Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedwabiste_blond

Panowie lubicie dziewczyny/kobiety noszące pończoszki?

Polecane posty

30 ojro to kosztuja skarpetki jedwabne...ale nie ponczochy.....kupujesz nylony moja panno DuPonta

Gość jedwabiste_blond
nie nylony 🖐️ byłam akurat na noworocznych wyprzedazach, cuda mozna bylo kupic za przywoite pieniądze :) transparentnosc? 8-20 DEN.

pończochy samonośki są super, ja lubię naturalny kolor, a rajstop nie nienawidzę ;-)i także jak koleżanka powyżej, nie noszę ich non stop.

ej.....laska......duzo czasu ci zajelo szukanie slowek w necie....nawet zadnej firmy konkretnej nie podalas.....w necie to nawet idiotka sama poszuka.....az sie boje zapytac o ulice i konkretny sklep nie wspominajac o miescie we wloszech..... palcem po mapie tez sa fajne podroze....ciao!

Gość jedwabiste_blond
Tak czułam że zadawane pytania do czegoś zmierzają, tylko po co? Bawisz sie w detektywa Rutkowskiego na forum o gaciach? :D I nie mów do mnie laska, nie cierpię tego slowa. Kolego.

Gość ar
to jakiś cep ! olej go

Gość jedwabiste_blond
Ps- non mi prendere in giro, a slowo ciao zna nawet pan Mietek spod monopolowego, intelektualisto.

ok......to na ktorym lotnisku wyladowalas w tych wloszech?

Gość jedwabiste_blond
Nudzisz sie? Jechałam akurat autokarem.

no jedwabista....w ktorym miescie bylas na tych wyprzedazach....dowiemy sie w koncu?

Gość jedwabiste_blond
Nie pojechalam na same wyprzedaze, tylko na święta. Zakupy przy okazji, Rzym, Bolonia, Wenecja, Asyż, chociaz o tym ostatnim trudno powiedzieć ze jest centrum handlowym. A teraz zegnaj, nie lubię hatersów i innego rodzaju frustratów.

Gość Zulus
In questi giorni ho un umore altalenante, fantastico su come sar la mia bambina, su come sar come mamma, se riuscir a dormire pi di venti minuti di fila o controller sistematicamente che respiri, su come potr riappropriarmi del mio corpo (a meno che lallattamento non preveda una proroga dellaffitto di unaltra parte di esso) e su quanto sar cambiato dopo questa esperienza travolgente. :))

jedwabista....zmyslilas te podroz by sobie dodac..... czlowiek ktory cos przezyl ma trwale wspomnienia.....bajokopisarzom myla sie fakty....

Gość wysuwany
Nie gadaj z nim widzisz ze to jakiś prawiczek namolny :D

kobieta ktora byla na zakupach zawsze pamieta ze np. szla prosto potem minela kawiarenke, zaraz dalej byl sklep C&A a potem byl sklepik z bielizna itd itd.....a jezeli zaplacilo sie za ponczochy np 200 ojro to sie qrna pamieta nawet opakowanie!!!... ona nic takiego nie kupila...bo tam nawet nie byla.....zmysla babina

Gość jedwabiste_blond
wysuwany, perhaps you have a point in here.

Gość jedwabiste_blond
Jakbym sie przejmowała koleś tym co piszesz, natychmiast wrzucilabym tu swoje foty stamtąd, ale jako ze mam cię gdzieś, beat it. 🖐️

kobieta ktora tylko przymierzy sukienke za 50 tys bedzie o niej 2 godziny nawijac...bedzie wiedziala ze ja ten a ten zaprowadzil na zakupy , zaproponowal kupno a ona w ramach grymasu odpowie...no nie wiem nie wiem.....za to kolezankom opowie te historie z detalami....lacznie z tym jak stracila oddech z wrazenia:O

Gość jedwabiste_blond
Dobra, niefajnie się robi, g'night.

Ja tam pończochy samonośne preferuję w wersji kabaretek, tyle tylko, że kupuję w sklepie za rogiem za jakieś 12 zł.... ale mniejsza tam o mnie :P

Gość Ja podobnie,
Iskierko, kabaretkowe i zwykłe ;)

Gość Zulus
temat fajny może jeszcze się fajne zgłoszą:)

Gość jedwabiste_blond
Znakomicie :)