Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantazja danaonnne

Wkurzyłybyscie sie na tesciowa za takie cos?

Polecane posty

Gość to tylko szmatki
i o to tyle hałasu? Przeznaczyłaś je na zmarnowanie, więc czemu Cię boli że teściowa zabrała? Jakbyś wyrzuciła do śmietnika to też byś pretensje miała, że bezdomny zabrał? Bo to szmatki?

Gość bjc
"14:12 [zgłoś do usunięcia] fantazja danaonnne 21 a co to ma do rzeczy? czy jakbym mila 31 to nie mialabym prawa sie wkurzyc??? " Jakbyś miała 31 istnieje duże prawdopodobieństwo, że miałabyś więcej oleju w głowie.

straszna jestes. ja bym sie nie wkurzyla. w koncu w takim samaym stopniu te ubrania naleza do ciebie co do meza twojego. jakby to byla twoja matka i brala dla twojej siostry to twoj maz tez by mial taki problem jak ty? albo gdyby to on dal dla twojej siostry przez twoja matke to tez bys tak sie denerwowala tym? bez przesady....

Od razu widac, że niedojrzała emocjonalnie - cos na kształ Katarzyny W. tO CO PISZESZ JEST NIEDOJRZAŁE, tY NAWET NIE ZAROBIŁAS NA TE UBRANKA...

Gość kasoaia
kobioto zazdroszcze ci że masz takie problemy??? chyba że masz problemy z głową. to by tłumaczyło twoje zachowanie. kobita wzieła i niech ma. Jakbyś była normalna to z jej zachowania wyciągnełabyś nastepujacy wniosek; ktoś potrzebuje ubranek więc dałabyś lepsze, nie sprane.

Gość bjc
Oj tam, jak nie chce dawać ubranek to nie, nie ma obowiązku ale walczyć o szmaty?

Gość dobre porównanie
masz w głowie jak KATARZYNA W

Gość fantazja danaonnne
campari- ale to nie były ubrania do oddania,daje kolezance która ma mniejsze dziecko ale takie co da sie wykorzystac a nie z plamami,sprane itp poza tym daje komu uwazam,chyba nie musze szwagierce?

Gość hgkulgu
Autorka pewnie i nocuję przy kontenerze na śmieci aby Broń Boże ktoś jej zużytych tamponów i podpasek nie wykradł :D

Gość cO ZA IDIOTKA
Jak Twój mąz wreszcie nie wytrzyma i cie wyrzuci to też będziesz potzrebować czyjes szmaty, ale dla siebie, bo mam nadzieję, że nie narażą dziecka na taką matkę!

Gość fantazja danaonnne
wiecie co ,nie ma sensu z wami dyskutowac tutaj bo wy nie macie pojecia w ogole o co mi chodzi, ale ja juz sie ZEMSCILAM ,hahahaha! poszlam do kosza na smieci na dwor i wyjelam stamtas scierke ktora ona wyrzucila i ostentacyjnie przeszlam przez cala kuchnie z ta scierka pod pache i pozniej krzyknelam do meza ,ze znalazalam mu szmate do garazu!!!!! hahaha ,niech suka wie jak to jest !!!! patrzala sie na mnie jakby ducha zoabczyla!!!!!

Gość cO ZA IDIOTKA
A kto powiedział , że "musisz", przecież nie ty dałaś. Ty wyrzuciałaś. mama twojego męża dala. Nie odpowiadasz na pytania dziewczyn: ZAROBIŁAS NA NIE CHOCIAŻ?

Gość fantazja danaonnne
tak,napewno nie zarobiam na te ubranka,pewnie tesciowa zarobiła.własnie ze ja,pracowałam i pracuje nadal,szawagierka niogdy żadna pracą rąk nie zhańbia dlatego nie zamierzam jej niczego dawac.koniec tematu.

