Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panna młoda21

Zapraszam dziewczyny , które staraja sie o pierwszy skarb:)

Polecane posty

Szczerze to nawet nie wiem co chciałam od niego uslyszec-w ogole nie cchce z nim rozmawiac bo nawet sie nie uceszyl ze mysle o nim jako o ojcu moich dzieci,porazka jak dla mnie. Macie racje-trzeba ten temat na jakis czas skonczyc teraz sie odchudzam i na tym sie skupie ale kupie kwas foliowy-zdrowiu mi to nie zaszkodzi.

Gość Majamama
Ja pracuje w szpitalu jako ratownik medyczny i dodatkowo czasem jak mi sie klient trafi jestem instruktorem jazdy więc sie denerwuje jak młodzi jeżdżą:) i też dopiero zaczęłam tak więc trochę źle jak zajdę. Z kasa jest tak nie najgorzej ale na pewno jak dojdzie dziecko to juz sobie na wiele nie pozwolę

Gość niezleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
panna mloda Ja siedze w domu na bezrobociu ale na szczęście mój N zarabia dobrze i nie mamy problemów z kaską i będzie ślub ALE DARMOZJAD Z CIEBIE:o:o:o:o:o

Panna Młoda pamietasz mnie? Mogę być na Twoim topiku? Ja też się krótko staram- ok 3 miesiace. Do tego do konca miesiaca leze w lozku na 2 antybiotykach z zapaleniem wszystkie rozrodczego co sie da. I na pocieszenie dowiedzialam sie dzis ze mam macice siodelkowata i moge miec problemy z ciaza. Zalamie sie:(

Gość Majamama
Czy ja wiem. Wydawało mi sie ze będzie ale chyba nie jest. Wszędzie Dostalam sie przez znajomości. W szpitalu czuje sie jak 5 koło u wozu albo bardziej jak na stażu niż w pracy bo nie mam doświadczenia i nikt mnie do niczego nie chce. Mało rzeczy mogę robić sama. Patrzą mi na ręce. A jazda do wypadków to nie jest nic miłego tym bardziej ze jestem jeszcze nie obyta z tematem i czasem aż sie słabo robi. Jakbym mogła tylko uczyć jazdy to bym tylko to robiła ale znów nie mam doświadczenia więc póki co mało klientów i utrzymać sie z tego nie utrzymam póki co

Tak ruda pamiętam Cię:)No pewnie że możesz tu pisać:) Im nas Więcej tym lepiej:) O to nie zazdroszczę Ci...Co to za siodełkowata macica?co to za zapalenia?

witajcie .na niekturych wpisach sa dziewczyny co pisza temat starania o wogule pisza o głupotach i nowym nie odpisuja na powarzne pytania.widze ze tu tez była na poczatku sprzeczka .ale kto nie chce ten nieech nie pisze.ja bardzo długo staram sie

witam zycze wam duzo cierpliwosci duzo oj duzo jest to niestety nie latwa sprawa puchaty ajak dlugo sie starasz? ja czekam na iui

panna młoda-> mam zapalenie przydatków i dodatkowo macicy -.- a siodełkowata macica to wada genetyczna w budowie- ugięte dno macicy czy coś. I może być przyczyną pronień albo problemów z przedwczesnym porodem i z normalnym urodzeniem dziecka ale tu trzeba dodatkowych badan na ktore na chwile obecna nie mam sily. Faktem jest ze ani mama ani babcia nie mogly normalnie urodzic ;/ wiec taka uroda kobiet w mojej rodzinie chyba;//// smutek i nostalgia a maz w pracy!!!

Ruda no nieciekawa ta Twoja syt...Ale wszystko jest możliwe zwłaszcza ze wiesz o tym sama po doświadczeniach swojej mamy i babci że miały problemy a jednak się udało:)

Gość kanapka z serem
czesc dziewczyny :-) ja narazie pracuje ale tylko na czas okreslony, takze po odchowaniu dziecka bede szukac innej pracy:-) trochę się boję bo mam niewielkie doswiadczenie zawodowe. Podobno kobiecie z dzieckiej jest znacznie ciężej cos sensownego znaleść.Jednak instynkt macierzyński zwyciężył nad wątpliwościami.Nasza sytuacja jest ok, ale zawsze mogłaby być lepsza :-) mamy mieszkanie, samochod i pensja męża starczy na normalne życie choć bez szaleństw. Życzę wam wszystkim powodzenia w staranioach :-)

ja mam umowe na czas okreslony do konca 2013 roku i byloby dobrze zebym sie "zalapala" w tym czasie na zwolnienie lekarskie no i macierzynski-ile on obecnie wynosi? 20 tygodni tak?

Cześć:) Mała raczej 20 tygodni chyba że urodzisz więcej niż jedno dziecko:):):) Wczoraj dostałam skierowanie od gina na badanie krwi na tle hormonalnym... To przez te moje nieregularne @.... Dziś mi się nie chciało jechać pewnie jutro pojadę... Nie wiecie może czy te pielęgniarki które mi pobiorą krew będą mogły mi już powiedzieć jakie mam wyniki? Czy to dopiero gin mi powie?

Gość Zyskuje
Badania muszą pojsc do laboratorium. Przy odbiorze możesz zapytać każdego lekarza, moze pielęgniarki jakby była wykształcona a nie po jakimś studium albo też sama odczytać i posłużyć sie chociażby internetem

Gość amelka297
witam

Gość Zyskuje co ty
za bzdury wypisyjesz

Gość dołĄczyć
idiotko!!!!!! takie debilki powinni strylizowac!!!!!