Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BON APETIT 91:)

Ciało po ciąży - udało mi się:) a jak u Was?:)

Polecane posty

Gość OnaMlodaMama22
do dfdf.. napisałaś niewykształcone.. Autorka się kształci, mimo ciąży nie przerwała nauki aby do niej już nie wrócić. Należy obrać sobie jakieś cele...Zaplanować przyszłość. I dążyć do spełniania. Jeśli robimy wszystko z głową, jest szansa i to duża na wygranie. Nie rozumiem osób, które z takim gniewem, nienawiścią wręcz podchodzą do młodych matek. Ale .. przecież jest okazja do tego, żeby kogoś osądzać zapominając na chwilę o tym jacy Wy- autorzy takich wypowiedzi- jesteście i9 jakie błędy popelniacie. Poza tym- najważniejsze- oddała się DZIECKU! A ile razy się zdarza wpadka, która kończy się aborcją??? To dopiero świadczy o NIEDOJRZAŁOŚCI i GŁUPOCIE.

Gość mireczkowataa
mnie się najbardziej podobają schematy typu" Młoda mama- patologia, pewnie wpadka, szybki ślub i pustka w głowie Stara matka- babcia dla własnego dziecka, przesiąknięta żądzą kariery z obwisłymi cyckami :) Ja zachwalam macierzyńśtwo po 30-tce, autorka przed 20-tką. Wszystko jest kwestią priorytetów. Jeśli dla kogoś najważniejsza jest rodzina to czemu to z załozenia potępiać? Gdzie jest napisane, ze kobieta MUSI się realizować zawodowo?? Nigdzie. Sama mam znajomą, w moim wieku, która pracuje od 7-15, tylko dla kasy i emerytury:) Bo najważniejsza jest dla niej rodzina. I ok.

Gość kawertyuo
a o intelekcie mamy świadczy to, że nie jest patologia bo ma nowy dom........ litości.......

Gość OnaMlodaMama22
a gdzie tak napisałam ?:)) naucz się rozumieć to co czytasz a później się wypowiadaj. U mnei w rodzinie patologii nie i nie było. Nie biję swojego dziecka. Dbam o Niego. Jest moim oczkiem w głowie. Moj Synek ma 2 lata 3 miesiące a jest spokojny, w ogóle NIE PŁACZE, poświęcam Mu dużo czasu, codziennie ma śniadanko, obiadek, kolację, kąpiel. Chodzi czysty, najedzony. Nie brakuje mi niczego. A jak nie wiesz co to patologia, to sobie wpisz w google i poczytaj.

Gość malabrunetka21
jak was tak czytam to nie moge wyjsc z podziwu nad glupota zazdrosnych bab ktore najechaly na autorke. cieszy sie dziewczyna ze ma dziecko i swietna figure po porodzie w dodatku planuje isc na studia a pomiedzy praniem, gotowaniem, dzieckiem ma jeszcze czas na to by o siebie zadbac gdzie wiekszosc z tych "najezdzajacych" przy nawale kupek, kolek etc pewnie chodzi w wyciagnietym dresie, potarganych wlosach i bez makijazu majac w glowie motto: "mam meza, dalam mu dziecko to juz nie musze sie starac". zawistne babska!

Gość malabrunetka21
MlodaMama daj spokoj bo z marginesem nie ma co gadac. widzisz ze sa ograniczeni:)

Gość buhahhahahahhaha
no tak rzeczywiście tylko autorka ma ładne ciało po porodzie a wszystkie inne kobiety (zwłaszcza te po 30 tce ) są spasione , brzydkie i maja obwisłe brzuchy heheh tak sobie to tlumaczcie

Gość mireczkowataa
buhahaha- mnie się wydaje, ze kobiety zadowolone ze swojego wyglądu raczej nie będą na autorkę "najeżdzać". Dlatego słuszna wydaje się teza jakoby największym jadem ziały te, nazwijmy to ładnie, zapuszczone :):)

Gość malabrunetka21
prawda jest taka ze to iz autorka ma ladne cialo i czas by o siebie dbac zabolala tak jak podejrzewam te kobiety ktore sie zaniedbuja bo zyja w mysl zasady ze jak matka to juz jej sie nic nie nalezy byle dziecko bylo szczesliwe, po co makijaz skoro siedze w domu i nikt mnie nie oglada. zadbana i ogarnieta kobieta by pogratulowala autorce, rzucila jakis "komplement" a nie gadala ze autorka nic nie osiagnela. jak miala cokolwiek osiagnac skoro do tej pory zyla tylko szkola! zastanowcie sie co gadacie! a te teksty ze dziecko jej powie ze jest sliczna i nabalsamowana to juz naprawde zalosne. Jak dla mnie to autorka swoj sukces odniosla, chciala miec dziecko wiec je ma. wychowuje jej bez pomocy osob trzecich i w dodatku konczy szkole a wiekszosc dziewczyn w jej sytuacji olalo by szkole, dziecko podrzucilo dziadkom i poszlo na impreze. Takie ograniczniki jak wy to oczywiscie musza pluc jadem ze to patologia bo dziecko w tym wieku a w glowie nic etc etc Ale patologia to wy jestescie, bo wam zazdrosc i zawisc ryje berety. tyle w temacie 🖐️

