Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

czemu kobiety akceptują facetów z dużymi brzuchami i z nimi są.

Polecane posty

Nie rozumiem tego, co was podnieca w tym, że facet ma wielki brzuch, czyli sadło, nie wolicie umięśnionych na brzuchu?

Gość wykup reklame
ten brzuch zaczyna rosnac w trakcie zwiazku a zanim taki opas urosnie ,dupy zdaza sie przywiazac do swoich grubasow

Gość Miliana23
to prawda mój był szczupły a teraz po 6 latach ma brzych jak w 6 miesiacu ciąży i dodam że masakrycznie podniecaja mnie umięśnione brzuchy ale w domnu takiego nie mam niestety

Gość jnb
Wolicie, wolicie :) Ale z biegiem lat przestajecie wybrzydzać :):)

Facet z brzuchem to nie facet.... Ja mam skłoności do tycia, ale zawsze walczyłem z brzuchem i wygrywałem. Ale dziewczyny i tak wolą panów z brzuszkiem:(

Gość szczęśliwym małżeństwem do
wiadomo,że bardzo duży brzuch to nie jest zbyt sexi,ale może je tak jeszcze nie pojebało i nie przeżywają brzuchów aż tak bardzo

Gość oorganza
Brzuch mozna zniwelowac i na ten moment kazda kobieta czeka. Tylko puste kobiety przekreslaja faceta z powodu brzuszka.

Gość jnb
Mnie się taki jeden umięśniony facet podoba. Ma boskie ciało, to kulturysta, startuje w zawodach, cwiczyliśmy razem na siłowni. Specjalnie brałam sobie duże ciężary, żeby musiał mnie ktoś asekurować. Dziwnym trafem zawsze padało na niego.:P A ja, niby niechący, ocierałam sie o jego twarde muskularne ciało.:D Gorzej, że jego żona też z nami ćwiczyła, jej jakoś mniej chętnie pomagał

Gość szczęśliwym małżeństwem do
Wiadomo,że każdy wolałby być z kimś ładniejszym niż z brzydszym,i wygląd ma ogromne znaczenie zwłaszcza rysy twarzy,ale żeby aż tak się zastanawiać nad jakimiś szczęgółami,kształtem cipy,nóg czy też wspomnianego brzucha,trzeba być niezłym posrańcem.

Gość efdrwer
Bo pewnie same maja wielkie brzuchy i sa tluste, wiec nie maja wyboru, musza akceptowac hahahahahaha

Gość krzysiu łysa pała
kobiety patrzą na wnętrze, a duży brzuch to dużo bebechów wewnątrz :)