Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złodziejka kaasiaa

Kradniecie w sklepach ?

Polecane posty

Gość złodziejka kaasiaa

Odzieżowych ,spożywczych, hipermarketach? Bo ja tylko buty wyniosłam, wsadziłam te za 400zl do pudelka z cena 139. Nie zauwazyla

Gość Uczciwy złodziej
Ale tylko w takich, gdzie za ladą stoi właściciel

Gość bo tak się przyjęło
nie, ale jak tak dalej pójdzie to zacznę

Gość ni mam szczęścia
nawet na klasówkach byłam zawsze przyłapywana, gdy ściągałam, więc jakbym chciała coś ukraść to też pewnie by mnie złapali

Gość olgaa213123123123123121
nie. raz coś ukradłam ,ale nieswiadomie

ale pare razy widziałam jak ludzie kradli w sklepach i ich nie podkablowalam w sumie ich sprawa..ale ja bym kradła chyba tylko jeśli bym miała chodzic głodna

Gość bo tak się przyjęło
mnie państwo okrada każdego dnia

ale to ,ze panstwo cie okrada nie znaczy ,ze musisz ikradac własciciela sklepu ,albo sprzedawce ,ktory zarabia z 1000 zł i bedzie musiał to pokryc pewnie z wlasnych pieniedzy

Gość kailia
nie zdarzyło mi się nigdy ale jak mnie przyciśnie z powodu kryzysu to kto wie

Gość bo tak się przyjęło
kryzys nam zafundowało pańtwo, więc niech sobie teraz radzi. Okradło obywateli i pokazało, że kraść wolno, truć wolno (sól drogowa, susz jajeczny z kadmem i ołowiem w makaronach) i jeszcze ci nie powiedzą kto cię truł. Czesi do Unii występują o ukaranie polskiego rządu. Kibicuję im serdecznie, bo żal krwi moich przodków za tak głupie państwo. Mnie okradli, to niestety - jak mnie państwo do tego zmusi - pójdę i okradnę też. Państwo mnie trując i okradając nie pyta z czego się będę leczyć. Więc i ja nie mam zamiaru się interesować innymi.

Gość mama_psiaka
dla kradzieży nie ma żadnego usprawieliwienia!!!

Gość bo tak się przyjęło
mama pasiaka, obyś nigdy nie musiała stawać przed takim wyborem. Oby ci nigdy jedzenia nie zabrakło, obyś zawsze miała na prąd i nie musiała go kraść. Obyś miała ciepłe buty na zimę żebyś nie musiała kraść...

Gość wrednamalpaa26
a ja bym się kłóciła jeżeli nie masz co dziecku dać jeść bo zarabiasz 1000zł a po opłatach zostaje ci 200 na miesiąc to co masz zrobić nasz kochany rząd nas do tego zmusza

Gość mama_psiaka
bo tak się przyjęło to nie jest żadne usprawiedliwienie!!! jedzenie i buty można dostać punktach brata alberta, także są inne, jakby ktos zadzwonił do mnie do domu to dostałby obiad i parę ubrań, w tym butów w kórzych spokojnie można by chodzić w zimę, znam ogromną liczbę osób któe by pomogły jak ja złodziejstwo nie ma usprawiedliwienia jest po prostu wygodne!!! wrednamalpaa26 jeśli ktoś zarabia tysiąć złotych i decyduje sie na dziecko, to wyrządza ogromną krzywdę małemu człowiekowi, to że gotuje mu taki los na tym świecie, osobićsie nie znam nikogo kto by zarabiał 1000 zł, moja córka jest studentka zaoczną i pracuje jako kelnerka zarabia z napiwkamie jakies 1500-700 miesięcznie, więc żeby zarabniać ten 1000 to tez trzeba się trochę NIEPOSTARAĆ!!!

