Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złodziejka kaasiaa

Kradniecie w sklepach ?

Polecane posty

Gość mama_psiaka
nie mówimy tutaj o rządzie!!! tylko okradaniu sklepów, ludzi itd.!!! i co gdzieś tam zabijają ludzi to moze też ktoś sie do tego odniesie i kogoś zabije np. ciebie?? twoje argumenty sa debilne jesteś idiotą!!! życzę ci żeby ktoś wparował do twojego domu i ukrał ci komputer na kórym wypisujesz takie bzdury na kafe!!!

Gość mama_psiaka
ten post był do ciebie

Gość mama_psiaka
bo tak się przyjęło rozumeim, że zawsze bieresz przykład z najgorszych zjawisk!!! w takim razie stanowisz zagrożenie dla społeczeństwa i powinienieś isc w odosobnienie

Gość bo tak się przyjęło
widzisz jak złorzeczysz? Ja ci życzę, żebyś nigdy nie musiała przed takim wyborem stawać. Piszę, że nie kradnę, ale piszę też szczerze, że jak mnie zmusi sytuacja to okradnę :) Jesteś osobą pełną nienawiści. Twoje złorzeczenie obróci się przeciw Tobie. Bo we mnie nienawiści nie ma :) No odnieś się do rządu. Oni codziennie niewidoczni wchodzą do Twojego mieszkania i kradną :)

Gość mialem cos napisac ale
mama_psiaka - szkoda nerwow na dyskusje z kretynami. zlodziej zawsze znajdzie usprawiedliwienie aby sie lepiej czuc.

Gość moj facet zawsze kradnie
jedna marchweke albo 2 w supermarkecie :-) bo twierdzi ze calego worka nie kupi bo nie potrzebuje tyle marchewek :D

powinni facetowi ukrasc kola od samochodu bo skoro calego nie potrzebuja to przeciez nie beda kupowac.

swoja droga jak mozna byc ze zlodziejem i jeszcze sie z tego cieszyc. ciebie tez pewnie okradnie wczesniej czy pozniej bo zlodziej zawsze bedzie zlodziejem.

Gość bla bla adadadada
Dodaj do tego sieć Plus gsm, skarb panstwa nagle sprzedał ją Solorzowi, wlascicielowi grupy Cyfrowy Polsat i tv. Pan solorz zak mianowal sie prezesem zarządu, do rady wstawił takze syna Tobiasa i kumpla Heronima Rute. TPSA ,zostala za bezcen sprzedana France telecom, panstwo i Kulczyk zarobili. T-mobile, wieloletnia awantura o akcje, elektrim wykopali i sprzedali Deutschd telekom. Solorz brał w tym udzial. Afera z halą KDT w warszawie, siła wyjebali kupcow z ich wlasnego budynku, i ziemi ktore miasto wczesniej wydzierzawilo... ZUS buduje siedzibe za ponad 100mlilionow ! Z naszej kasy, pracownicy jezdzą na szkolenia na Kanary i inne wyspy grzac dupe rydzyk wyłudza kase od emerytek, księza kradną z tacy,ciagle im mało i mało a wy debile dajecie ,baranki boze ,politycy z pisu, po itp kręcą jak mogą, co za roznica jaka partia te same ryje od lat. Uczciwego wygryzą od razu kazdy was robi w bambuko a wy jestescie uczciwi :D hahahaha

taaaa jasne :D jak mozna byc ze zlodziejem :D puknij sie w czolo :D widocznie mozna :D a moj facet zapewnie mnie nie okradnie bo ma dosyc kasy od cholery i troche :D dlatego mnie to bawi bo wlasciwie krasc nie musi :Dale jak ma ochote na marchweke to sobie nieraz skubnie :D

Gość mama_psiaka
bo tak się przyjęło w tobie nie ma nienawiści nie ma ale za to głupota, a złorzeczenie to zadna magiczna sytuacja i nie martw sie nic mi sie nie stanie, i rozumiem wolisz iść kraść niż poprosić kogoś o pomoc, pożyczkę itp. wiesz, jest wiele miejsc i osób od których mozna dostac pomoc, jedznie, odzienie, dach nad głową jestes leniem i tchórzem i to na zapas!!! dowidzenia uważaj na swoje mienie, moze ktos myśli podobnie jak ty!!!

to okradaj ksiezy i panstwo a nie sklepy polglowku. poza tym ksiadz nie przychodzi i nie wynosi ci z domu rzeczy sama mu dajesz. ja nie chce to nie daje. z jednej strony zalujesz kupcow ze ich wyrzucili chociaz to nigdy nie byl ich budynek a z drugiej ich okradasz. logika godna pozazdroszczenia. kary za kradziez sa za male gdyby za kradziesz w sklepie dostawalo sie rok odsiadki to szybko pasozyty i drobne cwaniaki trafiliby do izolacji tam gdzie ich miejsce.

