Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Świat mi się załamał - ON

Noszę aparat słuchowy. Poszłybyście z takim facetem do łóżka?

Polecane posty

Chodzi mi seks bez związku. Związku na razie nie dopuszczam bo nie mam ustabilizowanej sytuacji zawodowej itp. Więc pytam: czy mam szansę na seks przygodny albo jakiś bez zobowiązań, taki koleżeński? Bo mam swoje potrzeby

masz takie same szanse, jak każdy facet, który oświadczy poznanej dziewczynie, że chodzi mu o seks, a związek wyklucza.

Gość miedzynarodowka 32
kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ten debil doi roboty idz///// bo cie zadna nie zeschce i nie o aparat chodzi o toi ze jesres debulem poprostu

Gość nie dogonisz jej
Oczywiście że masz. Nie słyszałam jeszcze o dziwce, której przeszkadzałby aparat sluchowy :P

Gość tytrtyuy
z debilem bym nie poszla, czy ma jakis aparat czy nie;a ty jestes debilem sadzac po tym co piszesz na forum

Po prostu związek na dzień dzisiejszy w rachubę nie wchodzi. Ani nie mam możliwości, ani nie chcę się z nikim wiązać

Wpływa na atrakcyjność fizyczną. Podobnie jak np. lekkie utykanie na nogę czy inne defekty, które nie przeszkadzają aż tak w życiu, ale uchodzą za lekką niepełnosprawność

Gość nie dogonisz jej
Większą twoją niepelnosprawnoscia jest twojje podejście do seksu. Pewnie na dodatek jesteś jeszcze prawiczkiem pod 30 :D a skoro żadna cię nie chciała, kiedy wszystko było ok, to głuchy na pewno atrakcyjniejszy nie jesteś :P

Nie pisałem, że jestem prawiczkiem pod 30stkę i że żadna mnie wcześniej nie chciała. Ale teraz to inna sytuacja, pewność siebie spadła. W końcu kobiety to niemiłosierne samarytanki i każda chce mieć albo chce sypiać z facetem atrakcyjnym, w pełni sprawnym i zdrowym

Gość nie dogonisz jej
No ok, a jak oceniasz swoje możliwości w łóżku?

I nie widzę nic złego w swoim podejściu do seksu

W takim razie pokaż, że jesteś w pełni atrakcyjny (oprócz uszu masz jeszcze kilka innych wolnych i sprawnych zmysłów, nie mówiąc o całej reszcie organizmu). Aparat ma podnieść twoją sprawność o ile się nie mylę, a bez niego byłoby gorzej. Sam piszesz, że pewność siebie zmalała. Więc widzisz, że twoje nastawienie psychiczne jest słabe. Zachowuj się tak, jakby aparatu nie było. Kobiety wiele nie są w stanie zauważyć, dopóki facet nie zacznie sobie czegoś wytykać.

Moje możliwości w łóżku to moja prywatna sprawa, a one nie są w tym momencie ważne. Facet najpierw musi się spodobać kobiecie. Np. jakiś brzydal z brodawkami na twarzy może być super w łóżku, ale mało która z nim chętnie pójdzie do łóżka

Tylko, że w seksie bez związku atrakcyjność fizyczność jest bardzo ważna. Kandydat do związku może być np. brzydki ale nadrabiać różnymi zaletami

Może i twoja prywatna sprawa - więc po co pytasz? Chcesz ogólników? Mamy się wypowiadać w imieniu wszystkich kobiet? Czego Ty oczekujesz? Statystyk? Jeśli seks wypływa z atrakcyjności to wymień swoje punkty nieatrakcyjne.

Normalny ze mnie facet. Raczej żaden superprzystojniak, ale zadbany, całkiem nieźle ubrany. Tyle, że aparat słuchowy to moim zdaniem spory defekt wizualny i nosząc go moim zdaniem w oczach kobiet spada moja atrakcyjność jako przygodnego partnera do seksu

Gość nie dogonisz jej
Hehe... Facet, który jest dobry w łóżku (nawet tylko w swoim mniemaniu :P) jest zazwyczaj bardzo pewny siebie. A to akurat na kobiety działa jak magnes :D Jeżeli uwazasz, ze to aparat jest twoim największym problemem, to możesz zrobić prosty test - kup sobie stylową, modną czapkę - zakryjesz uszy i nie będzie widać aparatu - spróbuj poderwać dziewczynę - nawet tylko zagadać (w księgarni, sklepie, na przystanku ) się okaże czy to aparat jest problemem, czy ogólnie z ciebie dupa a nie facet. Nawet odpowiednia fryzura może zamaskować aparat, a w końcu chodzi o pierwsze wrażenie skoro masz na myśli przypadkowy seks :P

Odpadają jakieś niemęskie półdługie włosy. Preferują twarde, krótkie męskie fryzury

Gość nie dogonisz jej
"Moje możliwości w łóżku to moja prywatna sprawa, a one nie są w tym momencie ważne. " No wiesz - pytasz o seks, więc możliwości seksualne sa nie tyle ważne, co w tym wypadku - najważniejsze :D zaczniesz się zabierać do sprawy od d*** strony, jak niekumaty prawiczęk, kobieta się tobą zniechęci a ty potem będziesz płakał, ze cię nie chciała, bo aparat nosisz :D

Nie na wszystkie kobiety sama pewność siebie działa jak magnes. Akurat np. młode imprezujące i interesujące się kosmetykami itp. studentki mocno patrzą na wygląd, podobają im się wymuskani chłopcy i pewny siebie brzydal z brodawkami na twarzy w życiu by takiej nie poderwał

fakt aparatu- tłumaczy autorowi każde niepowodzenie, brak sukcesu, a strachliwego miękusia nikt nie chce. boi sie fryzury półdługiej- to już świadczy o kompleksie męskości.

Żeby doszło do sytuacji rokującej na łóżku facet musi najpierw sprawiać dobre wrażenie. Dziewczyny z imprez gustują w tzw. ciachach

nie wiem, nie znam sie na dziewczynach z imprez, zapewne są różne. generalnie wyjsciem u ciebie jest zapłacić za seks i po kłopocie. bez wyglądu i bez kasy- na darmowy szybki numerek masz takie same szanse z aparatem czy bez.

Faceci w takich fryzurach wyglądają lalusiowato, nie kojarzą się z macho. Ja akurat i tak mam zakola i golę się całkiem na łyso, na gładko

kurcze, mam podobny problem, bo chciałabym mieszkanie 100m, ale takie, aby nie musieć za nie płacić, bo mam nieustabilizowaną sytuację finansową. Dodam, że mam krzywe nogi. Myślicie, że mam szanse?

Akurat wyglądu (poza aparatem słuchowym) tragicznego nie mam

sorry, ale szansy na darmowy szybki numerek procentowo Ci nie wyliczę, po prostu masz szansę i aparat słuchowy nie wpływa na nią znacząco. znacząco na to wpływają umiejetności interpersonalne- poczytaj sobie.