Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panna młoda21

Zapraszam dziewczyny , które staraja sie o pierwszy skarb:)

Polecane posty

Gość Majamama
Pomimo moich wskazujących na to objawów, nie jestem w ciąży. Normalnie kobieta by zaszła ale widocznie nie ja. Coś jest ze mna nie tak. Przykro mi ze nie mogłam przekazać dobrych informacji

Gość Panna młda21
Majo przykro mi...Ale nie obwiniaj się ! Daj sobie czas:) Ja zrobiłam dzis badania hormonów w poniedziałek wyniki

Gość dziwi mnie takie podejscie
Majamama od lutego sie starsz dopiero? i cos jest z o\ toba nie tak:o??? dziewczynko zdrowa para ma czas na zajscie do roku ,1,5 czas nie panikuj zajmij sie czyms bo stres nie pomaga

Gość wlasnie,,,,,,,,
oj bidula bo 3 miesiach staran placze oj ejujujuL\:O

Gość Kwiatuch
Hej :) mogę również do Was dołączyć ? Ostatnio z moim chłopakiem podjęliśmy decyzję że zaczynamy starać się o dzidziusia :) Mam 23 lata chciałam Maleństwo już wcześniej (chyba mam jakiś potężny instynkt) ale P. mówił zawsze że jeszcze mamy czas itd. przestałam naciskać i sam do tego dorosnął :) teraz zaczynam działania na początek na luzie nic na siłę ale miło by mi było jakbym mogła dzielić się z Wami smutkami i radościami :) Życzę wszystkim owocnych Starań :)

Cześć Kwiatuch:):):) no pewnie ze razem raźniej:):):) Powiem Ci ze ja też mimo swojego wieku mam ogromny instynkt ale jak widzę mojego chrzesniaczka (syn mojej siostry 2 latka) to bardzo chcę mieć swoję:):):)dodam ze dużo z nią przebywałam w czasie gdy był mały aż do teraz i nic mnie nie zniechęciło w stosunku co do dzieci:):):)

dzięki Dziewczyny, Cześć Kwiatku :) wiecie ja się muszę doleczyć najpierw, do końca miesiąca mega antybiotyki i zobaczymy czy będę mogła się znowu starać. Jak się człowiek zdecyduje to ciagle coś, to moja druga infekcja w ciągu 4 miesięcy;/

Spoko Ruda ja też zanim zaczęłam sie starać to miałam co i rusz infekcję pochwy....Masakra jakaś i zebym jeszcze wiedziała od czego... Higiena utrzymana ubieram się ciepło a tu takie cos....Ale z tego co zrozumiałam to masz gorsz a syt z twoimi infekcjami,prawda?

nom, wczesniej sie miesiac leczylam wlasnie z takiej infekcji pochwy miesiac spokoju i teraz to diabelstwo z jajnikami. 14 dni mam ciagle goraczke. wylecze sie i sie uda;) I hope... a jak przygotowania do slubu?

Masz racje z tym że jak ktoś chce to zawsze jakis kłopot a jak nie chce to wpadka.... No z tym slubem to mam nadzieję że pogoda będzie taka że ani za ciepło ani za zimno...jak bedzie za ciepło to się usmarze w tej mojej bezie(sukni) a jak będzie padac to tak smutno...jak było u Ciebie??

Gość przesadaaaa serio
powiem wam ze pezsadzacie niestaracie sie ani pol roku a panikuje cie masakra!!! a co bedziie potem inni sie staraja po kilka lat po roku po 2 3 wiec. panno mloda nie pisz ze jak ktos chce to ma a jak ktos nichce yo niema za krotko sie starasz jescze zeby sie madrowac wiec wyluzujcie

Gość Kwiatuch
Witam wieczorkiem :) nie wiem czy już korzystałyście z kalendarza owulacyjnego na tej stronie: www.netmama.pl powiem szczerze że mi się to sprawdza mam tyle dobrze, że cykl mam równo 28-dniowy i dokładnie czuje owulację, bo boli mnie jajnik tylko że zawsze prawy ... czy to może oznaczać że lewy np. nie działa sobie czy cos? bo ogólnie rzadko kiedy boli mnie lewy ... W każdym razie właśnie dziś kończy mi się owu a z przytulaniem nieświadomie trafiliśmy w najpłodniejsze dni :) Życzę spokojnego wieczoru :)

Kwiatuszku nie jestem pewna ale myslę że to może być możliwe że pracuje Ci tylko jeden jajnik...ale nie chciałabym Ci mącić w głowie...u mnie w tym miesiącu miałam pęcherzyk w prawym jajniku i ten właśnie jajnik mnie bolała wiec jakaś w tym prawda jest...

Gość Kwiatuch
NO to trzeba będzie pogadać z ginem może by mi zrobił jakieś usg czy cuś żeby zobaczyć, jakoś nigdy na to nie zwracałam uwagi jednak teraz tak myślę że ten mój jeden jajnik pracuje za dwa w takim bądź razie bo boli co miesiąc ;)

Gość Kwiatuch
W maju idę tak profilaktycznie to od razu będę z nim gadać na ten temat :) może to dziwne ale jakoś się tym nie przejmuję na razie, pewnie zacznę jeśli by się okazało że coś jest nie tak :) uciekam spac Dobrej Nocy :))

Panna Młoda: u nas bylo ok 20 stopni :) slonce i chmury:) tydzien wczesniej bylo 40 wiec sie bardzo balam:) ale się udało! i jak wychodzilismy z kosciola jakis stary niemiec zlozyl nam zyczenia jako pierwszy a to podobno szczescie jak obca osoba i facet zyczy pierwsza mlodym:) jaka masz kiecke? poka poka:) a do tej co kaze wyluzowac: od listopada tak naprawde to juz jest pol roku ;-)

Gość cośśśśśśś kręcisz
czytałam cie młoda panna na innym temacie i tam pisałaś, że starasz się miesiąc... Cos tu kręcisz i mijasz się z prawdą chyba...

Gość nie zgodze sieee
ruda kura szuka sznura a co to jest pol roku???? to jest nic ja staram sie juz juz 2 lata i co bys zrobila? pol roku to jest nic tak naprawde

no i Ci współczuje to do dupy jest, ale w takim razie chyba pamiętasz jak się zaczynałaś czuć po pół roku jak Ci nie wychodziło nie? Może chociaż wiesz już jaka jest u Ciebie przyczyna i możesz się leczyć :) powodzenia

Gość Kwiatuch
Hej Dziewczyny :) jak tam staranka? Może któraś już się pochwali pięknymi dwoma kreskami ??

witam laseczki:) jestem po powaznej rozmowie z moim przyszlym M i starania zaczynamy za jakis miesiac-to jego decyzja:)

Gość loubotinka
mała56 no coty:D

Gość loubotinka
Hej Dziewczyny jak tam staranka? Może któraś już się pochwali pięknymi dwoma kreskami ?? hahahha no juz od razu bnuahahahahha