Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BON APETIT 91:)

Ciało po ciąży - udało mi się:) a jak u Was?:)

Polecane posty

Gość OnaMlodaMama22
dolka super!!!:)) też polecam a6w. Świetne na mięśnie. Na brzuszek polecam 8 min abs na you tube- spala tłuszcz, rzeźbi talię osy. Straciłam w pasie 3 cm (miałam 67 a mam 64cm)po 3 tyg. ćwiczę 2 razy w tyg. Już przestałam, bo nie chcę przesadzić. Chciałam wzmocnienia mięśni a dodatkowo wyrzeźbiłam brzuszek. Ćwiczcie Kobietki. Dla samopoczucia, dla lepszego ciała.. To się opłaca i nic nie kosztuje :)

to niejest reklama telezakupow mango tylko mi to akurat pomoglo i chcialam sie podzielic tym z innymi , czy ja kogos namawiam do kupna :) sama wiem ze szukalam wielu sposobow na zgubienie brzuszka :)

Gość OnaMlodaMama22
mireczkowata, właśnie nic! Jeśli udało Ci się zachować ładne ciało- gratulacje. Ale większość kobiet w Twoim wieku narzeka na swój wygląd po ciąży. Jak się chce to się potrafi. Oczywiście każdy ma prawo do wyborów.

Gość jak mozna zglosic naduzycie?
to ja wam powiem jeszcze lepiej, urodzilam mając 30 lat, miesiac po porodzie wazylam juz 3 kilo mniej jak przed ciaza czyli 55kg przy wzroscie 166, teraz waze 50, nic nie cwiczylam, nie dbałam specjalnie o diete, brzuch mam sliczny jedrny, zadnych rozstępow itp, w dodatku wszyscy mowią ze wyglądam na 23-24 lata:D

Gość OnaMlodaMama22
pozazdrościć:)))

didi_* nie znam jeszcze płci ale coś czuje, że bedzie kolejna dziewczyna, w sumie jest mi to obojetne jaka będzie płeć. W Październikowych byłam na początku ale tak się rozpisuja ze nie daje rady, jestem tu rzadko pewnie już o mnie nawet nie pamietają :P A co do wieku kiedy najlepiej rodzić tu uważam że im wcześniej tym lepiej o ile mama jest na to gotowa pod każdym względem, a to jak kto wraca do siebie po ciąży to jest indywidualna sprawa po pierwsze genetyki a po drugie jak kto dba tak ma. Znam mamę która urodziła czwórkę dzieci, ostatnie po czterdziestce i wygląda zarąbiście.

Gość OnaMlodaMama22
poza tym to było Twoje pierwsze dziecko.. Jednak z autopsji powiem Wam, że znam "przypadek" kobieta teraz 30 lat, urodziła 2 lata temu 3 dziecko! Wygląda lepiej niż przed 1 ciążą:)

gratulacje:) a tak schodzac na chwile z tematu czy są tu mamy ktore maja dziecko w podobnym wieku co moj 21 miesiecy?:)

Gość OnaMlodaMama22
Mój Synuś ma 27 miesięcy.

Gość didi_*
Jordan a masz już wybrane imiona. Moja córa ma 18 miesięcy.

mowi juz duzo?:) pozbyliscie sie juz pieluszek?;)

no moja dzis skonczyla 13 miesiecy, potwierdzam ze to sprawa genetyki, moja mama do dzis nie ma rozstępow a ma 60 lat i urodzila czworo dzieci

Gość mireczkowataa
OnaMłodamama- cóż, generalnie wiele kobiet narzeka na swoje ciało po ciaży- niezależnie od wieku :) Powiem Wam jeszcze coś ciekawego- Ciąża mnie autentycznie odmłodziła:) Ja ze swojej perspektywy mogę polecić ciazę po 30-tce:) Dziewczyny, tak z ciekawości- a dlaczego wiek podajecie w miesiącach?? Mnie się zawsze wydawało, ze miesiące to do roku, a potem już lata "wskakują"...

