Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nierozważna66

46 lat ...takie tam rozmyślania

Polecane posty

Gość dffdffggffg
"Aż mi cię żal. Czy oceniasz wygląd 40 latki na podstawie wyglądu własnej matki" ty masz 46 lat a nie 40 lat, moja matka starsza od ciebie, jak wyglada to jej sprawa ale chociaz nie ejst zadufana w sobie i nie uważa się za pieknosc... w sumie to nie dziwie sie, ze twoj mąż cie zdradzil bo jestes bardzo próżna i pusta. spojrz czasem w lustro MASZ JUZ 46 LAT A NIE 30... mojej matki tato nigdy nie zdradzil mimo ze nie jest pieknością, to chyba mowi samo za siebie. dla facetow liczy sie wnetrze a nie tylko prozne opakowanie i uwazanie sie za osmy cud swiat 🖐️

Gość dffdffggffg
Nieskromnie powiem, że jestem dość atrakcyjną kobietą i nigdy nie grzałam miejsca w końcu sali. haha chyba BYLAS, BYLAS kochana :D

Nie wiem ile masz lat i nie wiem na jakim poziomie mam z tobą rozmawiać.Jesteś chyba młodziutka ponieważ błędnie oceniasz,że dla mnie atrakcyjność to to co widzę w lustrze. Powtórzę więc za Lindą - ' nie chce mi się z tobą gadać '

Minerralna, z pewnością jako jedna z pierwszych złoże ci życzenia urodzinowe.Moje 46 wypadają w sierpniu więc jeszcze trochę.Nie przeraża mnie upływający czas.Delektuję się każdą chwilką.Patrzę z duma na swoje dzieci i wciąż mam chęć na zabawe, na taniec. Minerralna, życzę ci aby wciąż ci się chciało żyć, bawić, kochać ;)

Gość tak a propos...
do wszystkich niedowiarków , jeżeli myślicie że wszystkie 40-stki wyglądają fatalnie to się grubo mylicie. Mam sąsiadkę ma 49 lat i jest przepiękną Kobietą, jej matka ma 70-kilka lat a wygląda na 60. Dużo bym dał żeby przespać się z moją prawie 50-tką ale niestety nie dla psa kiełbasa. A szczerze powiedziawszy to zawsze miałem pociąg do kobiet dużo starszych ode mnie.

Gość tak a propos...
a zresztą spójrzcie na Wolszczak i Torbicką, właśnie ta "moja" 50 to typ urody Torbickiej.

Gość tak a propos...
i vice versa.

Gość minerralna
nierozważna66 dzięki, z tymi chęciami to różnie bywa, raz mi sie chce, raz nie, nie bez powodu mam nick mineralna, bo raz jestem z gazem, raz bez cest la vie! Chwilowo chyba bez gazu, bo TŻ pyta mnie jakie perfumy na urodziny, a ja mu, że drzwi wejściowe chcę nowe. Pewnie jakiś psychoanalityk wywnioskuje, ze chcę wszystkim pierdzielnąć i zamknąc za sobą drzwi hahaha Ewa,33 klikłam sobie w twojego linka i poczytałam, ale masz śliczne koty, uwielbiam koty, też mam ogród, ale dwie lewe ręce do tej roboty, więc duzo u mnie trawników i iglaków, a w domu to mam kwiatki tylko te najwytrwalsze, te delikatne już dawno szlak trafił Rozbroiło mnie to zdanie nierozwaznej66: Jest jeszcze jego mama , no właśnie.Krewka staruszka, która najczęściej choruje, gdy ja wracam z delegacji, Ona mnie nie akceptuje a mi to ' wisi - masz fantastyczny dystans do życia.

Minerralna, ja muszę mieć dystans bo inaczej zgłupieć można. Dla niej ja wszystko robię źle.Ona pragnęła dla syna wiejskiej kobiety , co hodować będzie kaczki i kury i będzie miała najładniejszy ogródek, corocznie nagradzany przez koło gospodyń wiejskich.A ja się do tego nie nadaję. Więc jest tak, on nie może zamieszkać u mnie bo ona go wciąż potrzebuje a ja nie pójdę do niego , bo po pierwszym dniu ukręciłabym jej łeb i zakopałam w jej ogródku.A tak to dzwonię do niej w każde święta i mam święty spokój.Dodam, że nie widziałam jej 5 lat i nie brakuje mi jej widoku hihihihihi.

Gość 6na9
A Twój facet jest jedynakiem?

nie, ale rodzeństwo mieszka daleko i odwiedza rodzinny dom bardzo rzadko Najgorsze jest to, że kobieta z która mnie kiedyś zdradził pochodziła ze wsi. Była gospodarna i jak przebiegał truchtem przez podwórko to miała miotłę w d.... aby przy okazji pozamiatać. Dlatego ja jestem do niczego. :(

Gość i ja coś dodam.......
Mam 45 lat i jestem atrakcyjna....tak,jestem atrakcyjna dla siebie i innych.Jak patrzę na zdjęcia,gdy mialam 30 35 lat,to nie wierzę,ze tak mogłam wyglądać!!!!Gruba po ciążach,jakaś trwała na włosach,ciuchy z bazaru i wtedy mąż mnie zdradził...Teraz mam czas dbać o siebie i robię to skutecznie.Jestem szczupła,zabiegi ujędrniające ciało czynią cuda o twarz zadbała medycyna estetyczna.Mąż nie wychodziłby do pracy tylko czas spędzał w łóżku.Czuję się ze sobą dobrze i na tym polega atrakcyjność.Wnętrze mam takie samo jak kiedyś tylko lepiej wyglądam,niż 10 lat temu. pozdrawiam młode niedowiarki

