Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narnia_25

nie zachwycam się dziećmi-czuje się lekko na boku.

Polecane posty

Gość uuykiyuiyui
ja jestem gorsza niż wy... mam już 3 dychy na karku i podejście do małych, wrzeszczących potworów jak pies do jeża kolczastego

Gość czytalam tylko pierwszy post
odpowiem, - tak jak ty, przy malych dzieciach stoje boku, nie ruszaja mnie, zwlaszcza,ze maja przy sobie wlasnych opiekunow ( gdyby bylo ewidentnie skrzywdzone i bezradne, to pewnie by mnie to ruszyło). Kocham zwierzeta i rozczula mnie kazde, zwlaszcza to, ktore potrzebuje pomocy. Swoje dzieci bardzo kocham, mozna powiedziec, sa moja pasją, ale przeciez to, ze np kocham rodzicow nie swadczy o tym, ze zachwycam sie wszytkim ludzmi w starszym wieku. Mysle,ze masz dosc typowy stosunek do tematu.

Gość ..mimi..
o dobrze ze tu zajrzalam,ja mam taki problem ze lubie dzieci bo z ni mi pracuje ale to tyle nie tyka mi zegar choc powinien,po pracy lubie swiety spokoj i poprzytulac mojego pieseczka :) kocham zwierzaki bardziej niz dzieciaki :) tylko ze przeraza mnie czy ze mna oby wszystko ok bo mam 29 lat powinnam wrecz marzyc o dziecku

do wlasnych dzieci ma sie zupelnie inny stosunek, niz do dzieci w ogole.Zwierzeta mozna kochać wszystkie, bo przeciez zadnego sie nie urodzilo, a kazdemu mozna jakos pomoc.

Gość ..mimi..
ja uwazam ze zwierzaki sa lepsze niz ludzie szczegolnie psy bo kochaja bezgranicznie i zawsze i na zawsze za to je uwielbi mnie przeraza ta cala ciaza poswiecenie,cierpienie a potem zapiernicz,podziwiam matki ze to wytrzymuja bo mam wrazenie ze bym padla trupem :)

mimi. to jest tak,ze jak kogos kochasz, to9 zupelnie nie czujesz poswiecenia, nie odbierasz tego tak.Woiadomo,ze jak ci pies zachoruje to moizesz przy nim siiedzic cala noc, biegac na zabiegi . Jak masz faceta, ktorego kochasz i np duzo czasu z nim , obiektywnie biorac "marnujesz", to dlatego,ze ci to sprawia przyjemnoscZ wlasnymi dzicmi tak jest. Ja 100razy bardziej lubię zwierzeta niz obce dzieci ( ktorym zreszta ycze jak najlepiej), co nie przeszakdza ,ze wlasne dzieci kocham jak głupia/ dzieci to po prosty faza rozwojju czlowiekai nalezy do nich podchgodzic tak samo, jak dowszytkich innych ludzi, bez egzaltacji i bez wrogosci.