Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panna młoda21

Zapraszam dziewczyny , które staraja sie o pierwszy skarb:)

Polecane posty

Klaudysioooooo tak to prawda co piszesz ale wolę podtrzymywac na duchu i mieć nadzieję niż zadawać komuś ból słowami typu: odpuść sobie czy cos w tym rodzaju

Ja tez laleczki idę w kimkę bo buzia sama sie otwiera.... Jutro o 11 wizyta ciekawe co nowego powie ggin:) Trzymajcie sie laski ciepło do juterka:):):)

Gość Majamama
Juz od tygodnia nie uprawiałam seksu z moim misiem. Takie pytanie jak sie jest w ciąży to jest parcie na seks czy właśnie nie? Zaraz wracam bo wrócił mój robotnik brudny i śmierdzi od niego smarem aż sie rzygac chce. Znaczy mi sie chce dziś cały czas przez zgage moze. Nie wiem co sie ze mna dzieje ostatnio. Dobra Ide jakieś kanapki mu zrobię i jestem z powrotem.

Gość eeee ludzie
po co wam te dzieci? czemu sie tak o to staracie? przeciez jak ktos ma dzieci to przejebane, rozstepy, obwisle cycki, pochwa....wiadomo, jaka, nie ma czasu na nic, wielkie koszty finansowe, a pozniej i tak dzieciak nie bedzie was szanowal, nie ogarniam tego w ogole, prosze o napisanie mi, co wami kieruje,

Dziecko to skarb,duma,istota która Ty i Twój partner życiowy jesteście stwórcą. Pięknym jest być w posiadaniu takiej istotki:) Może jeszcze nie dojrzałaś do tego aby mieć dziecko bo każda chcąca mieć dziecko kobieta nie myśli o rozstepach itp...

Gość Majamama
Piszcie tu żebym nie musiala długo szukać tematu:) dobranoc. Mna kieruje to i zawsze kierowało to ze pomimo tego ze wiem jak mnie kocha rodzina i jak bezwzględu na wszystko kocha mnie mój mężczyzna to chce mieć takiego skarba który będzie mnie kochał jeszcze bardziej i chce mieć kogos o kogo bd dbała i chce być taka ważna osoba w życiu jak moja mama była i jest dla mnie. Poza tym kocham dzieci. Mam nadzieję ze macierzyństwo mi sie nigdy nie znudzi i bd mogła mieć trójkę dzieci. Rodzina z dzieckiem to taka true family jaką każdy i dorośli i dzieci pragną mieć. Podstawową komórka społeczeństwa

Gość eeee ludzie
that's true, na pewno nie dojrzalam do posiadania potomstwa, i jesli sie zdecyduje to pewnie za 10-15 lat na pewno nie wczesniej, jesli wgl, ale powiedzcie mi, czy nie napinacie sie za bardzo i wasz organizm jest napiety, dlatego nie mozecie zajsc w ciaze? jak sie odchudzalam i mialam wielkie parcie na to, to nie schudlam ani grama mimo cwiczen i wzorowej diety, jak troche odpuscilam, wyjechalam bo to byly wakacje, to od razu polecialo, zestresowany organizm nie dziala prawidlowo

Gość Majamama
Ja jeszcze nie jestem mama dopiero sie staram. I boję sie roztepow ze stracę figurę. Boję sie o zdrowie swoje dziecka o poród ale jak usłyszysz od takiego pięknego maleństwa o twoich oczach i nosku Twojego ukochanego faceta słowo mama to od razu przestaniesz myśleć o tych wszystkich głupotach i obawach które miałas podczas ciąży:)

Ponoć stresowanie sie i ciagłe myslenie o tym czy jestem w ciazy czy nie nie jest sprzyjajace zajściu ale mysle ze nie popadamy w skrajnosc i poprostu się wspieramy i mamy sie kom u wygadac na takich forach...Narazie nie moge powiedzieć że nie mogę zajśc w ciaże bo to jest mój pierwszy cykl starań:)Jezeli nie bedzie wychodziło to odpuszcze sobię i n ie bede o tym mysleć tak jak teraz

Gość Majamama
Ta machina zawsze tak działa nie tak jak byśmy chcieli. No nic nie jest na pstrykniecie palców. Ja też mam jeszcze czas ale jakoś mam taka potrzebę . Podobno kobiety tak mają:p:) dobranoc. Ide do mojego brudasa spac:)

Gość TAAAA jajja taaa
Panna młoda21 szczerze? to tobie sie tylko wydaje ze nei myslisz ze sie nie nakrecasz samo siedzie na forum i pisanie i zakladanie tematu tobie sei tlyko tak wydaje ze nie myslisz realnie czas na zajscie to jest pol roku ,rok do 1,5 jesli oczywiscie jest ok tkaze jedne twoj cykl to ani nie poczatek

Gość eeee ludzie
IMHO, para dochodzi do wniosku ze chce dziecko. ok, od tej pory sie nie zabezpieczamy, ale nic sie nie powinno zmienic. zadne lykanie kwasu, dawniej nasze matki, babki, zachodzily w ciaze bez tego, zadne kochanie sie w okreslonych dniach i mus, musimy sie kochac dzis i koniec, to tylko niepotrzebnie nakreca, ile jest wpadek itd bez tego wszystkiego?