Gość zal mi ciebie autorko
16.04.2012] 20:13 [zgłoś do usunięcia] dffdffggffg "Aż mi cię żal. Czy oceniasz wygląd 40 latki na podstawie wyglądu własnej matki" ty masz 46 lat a nie 40 lat, moja matka starsza od ciebie, jak wyglada to jej sprawa ale chociaz nie ejst zadufana w sobie i nie uważa się za pieknosc... w sumie to nie dziwie sie, ze twoj mąż cie zdradzil bo jestes bardzo próżna i pusta. spojrz czasem w lustro MASZ JUZ 46 LAT A NIE 30... mojej matki tato nigdy nie zdradzil mimo ze nie jest pieknością, to chyba mowi samo za siebie. dla facetow liczy sie wnetrze a nie tylko prozne opakowanie i uwazanie sie za osmy cud swiat DOKLADNIE!! autorko Ty nie jestes 40-stolatka tylko 46-latka??? naprawde nie widzisz roznicy czy tylko udajesz??? zal mi Ciebie bo kobieta znajaca wlasna wartosc i naprawde atrakcyjne nie musi sie wychwalac i tego podkreslac :-O:-Oakurat na kafeterie zawsze trafiaja te niesamowicie atrakcyjne PRAWIE-50 tki co??? i zal mi Ciebie, ze wyszlas za maz za dziada ktory Cie zdradzil i uwazasz ze jestes wyjatkowa :-O

11:53 [zgłoś do usunięcia] i ja coś dodam....... Mam 45 lat i jestem atrakcyjna....tak,jestem atrakcyjna dla siebie i innych.Jak patrzę na zdjęcia,gdy mialam 30 35 lat,to nie wierzę,ze tak mogłam wyglądać!!!! hahaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D:D:D:D: ze co ciagle musza podkreslac jakie one sa atrakcyjne to wlasnie te najgorsze pasztety :-O:-O:-O:-O:-O jesli w wieku 35 lat bylas nie zadbana to jakim cudem niby jestes teraz nie wiem jaka Miss ??? idz sciemniac gdzie indziej :-O zakompleksione prukwy jestescie:-O

jakieś zakompleksione kobiety tu piszą ciągle o tym wnętrzu,czyżby waszego nikt nie dojrzał?

głupia pindo bo mam czas i pieniądze czego tobie na pewno brakuje ,ale ty masz wnętrze...ha ha ...ale się uśmiałam zakompleksiona grubasko

glupia idiotko zal mi Ciebie :-O ja mam 36 laz i zapewne lepiej wygladam niz Ty wygladalas w moim wieku i zapewne leipej niz teraz wygladasz:D Brak pieniedzy i czasu to durna wymowka bo jesli nie dbalas o siebie w mlodych latach to teraz mozesz tylko skutki tego reparowac-nic wiecej.

no proszę i w samozachwyt wpadła...a innym nie pozwala

Gość minerralna
Na straganie w dzień targowy takie słyszy się rozmowy...

i to ty pisałaś,że kobieta nie musi się wychwalać i podkreślac swojej urody co właśnie uczyniłaś....jesteś próżna.... i zakłamana

w zaden samozachwyt nie wpadam to sa fakty chyba proste, ze nie mozesz w Twoim wieku wygladac jak kobieta o 10 lat mlodsza wiec sie wychwalac nie musisz bo nikomu nie zaimponujesz. oszukjecie same siebie ..

Gość minerralna
Ej straganiary i awanturnice! Załóżcie sobie własny wątek o wyższości urody 30-olatki nad uroda 40-olatki w kontekscie urody 46-latki z perspektywy urody 36-latki, może być?

Gość takie tam duperele nic więcej
@żal mi ciebie autorko, ale smutny z ciebie człowieczek, zgryźliwy, złośliwy; kojarzysz mi się z takim metrowym pokurczem....aż strach pomyśleć jak będziesz ględzić po 40-ce :( Witajcie, dziewczyny :D Ja też mam wysoką samoocenę i wcale się tego nie wstydzę bo dużo w życiu osiągnęłam: dobre wykształcenie, fajna praca, świetny syn, nowiutki dom wokół którego właśnie samodzielnie próbuję stworzyć odjechany ogródek :) Wiek biologiczny: 44 lata, duchowy: trochę po 30-ce :D Ale żeby nie było: rozwódka, mąż mnie zdradzał z 17-latką, zrobił jej dzieciaka, a mnie zostawił w drugiej ciąży co moje dziecko przepłaciło życiem; na odchodnym mi przywalił. Zostałam z grobem dziecka, rozgrzebaną budową domu i niemałym kredytem do spłacenia. Ale dobrzy ludzie pomogli, wszystkim im jestem baaaaaaaaaaardzo wdzięczna :D Dziś mam dobre życie choć jestem sama. Nie potrafię już zaufać, pokochać....czasami samotność doskwiera...ale idzie z nią żyć :)

sorry Minerralna,już znikam

...i ja coś dodam - masz rację, te fotki sprzed 10, 15 lat to koszmarki.Mam je schowane głęboko w szufladzie i też wolę obecne. Teraz ma więcej czasu dla siebie; maseczki, pilingi, basen itp Ale i przemysł kosmetyczny pozwala nam wyglądać lepiej.Kiedyś kobieta 40- kilku letnia wyglądała jak obecne babcie pod 60. ....a z ciemną masą nie warto dyskutować, strata czasu.

a tak na marginesie,to chciałam bronić autorkę ale rozwinęło się jak rozwinęło...wątku nowego nie potrzebuję

..... takie tam...... silna jesteś pieruńsko, czapki z głów Mnie tez nie rozpieszczał ale teraz tym bardziej cenie swoją niezależność. Też mam swój kącik i po przebudzeniu często myślę sobie, że jestem dumna.Tak po prostu. Witam i pozdrawiam :)