Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..inna..

Czy sa tu dziewczyny ktore wciaz nie sa gotowe na dziecko?

Polecane posty

Gość ..inna..

jak w temacie mam 29 lat i to podobno ost dzwonek a ja tego nie czuje.. nie tyka mi zaden zegar biologiczny i wrecz nie jestem sobie w stanie wyobrazic tego nawet,czy cos ze mna nie tak?? czy moze to przez to ze na codzien pracuje z dziecmi i mam poprostu przesyt??

Gość ..jyjyk..
ja tak mam ale wogole nie chce dzieci,ciaza porod sa dla mnie czyms nie do przezycia,na sama mysl ogarnia mnie przerazenie

Gość a dlaczego ostatni dzwonek
mozesz urodzic dziecko nawet do 40-42 roku zycia

Gość zejdi
ja tez mam 29 lat i nie chcę wcale dzieci mimo ze męża mam

Gość ..inna..
uff dobrze ze nie tylko ja tak mam...bo kolezanki to na mnie dziwnkie patrza bo albo juz maja albo tylko o tym gadaja jakby to miec chcialy a ja nic takiego nie czuje..wiem ze napewno kiedys bym chciala ale boje sie ze nigdy nie bede na to gotowa tak jak teraz

Gość zejdi
może nie jestes stworzona do macierzyństwa,przeciez nie wszystkie kobiety muszą miec dzieci

Gość ..inna..
ale ja bardzo lubie dzieci,pracuje z nimi od 8 lat i pare lat temu chcialam nawet juz swoje ale tak jakby z wiekiem mi przeszlo :) odwrotnie niz u innych kobiet

Gość mam tak samo ale 38 lat
w wieku 23 lat pracowałam przez dwa lata jako opiekunka do dzieci oglądanie małżeństw w kryzysie i dzieciaków skutecznie zniechęciło mnie do posiadania dzieci chyba nigdy nie chciałam mieć dzieci, też czuję presję społeczną i mnie to męczy

Gość ..inna..
no moze cos w tym jest moze mam wypalenie zawodowe i odbija sie to na moim zyciu,a moze poprostu wiem ze nie stac mnie na dziecko i nie mialabym dla niego czasu sama nie wiem,albo zrobilam sie z wiekiem wygodniejsza,po calym dniu z dziecmi,wracam do domu i marze by rzucic sie na lozko i odpoczac..