Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moniśka26

ciąża i kłopoty z mężęm

Polecane posty

Gość ha, ha..
no właśnie. Niby ma dwa etaty, styrany hrabia a nawet zony nie może utrzymać, o dziecku nie wspomnę.

Gość larysa26
już nie przesadzajcie JEST W CIAŻY TO NIE MOZE PRACOWAC własnie,że może i powinna pytam się na kogo bedzie utrzymaniu jak wyjedzie na matki? Dorosła córka? Ludzie ciąża to nie choroba można pracować normalnie. Autorka jest poprostu leniwa i nie chce jej się szukać pracy a maż co ma ciągnąc 3 lub 4 etaty?

Gość nie lubię takich
Ale zachowujecie się jak smarkacze.

Gość fjjgj
zadaj mu pytanie cz cie kocha i chce byc z toba? bo po tym co piszesz to wynika ze nie;/

Gość jóżef a co niby
wg ciebie miałby mieć z tych dwóch etatów??? limuzynę, dvd??? ma żone i dom i dziecko które planował!!!! to mało????

Gość Do larysa
Pamiętaj żadna matka czy teściowa nie powinna wtrącać się do małżeństwa swoich dzieci. A mąż powinien dorosnąć i takiej mamusi podziękować za podpowiedzi.Powinien myśleć o swojej rodzinie o dziecku, które niedługo przyjdzie na świat, by miało warunki do życia, ale on myśli tylko o sobie,sobie kupuje "zabawki". Po co w takim razie zakładał rodzinę?

Będzie inwestował i już inwestuje, mąż jest muzykiem, w domu mamy prawdziwe studio muzyczne, ostatnio dokupił sobie kolejne nagłośnienie. Pracuje na dwa etaty w szkołach muzycznych, po 4, 6 godzin dziennie i wraca do domu.

oczywiście, że większość powie "wyjedź i miej w dupie" ale ty także obiecałaś go wspierać może jemu jest po prostu ciężko czasem jest inaczej niż się wydaje wiem o co chodzi, bo też przez to przechodziłam zanim zrozumiałam o co chodzi co więcej-mąż mojej koleżanki zachowywał się tak samo, raz nawet nie wytrzymał i popłakał się w pracy swojej 60 letniej szefowej hormonym, stres....facet to też człowiek jeżeli napisałaś to po to by posłuchać opinii obiektywnych to zrozumiesz jeżeli chciałaś tylko przeczytać "pakuj się" to trudno

Gość polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
larysa tepa jestes czy jak??? NIKT nie zatrudni kobiety w ciązy , poza tym mąż autorki ciagnie dwa etaty i nie jest w stanie utrzymac rodziny?? To to pizda nie facet, niech sam szuka lepiej płatnej pracy a nie traktuje jak smiecia zone w ciąży

Gość larysa.....
ale ONA NIE MA PRACY!!!!!! kobieto czytać nie umiesz???? kto ją teraz zatrudni. Co to facet który zamiast wspierac goni ciężarną do pracy????

Gość fjjgj
owszem mozna pracowac tylko kto cie przyjmie?;/

Gość fffswsww
Larysa, ja nie jestem w ciąży - intensywnie szukam pracy i nie mogę znaleźć, a co dopiero kobieta w ciąży. Pracowała, straciła pracę, teraz NIKT jej nie zatrudni...

Gość larysa26
w miesiącu brzucha widocznego nie ma. Niech idzie do sklepu odzieżowego ,kiosku, albo na pół etatu,umowe zlecenie no bez przesady ludzie

Szczerze mówiąc, gdyby praca była to pewnie, że poszłabym do niej ale nie ma. W ostateczności dowiadywałam się o staż, ale niestety się nie kwalifikuję, staż jest dla osób do 25 lat, po 50 e i dla osób długotrwale bezrobotnych, tj przynajmniej rok musisz być zarejestrowana jako bezrobotna.

