Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RastaBeaty

jego była pisze mu smsy... i pyta go o jego życie sexualne ;/ i nie tylko...

Polecane posty

Gość kremUwfka
zrob cos z tym od razu! on ma olew na nia i wogole ale masz pewnosc ze tak bd zawsze? wkoncu byli razem 5 lat, jak sama powiedzialas ona go bierze na sentymenty! cwana suka.

Damascenka łatwo ci mówić :( ja tam nie pójdę w życiu.... suka :( a on chce iśc sam bo uważa, że nie ma powodów żeby jej unikać. ale powiedzcie mi czego ona chce... to ona z nim zerwała powiedziała że to koniec bo to się wypaliło z dnia na dzień:o a jak zaczął być ze mną miłość powróciła ;(

Oj głupie jesteście. GŁUPIE. Panna prowokuje autorkę, bo chcę ją - JĄ - przedstawić w złym świetle przed facetem. Chce zmienić, wykrzywić wizerunek autorki w jego oczach. Facet odpowiedział grzecznie ale stanowczo na nachalne esemesy a wy, głupie, już o inwigilacji i innych pierdołach rozprawiacie. Użyjcie mózgu CHOĆ TEN JEDEN RAZ! To jest strategia - najpierw zniszczyć tyły a potem ruszyć do frontalnego ataku.

Gość kremUwfka
uderza w faceta, mi sie tez tak wydaje

Gość 345353
Damascenka, cóż Ty możesz doradzać o związkach, gdy facet od Ciebie odszedł i rozwiódł się z Tobą?

ale widzicie :/ wyprowadzał się i suka nie mogła znaleźć klucza do piwnicy, powiedziała że wróci sobie po rower jak zrobi się cieplej tak jakby pomyślała "narazie idź, ale jeszcze tu będziesz miał okazję wrócić":(

ale powiedzcie mi czego ona chce... to ona z nim zerwała powiedziała że to koniec bo to się wypaliło z dnia na dzień a jak zaczął być ze mną miłość powróciła ;( A dlaczego baby nie lubią widzieć innej baby w takiej samej sukience? A dlaczego wiele osób określa się mianem "pies ogrodnika"? Nie histeryzuj. I tak, łatwo jest mi tak mówić/pisać. Człowiek powinien pilnować się sam. Nadzorca sprawi jedynie, że podopieczny zacznie się lepiej kamuflować. Najkrótszą smyczą jest ta najdłuższa.

Damascenka, cóż Ty możesz doradzać o związkach, gdy facet od Ciebie odszedł i rozwiódł się z Tobą? Błąd, kochana :) To ja odeszłam od faceta i ja się rozwiodłam :) Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem czy jak? :)

4 miesiące... ale to nie ma znaczenie... on jest super, pokochałam go i nie oddam nikomu :( to mój wymarzony ciemny blondyn z lekkim zarostem i niebieskimi oczkami

4 miesiące... ale to nie ma znaczenie... on jest super, pokochałam go i nie oddam nikomu to mój wymarzony ciemny blondyn z lekkim zarostem i niebieskimi oczkami Poddaję się :-o

rozumiem że dla ciebie to nie ma znaczenia, ale myślę że podświadomie sama czujesz tą różnice a czy twój facet wie że przeczytałaś te smsy? powiedziałaś mu? jak zareagował? po rower z nim bym absolutnie nie szła, ale bym go poprosiła aby załatwił sprawę szybko, wyjaśnij mu swoje wątpliwości, porozmawiaj szczerze zobaczysz co ci powie

a czy twój facet wie że przeczytałaś te smsy? powiedziałaś mu? jak zareagował? wie, byłam na niego wściekłą tłumaczył się że nie chciał mnie denerwować i żebym sobie przeczytała co on tam napisał, że on nie ma nic do ukrycia etc.... po rower w życu nie pójdę:( dzwoniłam do niego bo chciałam mu powiedzieć, że dodała to zdjęcie a on nie odbiera chyba już śpi... ehh

Gość domek na prelllliiiiit
moze u niej spi;)

Gość kremUwfka
a po ile macie lat jesli moge wiedziec?

ona to robi specjalnie a jaki ma w tym cel to już tylko ona wie, może wcale nie chce go odzyskać tylko chce się dowartościować i przy okazji ciebie wkurzyć wydaje mi się że twoje nerwy czy kłótnie z facetem nic tu nie dadzą a nawet wprost przeciwnie pogorszą twoją sytuację bo może facet na serio nie ma złych zamiarów a widząc twoją reakcję odpowiednio sobie o tobie pomyśli porozmawiaj z nim na spokojnie, wyjaśnij dlaczego wolałabyś aby nie utrzymywał z nią kontaktów, poproś aby jej to delikatnie powiedział prawda jest taka że wszystko zależy od niego, od jego reakcji i zachowania najważniejsze byś ty zachowała klasę i nie upokarzała się w jego oczach

Gość ty naprawde jestes glupia
laska robi to specjalnie, chce pokazac twojemu facetowi, ze taka siusmajtka jest zwykla zazdrosnica i malolata. Ze ona jest atrakcyjniejsza pod kazdym wzgledem - takze emocjonalnym i finansowym. a ty, lasencjo, swoim zachowaniem to potwierdzasz.