Wiem że to mój początek i wiem ze nie ma reguły na to kiedy i w jakich okolicznosciach zachodzi sie w ciaże. Założyłam topik by móc z kims pogadac i poradzić się gdyz nie mam takiej osoby z którą mogłabym o tym otwarcie pogadac..I cieszę się że są osoby które ze mna pisza:) Szczerze ? a po co siedzisz na kafe?Aby wchodzić na czyjeś topiki i zatruwać im srodowisko swoimi wpisami??Dzięki za dobre rady wiem co robić!!! Ide lulu :*papa

Gość TAAAA jajja taaa
Panna młoda21 ja ci tlyko uswiadamiam ze myslisz czy chcesz czy nie a forum jest wolne kazdy ma prawo sie wypowiadac gdzie chce i na jaki temat chce i spokojnie nerwow bo jak bedziesz miec nerwice to to ci nie pomoze zajsc w ciaze w prost przeciwnie wiec WYLUZUJ i nie unos sie tak kazdy ma prawo wejsc i napisaac co chce i tez to czynie co zabolalo? taka jest prawda bo jak bys sie nie przejela to bys nie regowala no idz spac bo idziesz i dojsc nie mozesz :D

Niedobory kwasu foliowego w okresie ciązy moga prowadzić do powstania wad wrodzonych ośrodkowego układu nerwowego i twarzy u noworodka.... Każdy lekarz Ci to zaleci gdy bedziesz sie starac. Nauka idzie do przodu

Gość TAAAA jajja taaa
Panna młoda21 twoje wpisy swiadcza o twojej inteligencji dziewczyno :D wyluzyj bo nie wytrzymiesz i co:D prawda boli

Gość TAAAA jajja taaa
nie chcesz poprostu przejac do swojej swiadomosci ze ktos ci pisze prawde a jak widac musisz zawsze postawic na swoim :D:D idz idz spac lepiej bo nie bedziesz miec sil na staranie:D

oj jak boli aż ze śmiechu mnie z fotela wyrywa:) no nic trzeba zignorować bo inaczej sie nie odczepi!Powodzenia w życiu mimo wszystko

Gość TAAAA jajja taaa
Panna młoda21 to po co reagujesz? boli prawda !!! BEZ NERWÓW bo to szkodzi zaplodnieniu:D:D:D: tylko uwazaj zebys z brzuchem nie szla do kosciola bo jak widac wszystko robisz na opak:D

Gość Jozef i na
Panna mloda. Dziewczyno ja rozumie, ze chcesz miec dziecko, ale zeby tak od razu latac po ginekologach 4 razy w miesiacu? Kiedys zachodzilo sie w ciaze po prostu a teraz juz nie wszystko trzeba kontrolowac, sprawdzac. Moze po prostu uprawiaj sex bez zabezpieczen, ciaza to fizjologia a Ty sprawiasz wrazenie, ze sie nakrecasz na wielkie wydarzenie na ktore musisz miec pozwolenie od ginekologa. Ja rozumie wizyty u lekarzy gdy czlowiek stara sie 2, 3 lata, ale dopiero miesiac? I to jeszcze majac 21 lat? Wyluzuj dziewczyno.

Hej dziewczyny widze ze wczoraj wieczzorem dyskusja sie rozkreciła ale jak widac ile osob tyle opinii i kazdy ma po trochu racji. Na poczatku staran faktycznie nie ma sie co nakrecac tylko kochac sie spontanicznie a nie "na dziecko" i czekac. Ale uwazam tez ze jesli mimo WIELU prob nadal sie nie udaje mozna zrobic badania i sie przekonac czy szwankuje ciało czy psychika. U mnie wtedy w szpitalu wykryto zaburzenia przysadkowo- podwzgorzowe a przyczyn tego jest duzo.... Wyniki wszystkich hormonow miałam ok,przepisali mi tabletki anty i na tym ich rola sie skonczyla. Brałam je rok (bo wczesniej dawali mi duphaston) i odstawilam zeby sprawdzic czy mam normalny okres i @ przychodzi co 30 dni.

Gość Jozef i na
Mala ale jak sama napisalas pomimo wielu prob. A nie pierwszy miesiac staran i juz 4 razy u ginekologa.