Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudowny ze mnie chłopak

Rodzice z moją dziewczyną chcieli by mnie udupic w dziecko!!!

Polecane posty

Gość defdfdsfdsf
oczywiscie ze autor ma racje, jest za mlody na dziecko i zdaje sobie z tego sprawe, na twoim miejscu nie robilam bym nic glupiego,bo pozniej bedziesz chcial miec dzieci,nie daj sie omotac i uzywaj zycia , na dzieci masz czas, jak bedziesz kolo 30 ,to wtedy tak, jak bedziesz chcial oczywiscie

mi sie wydaje ze masz lekka " fobijke ":) ze tak powiem , przeciez panujesz nad soba podczas sexu chyba co ? po prostu uwazaj podczas sexu i tyle, a co do wazektomii to ja bym raczej nie radzila, nie chcesz dzieci teraz a pozniej jak ci sie odmieni i poznasz taka z ktora bys chcial miec dzieci a nie bedziesz mogl.... masz dopiero 22 lata , ja mam niewiele wiecej bo 25 ale akurat ja chce miec dziecko, no ale rozumiem jesli po prostu ktos nie chce - i tyle na ten temat ;) , kazdy ma inne priorytety a o tym ze rodzice namawiaja syna na dziecko i to w wieku 22 lat to nie wiem ... dziwne dla mnie .... a wiesz czemu w ogole tak mowia?

Właśnie tego nie wiem. Moim siostrom jedna 2 lata młodsza druga 3 lata starsza mówią im że mają jeszcze czasu a mnie mówią że ja powinienem już zostac ojcem, że wtedy moje życie się ustabilizuje i dalej tego nie rozumiem. Dlatego myślę o wazektomii i wtedy bym postawił rodziców przed faktem dokonanym że na wnuka ode mnie nie mają co liczyc.

sluchaj "do tanga trzeba dwojga", wiec jak nie bedziesz chcial dziecka to nie musisz o miec bo rodzice tak mowia...., a wazektomia to duzy krok, ja bym taka gadke uciela szybko ze jak bede gotowa psychicznie i finansowo to sobie dziecko zrobie a teraz mnie na to nie stac, mam inne priorytety i tyle, a dalej jestes z ta laska ktora chce miec dziecko ?

Gość ato twoja
ale tak wogole czlowieku to co ty chcesz zakladając ten temat po co to piszesz? czego oczekujesz? masz jakies pytania czy jakis problem do rozwiazania to pisz normalnie jasno zadawaj pytania a ten napisał litanię i oczekuje neiwiadomo czego.poza tym nie dziewczyna tylko BYLA dziewczyna bo w pierwszym poscie napisales ze z nią zerwales. wiec sałucham w czym problem??

nie latwiej bylo porozmawiac tylko, zeby jeszcze poczekac te pare lat z dzieckiem anizeli konczyc zwiazek, chociaz tyle teraz sie slyszy o tej "wpadce kontrolowanej" ... to co teraz masz zamiar unikac kobiet :)? no nie wiem czy bedzie ci latwo :P

Gość ato twoja
* słucham

Gość kochanedzieci
Masz racje synku!, naprawde popieram Twoja decyzje o nie zakladaniu rodziny! Nie nadajesz sie na ojca, absolutnie.Po co masz potem w napadzie szalu , czy umordowany po pracy brac malutkiego i walic glowka o sciane.....przenigdy! Wiec nie namawiajcie go, barany!

Problem jest w tym że nie chce dziecka a wszyscy do okoła rodzice, dziewczyna by już tego chcieli a ja jeszcze jestem młodym mężczyzną, ba mężczyzną, ja jestem jeszcze chłopcem który nie pragnie dzieci i raczej zawsze będę takim Piotrusiem Panem.

przejmujesz sie rodzina za bradzo olej ich, jak cos beda mowic to powiedz " ze siostra starsza byla pierwsza wiec czekasz na nia " hahah... - ciekawa jestem co by powiedzieli :D ... w ogole sie nie przejmuj co mowia ty wiesz co chcesz i juz.. nie patrz na innych

Gość Autorze , mnie się wydaje
że z igły robisz widły jak to się kiedyś mówiło ;)...bo problemu tu wogóle nie widzę. Nie rozumiem jak można się tak przejmowac tym co mówią rodzice, rodzina! :) i dziwne że facet w twoim wieku aż buzuje ze złości i bierze sobie rodzinki prośby do serca. Jesteś młody i nie bój się, nikt na siłę z ciebie byka rozpłodowego nie zrobi....:D. Pamiętaj , jak ty nie dasz to suczka nie weźmie więc szanuj się, zabezpieczaj to nie będziesz musiał na kafe wchodzić z takim PROBLEMEM ;). Jeżeli miałbyś mieć niechcący dzieco to znaczy że albo dziewczyna zgwałciła się w nocy albo ty pojechałeś na całość. Wydaje mi się że faktycznie jesteś za młody na dziecko (ja w twoim wieku sama byłam jeszcze dzieckiem i zaszłam w ciążę w wieku 29 lat co było planowane). Unikaj przygód a unikniesz dziecka a jak będziesz miał ochotę na stały związek to szukaj dziewczyny która myśli podobnie jak ty i sprawa załatwiona ;).

