Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RastaBeaty

jego była pisze mu smsy... i pyta go o jego życie sexualne ;/ i nie tylko...

Polecane posty

hihi, kiedyś też miałam taką sytuację, że była dzwoniła do mojego i tu chciała się na kawkę umawiać, tu "wygadać", bo miała jakieś problemy i tak w kółko. W końcu oświadczyła, że ona przyjedzie, bo zostawiła u mojego jakieś drobne rzeczy. Mój facet spakował jej rzeczy i wysłał kurierem. I na tym się skończyło. :) nie robiłam awantur. On się przyznał, że była się do niego odzywa. Ja powiedziałam, że średnio mi to pasuje i żeby się postawił w mojej sytuacji. To załatwiło sprawę.

Gość sylvia 007
jak chce przyjsc po rower to umow sie z nia grzecznie ,i sama jej ten rower oddaj ,nie daj sie wciagnc w manipulacje z jej strony.

to on idzie po rower dzisiaj do niej... rozumiem, że zarzucacie mi niedojrzałość... nie wiem ile tutaj macie lat ale bez przesady... jest między nami tylko 4 lata różnicy a że facecxi dojrzewają później... mimo wszystko dogadujemy się śweitnie a ja jestem narwaną zazdrośnicą, zresztą ona go prowokuje cały czas i nie wierzę, że sływa to po nim jak po kaczce po 5 latach związku...

ale tak jak mówicie... możeteż chce sprowokować mnie żebym zaczęła odpierdalać i przedstawić mie w świetle jakiejś wariatki...

Gość mireczkowataa
autorko, przeczytałm cały temat i wiesz co...Twój facet zachowuje się idealnie! Z klasą, wyczuciem- doceń to i olej tamta dziewczynę. Była mojego faceta robiła dokładnie to samo- nic nie wskórała bo jak facet nie chce to nie ma bata. Też było jeżdzenie po rzeczy, ona nawet specjalnie niektóre chowała, zeby jeszcze raz przyjechał. Raz nawet przyjęła go półnago :):) Pokaż, że jesteś stabilną emocjonalnie, zakochana kobieta a nie jakąś gówniara, która mu każe wulgaryzmy wysyłać.

Gość volga_jasnowidzaaa
nie powiedzial tobie, bo nie chcial ci robic przykrosci i słuchac pozniej wyrzutów wskoro dal ci swoj telefon do reki to znaczy ze nie ma przed toba tajemnic...

Gość Forever Alaan
Jak długo go nie ma ?

Gość ech dziewczyny
ja tez pisuje ze swoim bylym,mam za soba okres gdy pisalam tu podobne glupoty,przeszlo mi. ale co wam pwoiem- ona tez mu kazala zaprzestac kontaktow ze mna. a on psize ze mna codizennie i dzwoni czasami,wyplakuje mu sie jak kumplowi itp. a jego obecna nic nie wie, czyli on ja oszukuje. kto jest wiec godny pogardy?

godne pogardy są panienki, które nie mogą znieść, że ich byli mają swoje życie, a je już dawno w dupie. Dla takich najlepiej jakby wszyscy ich byli faceci siedzieli sami i płakali do końca życia za utraconym szczęściem. Żenujące i upokarzające jest proszenie się byłego faceta o kontakt czy wręcz próby odzyskania go czy też sprawdzenia czy jeszcze coś do nich czuje, żeby się dowartościować, że nowa nie jest lepsza. Życzę wam wszystkim, drogie frustratki, żeby wasz wymarzony facet padł ofiarą takiej panienki jak Wy i od Was odszedł. Może to nauczy Was odrobinę rozumu.