Gość nc sbxmnc
wyjedz po co masz byc dla niego kłopotem

Gość mój mąż
pracuje na dwóch etatach i nie ma go 12 godz dziennie, wszystkie pieniądze idą na rodzinę i mieszkanie. I nigdy złego słowa mi nie powiedział, wrecz jest odwrotnie, od wrzesnia wracam do pracy i nie jest z tego zbyt zadowolony (ale szanuje moja decyzje)

Więc własnie niech porozmawia z mężem, no a jeśli nie da to żadnego skutku to przecież nie będzie się kajała czy coś przed nim.

Gość nc sbxmnc
inwestowac w dom , rozumiem ze wymagasz w tej kwesti , a on sie postawił , jesli tka to ma racje , widzimi sie w wkesti domu babskie potrafi byc denerwójace !

Gość ja też szukam pracy
już prawie rok, i nic :(

Gość mąż zyebany
Moja żona nie chce iść do pracy Mam 4 letnie dziecko ktore moze iść juz do przeedszkola Nie utrzymamy sie z 2500 zl bo takie mam m-czne dochody .Zona rozleniwiła sie w domu i nie mysli o pracy Powiedziala ,ze nie bedzie sie plaszczyć za 1000 zl przed nikim kto bedzie nia rzadził. Jakich użyć argumentów, aby ją przekonać?

Gość nc sbxmnc
nie chce mi sie wierzyć w to , z e maż wymaga od kobiety w ciazy by poszła ta do pracy , daj no numer telefonu do niego szybko to zweryfikuję :)

A jak pojedziesz do mamy, to mama Cie będzie utrzymywała? dopóki dziecko nie podrośnie i nie pójdziesz do pracy? tak z ciekawości pytam

Gość Jozef i na
Nie wiem czy malo czy duzo. Byl czas ze w domu tylko ja pracowalam. Maz nie mogl znalezc pracy wiec zeby wszystko ciagnac bralam dodatkowe dyzury, pracowalam po nocach i inne cuda wianki i ciagle pamietam jak sie czulam ciezko pracujac a jednoczesnie nie mogac niec wydac na siebie bo przeciez dom, rachunki, Ja go nie tlumacze, ja tylko probuje zrozumiec. Oboje postapili troche pochopnie a facet tak zareagowal na stres, tu nie ma co uciekac przynajmniej na razie tu trzeba rozmawiac. Wyprowadzic sie do mamy zawsze jeszcze bedzie mogla

Gość nc sbxmnc
jakich , ty przejmujesz piecze nad tym jak sa wydawane pienadze , innymi słowy ty w tej kwesti rządzisz rozdzielasz itd. jak bedzie cos chciec dla siebie , niech na to zapracuje , inaczej bedzie z gołą dupą chodzić

to straszne jak wszędzie plują jadem, dziewczyna ma problem i zamiast coś jej poradzić, dodać otuchy, to Wy ( oczywiście nie wszystkie) plujecie jadem !! PORAŻKA

Gość mąż zyebany
i co ja mam zrobić? W domu nieraz nie ma obiadu ugotowanego a dzieciak je chrupki ile razy musze szybko po robocie leciec do sklepu i robić obiad dla dzieciaka.

Gość nc sbxmnc
bo pisze głupoty , zaden facet nie wygoni zony do pracy jak ta jest w ciazy , z prostej przyczyny , nikt ja nie zatrudni !! wiec ?

Wymaga, wymaga, ja chętnie poszłabym do pracy, tyle, że jej nie ma. JAk już wspomniałam jestem w domu ale wykonuje wszystkie zajęcia nalężące też do mężczyzny, np. stara szopa groziła zawaleniem, trzeba było ją rozebrać i zrobiłam to ja, będąc już w ciąży. Robie wiele innych rzeczy ciężkich rzeczy, ale to jest dla mego męża bez znaczenia.

Gość nc sbxmnc
a kto ma ci go ugotowac maz ? chyba cie pjebało