Jeżeli były takie "sprane" to napewno bym sie nie wkurzyła tylko uśmiała że ja je wyrzuciłam a ktoś jej jeszcze uznał za dobre:) Jak to nie spytała? Przeciez powiedziała Twojemu mężowi nie? To on nie ma prawa zdecydować?? Po 2 jakby u mnie tak ktoś zrobił to jeszcze bym zadzwoniła i powiedziała że mam jeszcze sporo takich nieprzydatnych i jak chce to niech przebierze sobie - tyle bym miała mniej śmieci:)

Gość kiooklk
jakbym chciała dać to bym dała przeciez to twoja rodzina, obcym nie dajesz sknero!!!! starych ubrań ci szkoda, ja też wspóczuję takiej synowej, szmat jej szkoda dla innego dziecka

Gość cO ZA IDIOTKA
"ostentacyjnie przeszlam przez cala kuchnie z ta scierka pod pache i pozniej krzyknelam do meza ,ze znalazalam mu szmate do garazu!!!!! hahaha ,niech suka wie jak to jest !!!! patrzala sie na mnie jakby ducha zoabczyla!!!!! " LECZ SIĘ BO NIE JESTEŚ NORMALNA!

Gość fantazja danaonnne
powtarzam - to sa moje SZMATKi i tylko ja mam prawo nimi dysponowac,tak jak chce, a nie ona-wpierdolila sie miedzy wodke a zakaske. mogla mnie zapytac czy pozwole je zabrac,a nie sobie wziac ot tak- jakby do niej nalezaly!!!!!!!!!!

Gość kiooklk
a co dziecko szwagierki jest winne???? ale ty jesteś pusta.

Gość zgadzam sie z messol
no wiec nie chcę zeby jej dzieci nosily ubrania po moim synu,niech sobie sama kupi a dlaczego tesciowa decyduje komu mam dawac? kurde twoj maz oddal ubranka po SWOIM dziecku Swojej mamie dla SWOJEJ siostry dziecka (dla dziecka !!!!!!) a ty placzesz, bo ci TWOJE SZMATY zabrano!!!! kurwa nie wierze!!!! :O to musi byc prowokacja, nie wierze po prostu nie wierze.....!!!!:O ale mi cisnienie podniosla 😡grrrr...

Gość cO ZA IDIOTKA
oJ DUZO SIĘ TY NAZARABIAŁŚ MAJĄC 21 I dziecko...Ciekawe kiedy..albo jak...chyba du*a!

fantazja danaonnne a ja zrozumiałam że ty masz ciuchy dobre nie z plamami nie poniszczone i że wolisz wywalić niż dać komuś a tak to co innego jeżeli dzielisz się to olej to niech sobie teściowa bierze jak jej pasuje i niech daje innym olej to

Gość fantazja danaonnne
podszywom dziekuję,80% wpiosów to podszywy,ja napisałam chyba 2 posty a potem musiał isc do dziecka ale widze ze sie temat rozwinał,ja uciekam bo dziecko znów placze,a wy sie na podszywy nie nakrcajcie he he ;-)

Gość oiyiui;h;
Czas iść się leczyć. Poważnie. Na nogi bo aby się leczyć na głowę to trzeba mieć mózg którego u ciebie brak polaczku :D

u mnie i moich koleżanek jest tak że nie jedno nie dwoje dzieci ale i wiecej chodzi w takich ubraniach używanych jezeli sie nadają do noszenia conajmniej 3 -4 albo i piecioro dzieci wychodziło

Gość nie nie nie!!!!
nie wkurzyłabym się na teściową, wrecz przeciwnie, dałaby jej więcej jeszcze ciuszków, w lepszym stanie!!!

Gość cO ZA IDIOTKA
Tez mi się wydaje, że to prowo...no bo chyba nie ma takich idiotek...I pomysleć, że tacy ludzie mają dzieci. Współczuję męzowi i teściom!

Gość derost
autorka jakas psychiczna :D:D