Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Świat mi się załamał - ON

Noszę aparat słuchowy. Poszłybyście z takim facetem do łóżka?

Polecane posty

Gość nie dogonisz jej
:D :D :D no skoro z własnej woli przyjąłes styl 70-letniego dziadka (aparat i gola glaca! :D) to miej pretensje tylko do siebie. A skoro wyznacznikiem dla ciebie sa panienki z dyskoteki to wybacz - nie mam o czym dalej pisać. Żal mi cię. Takim typom dziwki wystarcza.

Gość Prawiczek 25 letni
Jednak panny z klubów bardzo patrzą na wygląd i wolą nic niż faceta, który nie jest dla nich tzw. ciachem. Najlepiej żeby był modnym klubowiczem z kolczykiem w łuku brwiowym itp.

Pisałem, że związek nie wchodzi w rachubę obecnie. Jestem skazany na seks bez związku, a o taki najłatwiej z panną z klubu. A głowę muszę golić, bo łysieję

no to bądź taki jak lubią te panny, jak sądzisz, że one dostosują sie do ciebie, żeby zaliczyć szybki numerek, z kimś kto ani im sie nie podoba, ani nie funduje im czegoś co pragną mieć, to powodzenia.

Gość nie dogonisz jej
Bierz je na litośc. Masz w tym wprawe.

Gość nuna))
hej autorze :) ja sama nosze aparat sluchowy, jestem w dlugoletnim zwiazku z partnerem ktory moja wade zaakceptowal :) nie zalamuj sie, wiecznie sam nie bedziesz:) w koncu trafisz na taka ktora bedzie wyrozumiala i pokocha z ciebie z ta wada. a jesli chodzi o przygodny seks to nie wiem czy znalazlbys taka.. roznie to bywa

Mi nie chodzi o seks za pieniądze i fundowanie pannie jakichś błyskotek. Chcę iść do łóżka z kobietą, dla której będę interesujący jako obiekt seksualny. Co do miłości - nie szukam jej, nie chcę związku

a ja chcę być Miss World. to sobie "pochcemy" a świat złośliwie nas nie wysłucha, co za pech...

Tylko, że uwierzcie że abstynencja seksualna to tragedia

kolega nadal nie kuma, że wypadałoby dac coś w zamian. Chociażby ciekawą osobowośc hahahahaha Ale nie sądzę by nawet na dyskotekach były takie glupie panny gotowe brać na klatę wszystkie koszty wynikające z seksu

od pierdzenia w stołek na kafe, abstynentem być nie przestaniesz, a świat postrzega ciebie tak jak postrzega, a nie tak jak ty siebie widzisz. rozpracuj reguły świata, jedynie tak możesz coś w nim ugrać. tylko mamusia kocha cie jakikolwiek byś nie był.

Akurat z moją osobowością nie jest źle. Tylko to za mało. Akurat zawsze byłem fajny, towarzyskim, sympatycznym, koleżeńskim chłopakiem

niestety kolego, ale zupełnie nie widać tego w twoich postach, powtarzam: liczy sie to co widzi w tobie świat, a nie to co sądzisz o sobie (zasada dotyczy szybkiego numerka, przy pisaniu powiesci jest odwrotnie)

A agresja w stosunku do mnie na forum jest OK? Ładnie to mnie nazywać 70 letnim dziadkiem bo noszę aparat i mam łysą głowę? To kogoś wina, że nie dosłyszy i łysieje?

Ale co ma robić ktoś kto łysieje? Zostawiać przerzedzone owłosienie?

Gość nie dogonisz jej
" Akurat zawsze byłem fajny, towarzyskim, sympatycznym, koleżeńskim chłopakiem" Dokładny opis faceta, o którym się nie da powiedzieć, ze jest przebojowy, pociągajacy i ma w sobie "to coś" Zresztą to widać po klimacie wpisów - na żadnej kobiecie pozytywnego wrażenia nie wywarłes. A nas przecież twój aparat nie obchodzi.

nie dogonisz jej a dlaczego golenie głowy u łysiejącego uważasz za złe? I co w tym złego, że biorę pod uwagę klubowiczki? Dla Ciebie klubowa panna to od razu jakaś dziwka?

Gość nie dogonisz jej
Golenia głowy nie uważam za złe, tylko mało któremu facetowi jest dobrze w takiej "fryzurze". Do łysej głowy naprawdę facet musi być przystojny, inaczej wygląda jakby miał białaczkę. Oczywiście jak masz łyse już 3/4 głowy, to nie ma znaczenia. Ale jednak w innych przypadkach jednak minimalny język wygląda korzystniej niż taka glaca A kończąc temat - myślę, ze jesteś nudziarzem - faceci z ciekawa osobowością nie maja problemów z kobietami. Nawet brzydcy.

Nie jestem nudziarzem. Można ze mną porozmawiać na każdy temat, wiedzę ogólną mam sporą. Poza tym może i ci brzydcy nie mają problemów z kobietami, ale z jakimi kobietami? Też brzydkimi jak oni sami. Nie każdy chcę kobietę, która wygląda jak baba jaga

Akurat w moim przypadku ogolona głowa lepiej wygląda niż resztki włosów, a wiele dziewczyn uważa że jak facet łysieje to ma się golić, a nie nosić resztki

Gość Zamiast
Zamiast zadawać takie głupie pytania to zwal sobie, nie ma nic za darmo, a nie wydajesz się być interesującym facetem, nie chodzi tu o aparat słuchowy.

Gość nie dogonisz jej
Może i da się z tobą ciekawie porozmawiać, ale mnie tym biadoleniem już znudziles. Może zamiast tego założ temat w którym pocwiczysz interesująca rozmowę - tak dla odmiany? Bye.

nie dogonisz jej a co złego widzisz w dziewczynach z klubów? Napisz mi

Gość Zamiast
Dziewczyny w klubach często nastawione a na dobrą zabawę i łatwo tam znaleźć taką, która ma ochotę na seks bez zobowiązań, ale oczywiście coś za coś. Nie wszystkie takie są, ale łatwo tam takie znaleźć. Z pewnością większość jest chętna do wymiany śliny, czyli całowania.

Gość do Zamiast
i mocno tez patrza na wyglad

Gość Zamiast
Możliwe, a na co mają patrzeć? Kto zwykle do klubów chodzi? Osoby nastawione na zabawę, a nie ciekawą rozmowę. Potańczyć, napić się, wyładować napięcie seksualne.

Gość do Zamiast
nie wydaje ci sie to plytkie i puste?