Gość wieszzzzzzzz
bla bla adadadada no i dobrze może, że sprzedali zagranicznym nie będe ich rozkradać polacy tacy jak wy!!!

krasc nie musi a kradnie bo jak pisalem zlodziej zawsze bedzie zlodziejem. zobaczysz ze ciebie tez okradnie nawet jesli nie musi :D czego z calego serca ci zycze skoro smieszy cie jego zlodziejstwo. no ale swoj swojego zawsze znajdzie moze macie podobne zainteresowania i dlatego nie przeszkadza ci ze jest zlodziejem.

Gość tempakizasrana
to jest wątek o okradaniu sklepów czy ludzi bezposrednio a nie korporacjach czy polityce WYPADDD!!!!!!

Gość bo tak się przyjęło
żeby wziąć pożyczkę - trzeba mieć środki żeby ją spłacić. Niestety większość polskiego społeczeństwa (ale nie tylko, bo i europejskiego i amerykańskiego) uważa, że pieniądze z kredytu to są ich pieniądze i rzeczy nabyte na kredyt to ich dobra. I stąd moi państwo wszechobecny kryzys. Bo nie da się żyć na kredyt. I jeszcze raz mówię, że nie kradnę, więc nazywanie mnie złodziejem jest błędne (nie potraficie czytać ze zrozumieniem? no cóż, polska edukacja kuleje od lat, po to właśnie by mieć głupie społeczeństwo i nie rozumiało ustaw, dało się wmanewrować w myślenie kredyt ci pomoże, żeby nie umiało kalkulować). Mówię tylko, że jeśli mnie państwo do tego zmusi to będę kraść. I najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że wy też - tylko jeszcze nie wiecie co znaczy stać pod ścianą, nie potraficie sobie wyobrazić pewnych sytuacji z waszym udziałem. Bieda rodzi kryminalizm - a polska staje się coraz uboższa.

Gość jak zwykle na kafełe
jak zwykle rozwaliliście autorce topik, pierdo lamento o polityce. Ona pytała czy kradniecie ciuchy a nie kase na autostrady ! :D co do pytania, nic nigdy nie ukradłam. Raz mi sie zdarzylo ze zjadlam bagietke i nie zapłacilam. Nie potrafilabym ukrasc bluzki ze sklepu :O ze strachu glownie. Poza tym kupowanie sprawia mi przyjemnosc i wiem ile trzeba pracowac na pensje. A tutaj piszą chyba gnoje z podstawowki i gimnazjum :O

Gość bo tak się przyjęło
ale ten topik za kilka miesięcy/lat może nabrać innego znaczenia. Teraz jeszcze macie co jeść. Skoro nie widzicie związku z tym, że naród rozkradziono i nie myślicie o tym, że wam szarym i nic nie znaczącym obywatelom przyjdzie za to zapłacić - to mogę stwierdzić jedno - władza osiągnęła sukces. Nie widzicie związku. Nie potraficie wyobrazić sobie siebie w sytuacji mega kryzysowej.

mialem cos napisac ale sluchaj czy ty jestes chory psychicznie :-) tylko dlatego bo skubnie marchweke raz na jakis czas zlodziejem nie jest :-) i tak bawi mnie to okropnie bo on to robi z glupoty :-) ja mu mowilam juz ze go predzej czy pozniej pzrylapia :-) ale jego to po prostu bawi :-) ja nie kradne bo mnie przylapali w mlodosci :-) a czy on mnie okradnie a chuuuuj niech bierze co cche ode mnie :D:D:D

