Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złodziejka kaasiaa

Kradniecie w sklepach ?

Polecane posty

Gość ngfjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
kurczeee weszlam na ten topi z ciekawosci... i czytam wszytsko ... oprocz tego nika ... facet o niku; miales cos napisac ... jak sie nie pomyslilam... hehehheh ... nie wiem co ten facet... naprawde sam do siebie pisze czy co?? fajnie mi sie czyta nika: glea czy jakos tak prawda, i jeszcze tam ktos napisal... ja mam tak samo , co 2 mies. jest czynsz drozszy w mojej spoldzielni , mieszk. lokatorskie ... ale ten nik ...."mialem cos nap[isac " heheh

Gość bo tak się przyjęło
gldoeeww a ja myślę, że ukradnie :) tylko jeszcze o tym nie wie. Przed wojną ludzie też myśleli, że są wspaniali. Niestety szybko zmienili się w szczury. Nam grozi to samo, bo rząd jest rozpasany a obywatele ogłupieni.

Gość moj facet zawsze kradnie
------>mialem cos napisac ale do Ciebie pisalam post wyzej bezmozgowcu :classic_cool:

Gość na tym forum nic ciekawego
do Ciebie pisalam post wyzej bezmozgowcu - wiem patologio :D jak bedziecie przyjezdzac do polski na swieta to na pewno "pozyczonym" mercedesem z parkingu w koncu masz zaradnego faceta to co bedzie wydawal na paliwo lepiej ukrasc juz zatankowany :D

Gość bo tak się przyjęło
mialem cos napisac ale - bardzo mało wiesz o życiu :) Szkoda, bo przy obecnym dostępie do wiedzy powinieneś być bardziej "oblatany". Ludzie kradną i z biedy i z lenistwa. Skoro mówisz, że nigdy nie ukradniesz - to dlaczego okradasz swoich pracowników dając im umowy śmieciowe? To jużnie jest kradzież i wyzysk?

Gość moj facet zawsze kradnie
moj facet to Niemiec i muzyk :classic_cool: nie kradnie niczego innego oprocz marchewek :classic_cool: i tylko i wylacznie dla zabawy debilu :classic_cool: do Polski nie jezdzimy bo nam auto ukradna :classic_cool: Chrysler 300C dlugo nie postoi na polskich ulicach :classic_cool: 🖐️ a Swieta spedzam w DE 🖐️

Gość bo tak się przyjęło
moj facet zawsze kradnie - dobra :) twój rozmówca naprawdę wierzy ci w każde słowo :) tak samo jak telewizorowi, który mówi mu, że jesteśmy zieloną wyspą i żyje się nam wspaniele :D

bo tak się przyjęło - tobie trzeba wszystko tlumaczyc jak malemu dziecku wybacz ale mi sie nie chce.o umowach pisalem dosc jasno wiec tym bardziej nie bede wyjasnial co jest wyzyskiem a co swiadoma decyzja.

Gość gldoeeww
chciałam tylko powiedzieć że nie da się ludzi nauczyć uczciwości skoro postępuje się z nimi nieuczciwie. Trzeba zacząć od góry a nie od dołu, niech politycy przestaną kłamać, kraść, obniżą sobie pensję, bo nic szczególnego nie robią ani nie potrafią. Jak na razie dają sobie premie i podwyżki. dlaczego ten kogo nie stać na prawnika jest z góry przegrany w sprawiedliwym demokratycznym państwie. Dlaczego zdesperowani ludzie muszą udawać się po pomoc do telewizji ,która może pomóc im nagłośnić sprawę, bo ktoś ich legalnie, w świetle "prawa" okradł. W Szwecji jest socjalizm i jednocześnie dobrobyt, jak to mozliwe? dlaczego tam ludzie nie obnoszą się ze swoim bogactwem? U nas każdy się obnosi i ci biedniejsi słusznie czują się gorsi.

tak samo jak telewizorowi, który mówi mu, że jesteśmy zieloną wyspą i żyje się nam wspaniele - wierze tylko w to co mowia w tv trwam i za chwile ide protestowac przeciw odmowie miejsca na multipleksie a zaraz potem ide na pochod smolenski pomscic pomordowanych :classic_cool:

Gość bo tak się przyjęło
jasne :) świadoma decyzja ogłupiałego społeczeństwa, które nie ma wyjścia :) znam te świadome wybory a raczej brak :) powtarzasz w kółko to samo, w kółko to co ci telewizor kazał powtarzać :)

W Szwecji jest socjalizm i jednocześnie dobrobyt, jak to mozliwe? - maja inna mentalnosc u nas to nie do przyjecia. tak samo to mozliwe jak mozliwa byla znaczna pomoc socjalna w UK zanim zaczeli przyjezdzac beneficjarze. teraz brytyjski podatnik nie jest w stanie tego udzwignac.

Gość bo tak się przyjęło
gldoeeww zgadzam się w 100% :)

powtarzasz w kółko to samo, w kółko to co ci telewizor kazał powtarzać - nie ogladam telewizji prawie wcale tylko notowania indeksow i kursy walut na bloomberg aby wiedziec co sie w swiecie dzieje.