Gość Koszmarrne
nie wiem czy nie poddam sie jakiemus zabiegowi wazektomii by jakas mnie nie wrobila Może lepiej lobotomii.. i tak ci nie zaszkodzi :P

Gość Tartar
szacunku do kobiet u Ciebie zero - to fakt słownictwo niewybredne - również No i ekscytujesz się tematem jak mrówka okresem.. :P

Gość Porrażkaa
nienawidze dzieci bo rycza, jedza, spia. Ty też ryczysz (np. na meczach?) jesz i śpisz. Nienawidzą cię?

Gość mnbtyuas
Wujek ze strony matki ma 48 lat (..) z tego powodu że nie ma dzieci jest szczęśliwy. Oczywiście że jest. Ma dobrą prace, dobrze zarabia i sam widzę jak odpycha od siebie dzieci. Jeszcze jakieś 20-25 lat i kto mu wtedy zmieni pampersa? :P

Gość głupoty gadacie
ludzie starzy bezdzietni wynajmują sobie opiekunki/pielegniarki i po problemie.

Gość a dlaczego piszecie ze on
szacunku do kobiet nie ma? czy on uderzyl dziewczyne? zwyzywal? po prostu powiedzial jej prosto z mostu co mysli i bardzo dobrze zrobil, madry i rozsadny chlopak z niego. Nie bedzie zarabial na jakas krowe rozplodowa tylko na swoje przyjemnosci.

Gość Hyc o podłogę
Polecam piosenkę gospel , hyc o podłogę

Gość aaaaaaarwena
stary chlop a siano we lbie, wstyd :O jak ty sie w ogole wyrazasz, dzieciaka z siebie robisz a masz juz swoje lata pewnie niedlugo pierwszy siwy wlos zablysnie na glowce, tudziez zakola sie pojawia a ten wielkiego "gowniarza" zgrywa :O chlopie obudz sie bo zyc wiecznie nei bedziesz chyba ze chcesz byc dziadkiem dla swojego dzieciara to ok, ale sie mlody gnojek wstydu nazre w szkole ze nie ma ojca tylko dziada jakiegos :D no ale ok twoj kram, z twojego bahora beda lali :D

Gość laulenka88
Większość facetów do 30 r.ż. jest jeszcze niedojrzałych do roli ojca! Ci, co twierdzą, że najwyższy czas niech się leczą albo wezmą za własne życie. Każdy za swoje odpowiada. Autorowi radziłabym nie uprawiać seksu, bo nic innego jak on tak to posiadania dzieci nie prowadzi :D:D

Gość aaaaaaarwena
do 50 rz beda niedojzali :O albo i dalej to nie jest kwestia dojzalosici bo cielesnie to moga sobie zgnic a we lbie siano 🖐️

Gość sory ale ty nie jesteś cudowny
chłopak tylko niedojrzały dzieciak, dziwne bo w tym wieku powinieneś już myśleć jak dorosły człowiek, a nie o gierkach komputrowych, które są dla ciebie ważniejsze niż prawdziwe życie z bliską osobą

Gość do głupiej arwenyy
On pisał ze on nie chce miec dzieci wogole i mysli o wazektomi a ty mówisz żeby został ojcem. A rodzice jak tacy mądrzy to niech siostry pogonią do rodzenia dzieci a nie chłopaka bo mężczyźni dojrzewają później.

Z tym że to iż bede miał dziecko wtedy kiedy mógłbym byc dla tego dziecka dziadkiem to mi nie grozi bo ja po prostu nie chce problemów w swoim życiu. I tak wogóle komputer, telewizje, muzyke w domu zamiast dziecka. Ja nawet psa czy kota nie chciałem i nie dlatego że nie lubie ale dlatego że nie lubię obowiązków :)

Gość NO I MASZ świętą racje
Nie realizuj głupich marzeń rodziców a realizuj swoje :)

Gość ggddsad
biedna ta dziewczyni biedni twoi rodzice co ci szkodzi byc ojcem?