Gość bo tak się przyjęło
jak zwykle rozwaliliście autorce topik - ja wyraźnie piszę w pierwszym moim poście, że nie kradnę, ale jak mnie do tego życie zmusi to będę. Przynajmniej uczciwie zapowiadam :)

Gość Co ciekawe,
często kradnie sam personel sklepowy :D Np. kasjerki w supermarketach :classic_cool: Kiedyś mnie zdumialo, ze zawsze jak do kasy podchodziła osoba z mocno zaladowanym wózkiem, zaraz zjawial sie ochroniarz i gapił się jak takiego klienta kasuja :D otóz okazalo się, ze czasami taki klient to po prostu krewny kasjerki, a ona nie wszystkie towary przewija przez czytnik, np zamiast 3 kostek masełka nabija jedną, itp itd :D Niezly patent :classic_cool:

Gość bo tak się przyjęło
ale to wszystko bierze się z biedy! Im biedniejszy naród tym więcej złodziejstwa, korupcji, przekrętów. Im więcej ucisku - tym więcej złości w narodzie. Banalnie proste. Naprawdę trzeba nie znać historii, by przypuszczać, że ludzie zawsze i wszędzie kierują się przykazaniami bożymi (wtedy nie byłoby potrzebne prawo) i zawsze myślą poprawnie, że są dobrzy i czyści jak łzy... Oj nie.

tylko dlatego bo skubnie marchweke raz na jakis czas zlodziejem nie jest - alez oczywiscie ze jest. zlodziej to nie ktos kto kradznie codziennie albo np. caly samochod. ten kradnacy marchewke czy jedno kolo z samochodu tez jest zlodziejem w dodatku glupim bo szmaci sie a zysk zaden. nie dosc ze masz faceta zlodzieja to jeszcze durnia.

ale to wszystko bierze się z biedy! Im biedniejszy naród tym więcej złodziejstwa, korupcji, przekrętów. - bzdura w korei czy chinach nie ma prawie wcale zlodziejstwa a to nie sa bogate panstwa :D w turcji jak ktos z obslugi hotelowej okradnie goscia to do konca zycia nikt go nie zatrudni stad tam w hotelu mozesz wszystko zostawic na stole i nie zginie wiec to nie wynika z biedy a z wymiaru i nieuchronnosci kary. gdyby u nas za marchewke wsadzano do pudla to chlopak idiotki wyzej tez byc moze by nie kradl.

Gość kmiotekkkk
Znam laskę co kradnie regularnie kosmetyki. dosłownie wszystko- balsamy, kremy, szminki, dezodoranty, szampony, nawet mydla i pasty do zębów. Nie jest biedna, ale lubi o siebie dbać, i gdyby miala to placić to by zbankrutowala lol. :D Kiedyś zalukałem do jej szafy w lazience a tam staly dziesiątki (!) kosmetyków, i opowiedziala, ze srednio miesięcznie okolo tysiaka tak oszczędza. hehe.

Gość kobietka jedna taka
ja raz wyniosłam z biedrobki jeden owoc liczi, taki malutki, bo chcialam spróbowac smaku:P

Gość bo tak się przyjęło
nie boli was cena paliwa?

18.04.2012] 16:32 [zgłoś do usunięcia] mialem cos napisac ale tylko dlatego bo skubnie marchweke raz na jakis czas zlodziejem nie jest - alez oczywiscie ze jest. zlodziej to nie ktos kto kradznie codziennie albo np. caly samochod. ten kradnacy marchewke czy jedno kolo z samochodu tez jest zlodziejem w dodatku glupim bo szmaci sie a zysk zaden. nie dosc ze masz faceta zlodzieja to jeszcze durnia. chuuuuuj Ci w dupala :-)🖐️a moraly to se praw gdzie indziej debilu. moj facet zapwene durniem nie jest. jak Ty dojdziesz w zyciu jak on ciezka praca i bedziesz mial tyle kasy co on to moze tez Cie skubanie marchweki zabawi :classic_cool:

nie boli was cena paliwa? - a co ma bol do ceny ropy na swiecie ? nie boli cie cena apartamanetow w NY ? nie stac kogos to nie tankuje albo nie kupuje apartamentu w NYC. wiele osob jezdzi komunikacja miejska i zyje. proste i logiczne ?

Gość kmiotekkkk
To moze zdradź patent jak skutecznie kraśc benzyne :classic_cool: :D