Gość mama_psiaka
i nie jestem z warszawy

Gość bo tak się przyjęło
w takim razie skąd wziąć darmowy prąd?

mi sie zdarzalo jak bylam gowniara :P jakies kosmetyki ze sklepow, ciuchy z bazarku, czasem slodycze :D ale to bylo lata temu, robilam to bo moja najlepsza kumpela tak robila, teraz bym sie bala.. :D

Gość ales ty glupia masakra..
Moja mama pracuje jako sprzątaczka, zarabia 1000, bo nie ma dla niej innej pracy, z zawodu jest kaletnikiem. Moj ojciec cale zycie pracowal w PKS-ie, emerytury ma 1600zl. Rachunki, jedzenie i kasy nie ma. Zadnych wakacji, stare auto ktorym nie jezdzimy bo nie ma na benzyne. Kradną wszyscy, wielkie firmy unikają placenia podatków, kreatywna ksiegowosc. Bogaci gdy przychodzi do placenia nie mają zadnych dochodow...ciekawe. Sieci odziezowe kradzieze mają wpisane w koszta operacyjne. Kradną bogaci i biedni, pracuje w sklepie b.duzym,w ochronie, wiek tych ludzi to 9-80lat ,kobiety i mezczyzni. Ginie dosłownie wszystko.

Gość bo tak się przyjęło
ja nie kradnę, ale mówię szczerze, że jak tak dalej pójdzie to zacznę. Ten kraj idzie ku ruinie. Rząd nas truje, afery z autostradami i stadionem narodowym pokazują mi, że kraść wolno i w dodatku bezkarnie. Biorę przykład z góry. Altruistą już dawno nie jestem, W tym dzikim kraju nie mam już skrupułów.

Gość agata1111123444
ales ty glupia masakra..- aha i niby to upsrawiedliwia ,ze ty masz kraść?

Gość nigdy nie kradlam nigdzie
i krasc nie bede, nie bede tez tlumaczyc kradziezy wlasnym nieudacznictwem, Kradnac robiusz komus krzywde. Durnie uwazaja,ze mozna krasc "panstwowe", bo brakuje im wyobrazni, zeby dojsc do tego,ze w ten sposob okradaja wszystkich innych obywateli.

Gość bo tak się przyjęło
nigdy nie kradłam a te afery z autostradami i stadionem narodowym? To co to jest? Moje i Twoje pieniądze ukradli! A autostrad nie ma!

Gość bo tak się przyjęło
rząd tuska okradł mnie jak żaden inny! i nauczył, że przekręty i złodziejstwo to norma!!!

Gość mama_psiaka
wyszscy z was tacy bardzo biedni na jedzenie i zimowe buty nie mają, ale za to każdy z was ma komputer i dostęp do internetu i będziecie mi tutaj wmawiać, że to ze mna jest cos nie tak precz ze złodziejstwem!!! na to nie ma żadnego usprawiedliwienia!!! a ta co pisze, że jej rodzice nie mają kasy to niech zapierdziela rozdawac ulotki a nie siedzi na kafe!!!

Gość mama_psiaka
bo tak się przyjęło jesteś gówno wartym człowiekem!!!

Gość bo tak się przyjęło
nie obrażaj mnie :) ale cóż, tak zazwyczaj reagują ludzie, którym brakło argumentów. Odnieś się lepiej do złodziejstwa rządu :) im wolno? Oni są niewinni i to tylko obywatele są wini i nieudacznicy bo już się ich bardziej okraść nie da? dnieś się do soli przemysłowej, którą od lat jadłaś, odnieś się do suszu jajecznego z ołowiem, który jadłaś. Odnieś się do afery ze stadionem, na który oddałaś podatki, (Ty, Twoi rodzice, rodzina, facet/mąż).

Gość mialem cos napisac ale
nie. raz coś ukradłam ,ale nieswiadomie - jak mozna cos ukrasc nieswiadomie ?

Gość hiuyiuuyfytuytfku
Nie kradnę bo nie muszę.