Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panna młoda21

Zapraszam dziewczyny , które staraja sie o pierwszy skarb:)

Polecane posty

Gość babiniec-2012
witam zapraszamy na forum www.babiniec.myforum.pl super przyjazna atmosfera dostęp mają tylko zerejestrowane osoby dodatkowo zaakceptowane przez administratora takze nie będzie tam wyzwisk i pomarańczy jak tutaj na kafe... chętne osoby prosimy o maila na babiniec-2012@o2.pl

Gość Majamama
Dziś rano po stosunku nie mogłam sie ruszyć tak mnie bolało podbrzusze tak w środku jak nigdy . To objawy choroby czy aha ciąży?

Gość Majamama
Jak zrobię test to od razu zdam relacje

Witam! Widzę że większości nie poda sie moja osoba... Po pierwsze ciąża przed ślubem bardzo by mnie ucieszyła i nie jest to dla mnie opaczne tylko wręcz przeciwnie byłoby to szczęscie ...Po drugie nie chodzę po ginekologach tylko chodzę ciągle do jednego i nie dlatego że chcę tylko dlatego że lekarz mi karze bo mam torbiele na jajnikach-pisze torbiele bo znowu mi jakiegoś wykrył.Józefino myślisz że mając 21 lat nie ma sie problemów? a proszę ciebie właśnie że się ma..

Gość znaczy o co?
o worek złota? :)

Dziś byłam u lekarza i co? Pęcherzyka nie ma a na jego miejscu jakaś torbiel 4na 3 cm... szał...I co waszym zdaniem mam to zlać i starać sie bez monitorowania tych torbieli? A może właśnie przez nie nigdy mi sie nie uda...

Maja daj znać jak test:) Trzymam kciuki:) Mała Ty też uważasz że powinna kochać się na spontana i nie zwracać uwagi na torbiele?

Gość Mraumrauka
nie myslisz realnie czas na zajscie to jest pol roku ,rok do 1,5 jesli oczywiscie jest ok Eee tam, ja zachodzę od pierwszego strzału ;) To nie jest reguła.

Gość Hehehehehi
Ty sprawiasz wrazenie, ze sie nakrecasz na wielkie wydarzenie na ktore musisz miec pozwolenie od ginekologa. Dobre! :D

Gość tak z ciekawości,
zrobiłyście badania na różyczkę, cytomegalię, toxoplazmozę?

Gość Majamama
Panna mloda nie przejmuj sie nimi. Ja nie przechodziłam przez to co Ty i nie wiem co to znaczy ale wiem ze tak jak ja bardzo chcesz mieć małego szkrabka. Ty juz dużo przeszlas na dziś więc nie czytaj i przede wszystkim nie odpisuj na te komentarze. Tak poza tym kupiłam test zrobię dopiero w piatek rano kiedy będzie mój partner przy mnie. Juz sie nie możemy doczekać tych dwóch kresek mam nadzieję ze sie nie rozczaruje

Gość Majamama
A jak okaze sie negatywny to Poczekam na okres jeśli go nie będzie dłużej to pójdę do lekarza żeby sie upewnić czy napewno nie zaszłam. A jak nie to wtedy juz tylko czekam do końca okresu i kontynuuje starania. Mój chłopak mówi ze bardzo by chciał żebym zaszła i ze sie będzie bardzo cieszył:) ale nie wie ze ja w takim wypadku oszaleje z radości:)

Gość Majamama
A jak okaze sie negatywny to Poczekam na okres jeśli go nie będzie dłużej to pójdę do lekarza żeby sie upewnić czy napewno nie zaszłam. A jak nie to wtedy juz tylko czekam do końca okresu i kontynuuje starania. Mój chłopak mówi ze bardzo by chciał żebym zaszła i ze sie będzie bardzo cieszył:) ale nie wie ze ja w takim wypadku oszaleje z radości:)

Gość Majamama
Co do wyniku testu odezwę sie do was w piatek. Więc trzymajcię kciuki dziewczęta:) no ale bede tu zaglądać moze sie będzie coś dzialo:) panna młoda Ty sie moze orientujesz, zadalam wcześniej to pytanie, po stosunku nie mogłam sie ruszyć straszny ból w podbrzuszu moze macica? Na pewno nie jajnik. To moze być jakąś choroba czy tak można mieć w ciąży? A z jajnikami powiem wam ze przed miesiączka mnie bolą więc nie wykluczone ze coś mam, tak jak Ty torbiele ale póki co u ginekologa bylam częściej państwowo więc trafialam na same niemiłe głupie baby

