Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieszczesliwie_Zakochany

Kocham Cie i codziennie bede tu to pisal chociaz ty nigdy nie bedziesz ze mna :(

Polecane posty

Gość taka sobie Piękna )
toż to ja pytam o tego prawdziwego :) a kim jest ów Fred? Lekarzem?

Gość funpack
Skąd jednak wiesz że ona ma Cię gdzieś? Chyba że pytałeś i wiesz.Jeśli nie,warto powalczyć.

Gość żal Wam, że mam aj aja
11:32 [zgłoś do usunięcia] dochodzi południe i pytam kiedy Słońce osiąga swe szczyty na Niebie nadal myślisz o mnie ? Tak bardzo brakuje mi Ciebie odezwij się inaczej aj Ciebie zapomnę to na tą chwile zapominam, bo.... ;) odezwe sie, kiedys, kiedy :) dobranoc aju

nie uzaleznilam sie od niego ,chociaz jest dla mnie wszystkim ,ale potrafie z tym zyc, miloscia do czlowieka dla ktorego wszystko jest wazne tylko nie moje uczucia,Kocham go jak nikogo nigdy ale radze sobie z tym uczuciem,czasami trzeba..samo zycie .Nikt nie powiedzial ze bedzie latwo. Kocham Cie Najdrozszy

Gość najpiekniejsza z pieknych dam
lekarza ty tylko mam ja...dlaczego wszędzie widzisz lekarza , osobe której nawet nie znasz ?! dobrej ..

Gość ciotkaaaaa.....
czego nie możesz????

Gość ciotkaaaaa.....
:D:D:D oj, to problem....:D:D:D

Gość incydent of ero
Odwal sie od inteligentnych ludzi !!raz na zawsze! Twoja złosliwośc tyłkiem cie wyłazi

Gość yyyyyyhmmmmmm
Oj chyba zakochany poszedł po ten papier do tesco 24 h, bo tak długo nie wraca :>

Gość albo ma
rozwolnienie

Gość co za pierduu
no nie!sorry ale takiego smierdziela nie chciałabym kochac

Gość Szarata
Takie forum wybrałeś, że nie ma się co dziwić. Ludzie myślą, e są anonimowi, jakby wyskakiwały ipki to by się bardziej zastanowili.

Gość aj kocha już ...
kto tam sprawdza ipki , nie przesadzajmy aż tak a aj to ja od chwili nadania imienia :)

Gość aj kocha już ...
aj się nie przejmuje , ponieważ nie jest i nie był nigdy autorem topikowym a autor rzeczywiście niech się nie prezjmuje :)

Gość cośmamdlaciebie
"Z Tobą" Czasami pamiętam powody dla których pozwoliłem ci odejść W ich środku widzę twoją twarz i wszystko wiem Bałem się dzielić miłością, którą miałem w sobie Przez cierpienie wiem, że byłem przeznaczony Z tobą Mam wszystko czegokolwiek mógłbym zapragnąć Prosto i prawdziwie Z tobą Zapłakane oczy są takie piękne To ty, która zawsze przez naszą miłość widziała nas na wskroś Gdybym mógłbym podążać za moim sercem jeszcze raz, byłym twój Z każdym oddechem znalazłbym drogę do kochania cię jeszcze bardziej Nie mogę sobie wyobrazić życia bez twojej cichej odwagi I jestem wdzięczny za każdy moment który otrzymałem Z tobą Mam wszystko czegokolwiek mógłbym zapragnąć Prosto i prawdziwie Z tobą Kochające oczy są takie piękne To ty, która zawsze odnajduje drogę Jeśli gwiazdy by zanikły W ciemności nadal będę tutaj Na zawsze w twoich ramionach gdzie należę Z tobą Mam wszystko czegokolwiek mógłbym zapragnąć Prosto i prawdziwie Z tobą Kochające oczy są takie piękne To ty, która zawsze przez naszą miłość widziała nas na wskroś Z tobą

Gość ciotkaaaaa.....
niee, nooo...jeszcze jak się widzi taką "optymistyczną" buźkę, to....:O lepiej pójdę ....spać 🖐️

Gość nie mam na dziś pomysłu
NZ, a czy Ona o tym wiem? O tym, że coś do Niej czujesz? Przepraszam, ale nie chce mi się czytać od początku, dlatego pytam...

Gość cośmamdlaciebie
W jej oczach" Ona patrzy przez mój cień, Dostrzegając we mnie coś więcej. Wierzy, że jest we mnie światło, Jest tego pewna. A jej prawda dodaje mi siły. Czy zdaje sobie sprawę,że Budzę się każdego ranka Z jej mocą po swej stronie. Nie jestem bohaterem, Nie jestem aniołem, Jestem po prostu mężczyzną. Mężczną, który próbuje ją kochać Jak nikt inny. To w jej oczach jestem ja. Ten świat wciąż wiruje, Tylko ona potrafi zatrzymać moje serce. Ona jest moją inspiracją, Moją gwiazdą północną. Nie wyliczam tego, co mam, Ale wszystko, co nazywam moim Oddam jej calkowicie Na zawsze. Nie jestem bohaterem, Nie jestem aniołem, Jestem tylko mężczyzną. Mężczyzną, który próbuje ją kochać Jak nikt inny... W jej oczach jestem ja. W jej oczach widzę niebo I wszystko, czego kiedykolwiek bym potrzebował. W jej oczach przemija czas, A ona jest nadal ze mną. Nie jestem bohaterem, Nie jestem aniołem, Jestem tylko mężczyzną. Mężczyzną, który próbuje ją kochać Jak nikt inny. W jej oczach jestem ja. To w jej oczach jestem.

Gość dziwisz sie, ze ma Cie gdzies
skoro IWONA jest dla Ciebie wazna? wracaj do niej!! 07:43 [zgłoś do usunięcia] Nieszczesliwie_Zakochany 3 ostatnie posty napisała osoba która się podszywa. Zobaczcie ilość postów i to, że w nicku zamiast literki "l" (l jak Lukier) ma literkę "I" (I jak Iwona). Temat został zniszczony.

Gość aj kocha już ...
hehe imię mojej ex się pojawiło ona wszędzie się 'wepcha ' , nawet tutaj :D