hej juz jestem z powrotem :) mala brunetka - dzieki:) ale jest naprawde tak jak napisalas ludzie najwyrazniej sa zazdrosni i tyle:) ja uwazam ze moj wielki sukces to wlasnie wychowanie synka bez zadnej pomocy , nigdy choc na jeden dzien nigdzie go niezostawialam ani z opiekunka ani ze znajoma , caly czas jestem przy nim a poczatki wiadomo sa zawsze ciezkie ale dalam rade i jestem z siebie dumna:) przedmna jeszcze wszystko - studia ,praca wiec o sukcesach zawodowych niema narazie mowy:)

a piszac ze mloda matka to patologia?? uwazam ze ta osoba co to napisala jest patologiem! to niema nic wspolnego z wiekiem jak sie opiekujesz dzieckiem! mozesz miec 15 lat i byc wspaniala kochajaca dziecko mama i 40 ktora bedzie prala i bila swoje dziecko , to niezalezy od wieku tylko czlowieka.

Gość kawertyuo
jasne a może 14 lat , po co czekać...

Gość malabrunetka21
BON APETIT 91 ja po prostu Cie rozumiem i tyle:) nie masz sie co przejmowac takim gadaniem bo baby zawsze beda gadac:) jak juz powiedzialam dla mnie sukces odnioslas:) ja o ile sie nie myle jestem w Twoim wieku:) i jakis czas temu wypowiadalam sie na topiku o porodach:) tak po prostu jak Tu nie moglam zniesc nagonki na mloda dziewczyne;) napisalam wtedy ze jak ja kiedykolwiek sie zdecyduje na dziecko to urodze tylko przez cc i od razu poprosze o cos na zatrzymanie laktacji, wyobraz sobie jaki byl pojazd po mnie ale to zlalam bo to moje zycie i moja sprawa;) wiec podsumowujac, zyj tak abys za kilka/-nascie lat nie miala sie czego wstydzic i nie ogladaj sie na innych:*

Gość malabrunetka21
aha i nie zapominaj o balsamie zeby Cie dziecko podziwialo jak to sie blyszczysz;) zart taki:)

nie to nie moj topik:) ktos moze miec taki sam jak ja :)

Gość do Bon Apetit
twój twój... wpadka, brak kasy, analfabetyzm, tylko współczuć.

Gość mireczkowataa
a gdzie tam jest coś o wpadce? :) Pamiętam ten temat, sama byłam ciekawa czy autorka w końcu podjeła się tej opieki.

Gość wróżka pierdula
i dziwnym zbiegiem okoliczności dzieci sa w tym samym wieku, nick jest ten sam?? chciałaś się dowartościować? tu gadasz że nie masz rodziców tam że Twoja matka cośtam... rozdwojenie jaźni?

a co ja jedna na swiecie mam dziecko w tym wieku?? przeciez kazdy moze sobie dac taki nick , ludzie litosci...

Gość Magda apetyttt
ja też zauważyłam, że te nastki wszystkie piszą, że"planowały" dziecko. hahahha, a potem nie mają z czego zyć, bo zamiast się uczyć dawały w krzakach dupy.

Gość ty BON APETIT 91:)
a wiesz jakie jest prawdopodobieństwo, że ktoś wymyślił taki sam nick jak ty? pewnie nie wiesz, bo wolałaś po dyskotekach biegać :-)

a gdzie niby pisalm o wpadce? pisze tutaj na kafeteri pierwszy raz , nick sobie wzielam z zakladki kafeteri bo niewiedzilam jaki dac a 91 moj rocznik wiec dalam sobie taki a ze ktos ma taki sam to co mnie to obchodzi:)

Gość zdupa
odchudzajcie się w ciąży, łaźcie w szpilkach, to teraz trendy!

ehhh ludzie:) zal mi was , ide sie pobawic z dzieckiem bo to jest duzo ciekawsze niz klocenie sie z wami :) a po drugie 19 lat to jest tak malo zeby miec dziecko? kiedys , kiedys kobiety rodzily znacznie wczesniej i zyly i wychowywaly dzieci;) ja nie czuje sie na gowniare mam 21 lat jestem dorosla i mam wapaniale zycie !:) zazdrosccie hieny;) papa:*

nie rób z ludzi idiotów, dobrze??? Następnym razem zmieniaj nick, bo potem prawda wychodzi na jaw.

Gość buhahhahahahhaha
hehehe

a kiedyś to wiesz.... tak, masz wspaniałe życie, bez perspektyw, praca za 700 zł. Oj tylko ci zazdrościć, bo się dzieciaka dorobiłaś a i wkrótce tatusia trzeba będziesz szukać, bo ten spieprzy do innej

Gość co prawda to prawda...../
kretynka chciała się tu dowartościować, a wyszło jak wyszło.

Gość buhahhahahahhaha
no ale nie zapominajmy ze wspaniałe ciało po ciąży:)