Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Siogun

Buty ALDO. Rzeczywiście wygodne?

Polecane posty

Która z Was kupuje buty Aldo? Chodzi mi przede wszystkim o czółenka na platformie, ale nie tylko. Czy rzeczywiście są wygodne?

Gość sfgfegregregre
Bardzo odradzam zakup butów w Aldo. Są one co prawda ładne, ale jakość jest beznadziejna, szczególnie w porównaniu z ceną... Buty noszone kilka razy, podobno ze skóry, wyglądają jak kilkuletnie. Zwróćcie uwagę, że ich buty są MADE IN CHINA.

Gość niby
Wygodne - nawet tak. Jakość - dno totalne. O ile na Kazara można się skusić to Aldo radze omijać szerokim łukiem. Kiepskie materiały, po kilku założeniach obite obcasy, zadrapana skóra. Do tego niespodzianki typu obicie obcasa i podeszwy pod wpływem wody(deszczu) odchodzi. Buty ładne z wyglądu ale nadające się wyłącznie do położenia na półce. Nawet do chodzenia po dywanie nie polecam.

Gość gość
Zgadzam się z opinią. Kupiłam kozaki ALDO na przecenie za 450 zł. Po 2 tygodniach nadawały się do wyrzucenia. Podeszwa była źle wyprofilowana, pięty wycierały się o bruk tak, że aż zrobiły się dziury. Dodam, że proces rozpadu trwał niecały miesiąc, więc generalnie kasa wyrzucona w błoto. Zdecydowanie lepiej kupić już buty polskich firm typu ryłko, anis czy wojasy, które są w normalnej cenie i nie rozpadają się po trzech założeniach (przynajmniej takie są moje doświadczenia :).

Gość gość
Szajs mąż kupił buty na początku popękaly sznurówki ok to można wymienić potem pekly całe buty za 400 zł mię wytrzymały nawet sezonu a mąż mało co w nich chodził badziewie

Mam problem z Aldo, bo zimowe buty które kupiłam okazały się do hniczego po tygodniu. Podeszwa twarda, trudno chodzić, a zkolei takie letnie balerinki trzymają mi już 2 lata i po wielu pranaich

Czółenka Eska 1057 to piękne buty na wysokim obcasie. Kolor to czarne lakierki! Idealnie pasują do wieczorowej sukienki oraz do czarnej marynarki. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.

Gość KasienkaGda88
Ja mam bardzo miłe doświadczenie z serwisem CoZaCena- http://www.cozacena.pl/ Serwis ten to porównywarka cenowa. Umożliwia kupno wymarzonego produktu w niewiarygodnie niskiej cenie. W dziale Dla Kobiety znajdziesz ogrom butów różnych firm. Polecam