Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna niewinna żona:(123

Jak znienawidzić męża który mnie zwyzywał i kazał wyprowadzić się z domu?

Polecane posty

szczery nie masz takich problemów wiec nie rozumiesz.szukam tu wsparcia a nie wmawianie mi czegos czego nie robie.

nie bede go prosic by wrocil do mnie za duzo mnie to wszystko kosztowalo psychicznie.a mam dopiero 28 lat.

O co Wam chodzi?Ide stąd skoro nikt nie chce mi pomóc!

Gość aniolbezskrzydel
Mam problem potrzebuję pomocy!! Mieszkam z chłopakiem od 2 lat. Raz bywało gorzej raz lepiej. Ostatnimi czasy było naprawde świetnie. Niestety napisał do mnie mój były narzyczony. Pisalismy tak ogolnie o wszystkim i o niczym on z głupia napisal ze schudl i tatuaz sobie zrobil ja napisalam ze lepiej na skypie porozmaiajmy on mi na to ze jest nago ja mu powiedzialam to się ubierz to zadzwonie. moj obecny mężczyzna widzial nasza rozmowe od tego momentu mnie wyklina kazuje mi sie wyprowadzic. a ja naprawde nie chce sie z nim rozstawac. nawet podczas rozmowy z bylym napisalam mu ze kocham swojego faceta i jestem z nim szczesliwa ;( pomocy co mam zrobic jak go odzyskac kiedy on albo nic sie nie odzywa albo przeklina i kazuje mi sie wynosic ;(

Gość biedula jestes daj spokoj z t
takim h... i ch... !!!! :/ wiesz jak bylamm bardzo mloda bylam z takim co mnie nawet bil ... zmadrzalam po 3 latach odeszlam choc mi nie pozwalalm i chcial mnie nawet zabic ... zamkneli go, wtedy odzylam ... 3 lat potrzebowalam zeby zrozumiec ze TO MOJE ZYCIE I MAM PRAWO BYC SZCZESLIWA a nie byc u boku prostaka! tez bylam taka dobra jak Ty! niestety faceci nie lubia takich kobiet, pomiataja takimi ... teraz jestem 13 lat po slubie mam 2 dzieci i jestem pewna siebie, wiec czego chce, szanuje go i szanuje siebie, i wiem ze moj maz nie pozwoli sobie na ponizanie wlasnej osoby bo widzi ze sama sie szanuje! kobieto dzieci kosztuja, wyrzucil Cie jak szmate a Ty sie boisz isc do sadu ? a pomyslalam o tych swoich dzieciach ? co beda jadly ???? kto ma Was utrzymac te dziadki ??????????? wspolczuje Ci bardzo ale musisz sie wziasc w garsc!!!!!!!!!!!!!! zrob to dla dzieci i dla siebie, ja wiem jak ciezko jest znalesc prace poniewaz sama sie borykam z tym problemem (po wychowawczym obecnie jestem) ale walcze pokazuje ze sama moge wiele zdobyc ! Potrzebujesz pomocy, jestes zaslepiona a ten h.. ma to gdzies :(

Gość biedula jestes daj spokoj z t
tu masz przyklad mojego tescia, zostawil zone ktora mu wybaczala jego zdrady, zrobil kochance dziecko ktora rownie zaslepiona jak ta moja tesciowa... obie go kochaja nad zycie, do tylka by mu wlazly, wytzsko dla niego a on co ? a on sie zwiazal z kobieta ktora jawnie na jego kase leci, wyzywa publicznie od najgorszych i okazuje sie ze to moj tesc padl ofiara teraz ... niestety faceci lubia mocne silne kobiety pewne siebie !!!!! i on wie ze ona go tak wyzywa, ze go nie szanuje na zadnym kroku i mimo tego jest z nia, a obok czekaja dwie takie na niego ktore by mu wsytzsko wybaczyly byleby wrocil ... ehhh to zycie!