"Dziecko to skarb,duma,istota która Ty i Twój partner życiowy jesteście stwórcą. Pięknym jest być w posiadaniu takiej istotki Może jeszcze nie dojrzałaś do tego aby mieć dziecko bo każda chcąca mieć dziecko kobieta nie myśli o rozstepach itp... " Posiadać to można co najwyżej psa. Dziecko to odrębna istota żyjąca. Szkoda, że dzisiejsze mamusie tego nie rozumieją. Świetnie że Ty dojrzałaś do bezmyślnego powtarzania wytartych sloganów. Zastanawiałaś się kiedyś nad tym? Choć w sumie to głupie pytanie, dzisiejsza młodzież się nie zastanawia tylko bierze za pewnik to, co dyktują im media, rząd, i reszta przygłupiego społeczeństwa. Co możesz wiedzieć jakim to niby skarbem jest dziecko, skoro go nie masz? A i dzięki za nową definicję dojrzałości. Normalnie nie wypowiadam się takich tematach, ale jak czytam te przesłodzone bzdury to mi ręce opadają :o

Spontaniczny seks a leczenie torbieli na jajnikach to dla mnie dwie rozne sprawy. Jestem z przyszlym M to wstepnej rozmowie to on chce zaczac starania w sierpniu no moze w czerwcu... Wiec na razie pozostanie mi tylko czytanie forum bo u mnie dzialan nie bedzie...

Gość Majamama
Całymi dniami pracuje i dlatego. Teraz jest ale test muszę zrobić rano jutro pracuje od rana zanim ja wstane do wieczora a piatek ma wolne więc przed moja praca zrobię będzie przy mnie. Wcześnie kończę w piatek i potem weekend więc będziemy mogli świętować sukces:) jakoś tak zaplanowaliśmy. Jakby sie uprzec to i jutro mogę ale jakoś Tak... Chce zaczekać na taki bardzo odpowiedni moment.

Gość Majamama
Ewentualnie cały piatek sobotę i niedzielę będzie mnie pocieszał w mojej depresji jeśli sie nie uda:( Panno młoda, jak sobie wyobrażałas ten dzień jak sie dowiadujesz ze jesteś w ciąży?

Nie mam pojęcia co to może być za ból Majo..myślę że jeśli bardzo Ci to dokucza to zapytaj lekarza...zrób badania...a może po prostu Twój chłopak ma za duże przyrodzenie?Piszę poważnie nie naśmiewam się.

Gość Majamama
Raczej ma w sam raz. W każdym badz razie wcześniej tak nie było a nie kochalismy sie od 4 dni. Moze jakieś zmiany u mnie w narządach płciowych? Juz sama sobie wmawiam jak jakąś oblakana... Mała, patrzę do czerwca juz tak mało czasu. A teraz zrób sobie przerwę. Nic na siłę. Przestan wdawać sie z partnerem w ten temat i najlepiej na te parę miesięcy zapomnij o temacie. Spróbuj. Masz czas a te kilka miesięcy to nic. Ja bym tak zrobiła. Zajmij sie sobą:) i dobrze przygotuj na lato. Moze akurat wtedy wyjedziecię w jakieś piękne miejsce będzie piękna pogoda i juz zawsze będziecię wspominać w jakich wspaniałych niecodziennych okolicznościach zplodziliscie waszego małego skarba:)

Gość Rany kota..
i juz zawsze będziecię wspominać w jakich wspaniałych niecodziennych okolicznościach zplodziliscie waszego małego skarba :D :D :D Biblia? Język Amiszów..? :D

Gość Porrażkaa
Spłodziliście: S

Gość Majamama
Ja to zamierzam zrobić tak ze Wsadze go w samochód a sama pójdę do łazienki wraz z testem. Jak będzie poz to dzwonię do niego i mówię ze w tej chwili ma kupić wielki bukiet kwiatów:) od najmłodszych lat wyobrażam to sobie ze robię kolację, dostaje od faceta kwiaty i wtedy mu mówię a on skacze z radości więc cokolwiek by sie dzialo marzenie zrealizuje:)

Majo a co robisz w życiu zawodowym? Ja siedze w domu na bezrobociu ale na szczęście mój N zarabia dobrze i nie mamy problemów z kaską:) i będzie ślub:)