywiście z noclegiem w hotelu, a na stopie koleżeńskiej to nie bardzo :/ nie dziwię się, i rozumiem koszuli szukałem jasnej, gładkiej, bądź w prążki, niestety nie było wyboru i kupiłem w paski grafitowo białe, z malymi wstawkami szarego koloru + krawat stalowo szary, w sumie z garniturem nie wygląda to tak źle jak myślałem na początku :) o znajomej się nie wypowiadam bo to tylko znajoma, i nikt więcej :P

Gość ja bardzo chętnie
oj koszula i krawat super :)- brak dziewczyny na wesele :( nie bardzo - chyba że jak to na weselu będzie stado kuzynek z którymi będzie można potańczyć :) a tańczysz ? czy nie koniecznie ? :P

trochę kuzynek ma być + jakieś nie kuzynki też, a z tańcem to róznie bywa, jak mam ochotę i jest z kim to potańczę, ale Fred Astaire to ze mnie nie jest :P

Gość ja bardzo chętnie
nie no to jeszcze nie spowiedź haha :) jak będę cię chciała wyspowiadać to nie tak publicznie haha :)

Gość ja bardzo chętnie
czyli generalnie wesele pewnie będzie udane :) zazdroszczę ci :) w pewnym wieku, żeby sobie potańczyć - a ja kocham haha :) to już tylko wesela zostają i ups zapomniała bym nieśmierelne andrzejki i sylwester :)

Gość ja bardzo chętnie
hej zabko _ptaszku - u mnie za szybko - pół dnia przy garach - obiad na dwa dni :) i rodzinka i teraz wisienka na torcie codzienności - Lukasa spowiadam haha :):):) bo on idzie na wesele i nawet mu do głowy nie przyjdzie, żeby koleżankę zaprosić hahaha :)

oo! to ja chetnie pójde, lubie wesela, mozna potanzyc, popic, pojesc i poznac ciekawych ludzi. ja sie dzisiaj nie nudzilam, bylam prawie caly dzien z facetem, nareszcie mi troche czasu poswiecil, a nie tylko siedzenie w garazu i dlubanie w samochodzie :)

bez przesady z tym wiekiem, są kluby gdzie wstęp jest np od 26 lat, nie ma wtedy problemu małolatów z gimnazjum, przynajmniej ja takie znam i są w mojej okolicy :) myślę że będzie fajnie na weselu, gdyby to było jedyne w tym roku to by było jeszcze lepiej:) a tu czekają mnie jeszcze dwa następne :/

Gość ja bardzo chętnie
Lukas masz rację ale to jeszcze po pierwsze trzeba mieć z kim pójść - gdybym miała to nie siedziała bym na kafe :(:(:( po drugi wiesz gdzie mieszkam heheh - tutaj jest tylko pole z dżizusem a najbliższy klub jest 50 km stąd więc trzeba by było mieć jakąś paczkę znajomych - moje towarzystwo raczej albo właśnie rodzi dzieci - albo już mu się nic nie chce :(:(:( ja to rozumiem sama ciągle siedzę w pracy i nie mam czasu dla znajomych i tak to życie przecieka przez palce :(

Gość ja bardzo chętnie
a mamy dyskotekę - byłam tam w dzień Walentego kilka lat temu :) ale to jest porażka jakaś średnia wieku 15 ?? nie 13 chyba - nie wiem gdzie są ich rodzice:)

Gość ja bardzo chętnie
oj ptaszku - a co mu się stało, że z tobą posiedział ?? czyżby wyczuł, że masz dość pomału ??

ja bardzo chętnie, z tymi odległościami to rzeczywiście problem, najlepiej paczką jak jest taka możliwość, moje towarzystwo może jeszcze nie rodzi dzieci na potęgę ;) ale też im się nie chce, nie dziwię się, cały tydzień w pracy to weekend najlepiej spędzić z drugą połówką, no ale jak się nie ma drugiej połówki to wtedy w oczy zagląda samotność :(