Gość OnaMlodaMama22
coś tam mówi, część zrozumiem, część się msuzę domyśleć. oj pieluszki ciężka sprawa. Dopiero nam się to powolutku udaje. Wcześniej Maly uwazał, że nocnik to jego talerz, albo pełnił rolę krzesełka do oglądania bajek ;))) po domu chodzi bez pampersa, a jak zaczynał siusiać podstawiałam nocnik. Metoda skuteczna.

bo moj synek malo mowi , prawie nic tylko: widzisz , mama , papa , ciaś - ciasteczko:D takie tam dzieciece gaworzenie i z nocnikiem tez jeszce nie zadobrze;) posiedzi na nim 15 min wsatnie i zsika sie obok;)

Gość OnaMlodaMama22
hehehe :) Oj chłopcy mają trudności z mówieniem. Znam dziewczynkę młodsza od Małego -gada jak najęta:) a znam chłopca w wieku 4 lat, który nic nie mówi- ani mama ani tata. Wykluczono różne wady, choroby. Nie wiadomo co jest://

wiem wlasnie slyszalm ze chlopcy i pozniej z nocikiem i pozniej z mowieniem :) a jakie zabawki lubia najbardziej? bo u mnie to klocki i misie ;) uwielbia sie bawic misiami , uklada je na lozku daje mu jego misieczke i lyzeczke i karmi je z 30 min potem niby daje pic ze swojego kubeczka :D a teraz uklada klocki bo dostal ostatnio od babci to ma zajecie ze niezwraca na mnie uwagi:D

do mareczkowatej: "Powiem Wam jeszcze coś ciekawego- Ciąża mnie autentycznie odmłodziła Ja ze swojej perspektywy mogę polecić ciazę po 30-tce" no tak sobie dzis pomyslałam patrząc na kobietę ode mnie z pracy co ma 55 lat, urodzila pozno po 40 a wyglada na 40:) co do wieku dzieci, po roku miesiac w tą czy w tamtą to tez roznica dlatego ja podaję w miesiacach:)

Gość Hahahahaha ale dojebaliście
Oj mój Synek tylko autka! Ma ich mnóstwo! Potrafi GODZINAMI się bawić, przekładać, bawi się wszystkimi naraz. Do misiów ma wstręt od pcozątku! Klocki, ma tą zabawkę : http://allegro.pl/listing.php/search?category=18556&change_view=1&order=p&string=AUDI+4GB uwielbia :) lubi też jak mu czytam, przynosi książeczki i jazda:) Ogólnie On sam się potrafi zająć sobą. Nieraz wystarczą Mu pokrywki od garnków :P

co do mówienia to ja znam dziwny przypadek, chłopiec sześć lat i nie mówił prawie nic jedynie jakieś gaworzenie które rozumiała tylko matka!! teraz jest w zerówce i jest troche lepiej.

Gość OnaMlodaMama22
Nick z innego tematu :)) Sorki :P

o wlasnie zapomnialam o garnkach i pokrywkach :D jakbym mu dala to cly dzien z glowy:D

Gość OnaMlodaMama22
Mam multum zabawek- część już musiałam wynieść na strych, bo zero zainteresowania. Cóż... dzieciom niekiedy nie potrzeba wiele:) a raczej w naszym przypadku- zazwyczaj :)

Gość dfdfdf
dla mnie rodzenie dziscka w wieku 19 lat to trochę patologia, zwykle niewykształcone dziewczyny z biednych dzielnic tak rodzą, kobiety wykształcoen i na poziomie tak wcześnie nie zachodzą w ciąże. I zgadzam się z tym , że takie 19 muszą dbac bardzo o ciało, bo nie mają do zaoferowania facetowi nic więcej poza nim.

musze uciekac cos ugotowac:) pozdraiwam Was mamusie i dbajcie o siebie!:)

Gość mireczkowataa
jak można zgłosić nadużycie- to moja córka ma 33miesiące :):) Panno dfdfdf- patologia to jest wtedy, kiedy dziecko jest bite, głodne, czy nieszczęśliwe.

Gość OnaMlodaMama22
dfdfd.. nie zgadzam się totalnie :) ój dom rodzinny jest nowy, kilka lat temu postawiony, ogromne ładne podwórko, samochód z salonu, co chwila remonty, nowe tel. aparaty i inne pierdoły, które mnie nie bawią. Więc cóż... Mylne masz wrażenie:)

Gość OnaMlodaMama22
zgadzam się, mireczkowata. W 100%. Rozwinęłabym temat o profilu psychologicznym młodej mamy, ale nie mam na to za dużo czasu. Na to może wpływać wiele czynników, co nie znaczy, że od razu negatywnych.

jest taka zasada moje drogie, za tymi wszystkimi złośliwymi komentarzami kryje sie tylko i wyłącznie zazdrość, ludzie wolą dopiec innym niż wziąć się za siebie.