Gość kremUwfka
zrob z tym cos:( albo trzymaj reke na pulsie. bo nie wiadomo jak to sie skonczy :O

Gość ciekawe czy wy wszystkie
co gadaja ze autorka przesadza byly by taki na luzie i spokojne gdyby ex podrywala waszego faceta :O watpie :O

Gość ciekawe czy wy wszystkie
co gadaja ze autorka przesadza byly by taki na luzie i spokojne gdyby ex podrywala waszego faceta :O watpie :O

Gość ty naprawde jestes glupia
a sobie watp. lata mi to. to facet ma sie pilnowac a nie ja jego. dama dobrze napisala - autorka ma zryty baniak. to, ze babka podrywa, nic nie znaczy. gorzej, jak facet daje sie poderwac. ale albo tworzymy dojrzaly zwiazek i rozmawiamy o problemach, albo pozostajemy przy lalkach barbie i malych kucykach pony.

Gość ciekwwwwa
No wiec nie powiedział Ci bo widocznie masz jeszcze podejście jak młolatka (wcale nie chce Cie obrazic) Moim zdaniem ładnie sie zachował tak jej odpisując na te smsy. Nie łam się mojego chłopaka była tez szuka z nim kontaktu i niestety mieszkamy w małej miescinie gdzie czasem ja widuje i zawsze czuje nad nia przewage bo jestem usmiechnieta i nie pokazuje jej ze mnie cos wkurza :D chociaz oczywiscie nie gadam z nia ani on tez. Ona sie zachowuje glupio a Ty zachowaj sie z klasa. Ewentualnie zapytaj dlaczego nie mowil Ci o jej sms i to wszystko powiedz ze nastepnym razem wolalbys wiedziec.

ale z niej wyrachowana suka :D - coś nie tak byłoby z Twoim facetem jakby leciał do Ciebie powiedzieć Ci o każdej wiadomości od byłej którą zbył - cos nie tak by z nim było gdyby zaprzeczał że do niego napisała - cos nie tak by z nim bylo gdyby pisal z nia za Twoimi plecami co do postu wyzej to zapewniam Cie ze wolalabys nie wiedziec, bo i po co? z Twoją niedojrzalością to tylko niepotrzebny stres

Gość onawi
ale po co ty sie dziewczyno denerwujesz,tamtej tylko o to chodzi zeby was poroznic,po prostu ignoruj choc bys miala gryzc poduszke,przemilcz,przeczekaj......co ma byc to bedzie,jesli jestescie sobie pisani to nic nie stanie na przeszkodzie a jesli bedziesz sie tak zachowywac jak tu piszesz(panikara,bez urazy) to facetowi w koncu sie znudzi tlumaczenie sie z niczego......

Gość Forever Alaan
Autorko - masz wspaniałego faceta. Uwierz mi że nie jedem by się spotykał z byłą za Twoimi plecami :( Nie denerwuj się i mu zaufaj, daj się mu wykazać :) Dziś to odebranie roweru bd dobrym sprawdzianem :)

Gość kiciorok
o matko, masz idealnego faceta! A, ze czujesz się niepewnie, jestes zakompleksiona to ronisz z tego wielkie halo. Zmądrzej dziewczyno. Była mojego faceta też wysyłąła mu smsy, jak szedł do niej po rzeczy to specjalnie chowała np. jego ulubioną wędkę, zeby przyszedł jeszcze raz. I co osiagnełą? Nic. Tylko mi do głowy by nie przyszło, ze mu kazać wysyłać wulgarne smsy- po cholere???? Wrzuc na luz, bo facet Cie nie rzuci nie dlatego, ze chce wrócic do byłej tylko kapnie się, ześ głupia jak but.

Gość sylvia 007
To jet nachalna i prymitywna kobieta,Udaje mamuske dla niego,a facet lubi mamuski, Uwazaj musisz byc sprytniejsza od niej bo zasra ci zwiazek.

Gość ciekwwwwa
Ona nie jest zakompleksiona tylko młoda :) i takie pytania ja nurtuja przeciez to normalne