Gość sylvia 007
na rowerku sie nie skonczy to dopiero poczatek , ale moze on jest rzeczywiscie wyjatkowy!

napisał mi: no wróciłem, zmokłem jak kura na tym rowerze bo nie chciało mi się z nią siedzieć i czekać aż przestanie lać a jeszcze jakimś obiadem mnie częstowała :/ zrobię sobie szybko kotlety sojowe i przyjadę już autem ok?:*

Gość ciekwwwwa
ale badziew zgadzam sie z Toba w 100 % tak wlasnie jest z bylymi. Twoj chlopak zachowal sie bardzo porzadnie w obec Ciebie. Nikt nie zarzuca niedojrzałości tylko stwierdza fakt a 4 lata akurat w takim okresie zycia to jest duzo ;)

Gość ciekwwwwa
sylvia 007 fakt na rowerku sie nie skonczy to pewne.... ale skoro on sie tak zachowal z tym telefonem i teraz z rowerem to raczej nie masz obaw do strachu a jak bedziesz sie zachowywala jak ona to niestety stracisz w jego oczach

Gość Forever Alaan
Kotlety sojowe O.o ? I on jedząc to żyje ?

no niestety byłe dziewczyny, musicie sobie uświadomić, że jesteście trochę jak odgrzewany kotlet, niby paskudny nie jest, ale smaczny też niekoniecznie. Ja tam nigdy nie trułam dupy swoim byłym facetom - przecież w końcu z jakiegoś powodu się rozstaliśmy i musiał to być ważny powód, skoro miał taki skutek.

Gość kurom nie chce sie logowac
przeżyłam to co Ty. On jest od roku moim mezem:) a byla cudowala, wrzucala z nim zdjecia stare jak sie caluja na wszystkie portale, pisala jak teskni i pytala go czy jest ze mna szczesliwszy niz z nia :D Moj tego przede mna nie ukrywal a ja sie nie irytowalam tylko zrobilam z niej zalosna wariatke w jego oczach. Sama sie pograzyla bo najpierw go zostawila (bo nie chcial czegos jej kupic czy gdzies tam jej zabrac i to miala byc kara) a jak sie zaczal spotykac ze mna to zaczela klamac ze jest w ciazy. oczywiscie nie byla. ostatni raz napisala ze 2 miesiace temu czy czegos by dla niej nie zrobil hahaha ponad 3 lata juz a ona dalej swoje. czyli nie zazdrosciuj sie, nie wkurzaj mow ze sie nie dziwisz ze by go chciala bo jest super i ze pewnie czuje satysfakcje ze chce go spowrotem po tym co mu zrobila ;-) i ze czujesz sie zazenowana jej zachowaniem i nie chcesz sie w to mieszac. miej klase. ja do eks mojego nigdy nic nie napisalam, zlalam ja od gory do dolu. wrzucalam za to duzo naszych szczesliwych zdjec na swoje i jego konto na fb ;-)

Gość mmLena07
a po co miał Ci mówić, skoro to nie ma znaczenia? Tylko byś się denerwowała i o tym mówiła, a on wolał sobie olać sprawę. Z drugiej strony takie zachowanie ex na pewno łechce jego ego. Ale to akurat nic złego. Idiotkę ta ex z siebie robi, do pięt Ci nie dorasta, nie ma za grosz poczucia godności. Nie zniżaj się do jej poziomu. Jesteś górą.

ale chyba jakaś granica musi być... przyjechał na chwilę bo miał jechać jeszcze do pracy, wchodzi u mnie na maila... mail od niej :o co wysłała? samo iceńce! mam gdzieś jeśli ktoś ją zna, jeszcze lepiej http://zapodaj.net/7055489240c6.jpg.html i wiadomość: bardzo zmokłeś?:) to na rozgrzewkę bo zapewne Ci zimno:*

Gość ziellono_mi
no niestety tutaj już tylko asertywność Twojego faceta może pomóc

Gość koal1ka
ale szmata. faceta zajetego sie nie tyka. zwykla dzi.w.ka i tyle zero godnosci i kultury

tutaj już nie ma granic, może wyśle niedługo zdjęcie swojej cipy Przy nim też używasz takiego słownictwa? Może mu wysłać nawet zdjęcie swojej macicy a i tak wszystko zależy OD NIEGO a nie od niej. Weź na wstrzymanie z tą zazdrością (i szpiegowaniem), bo zamęczysz faceta. Jego ex jest żałosna i to JEJ problem, NIE TWÓJ. Czy twój facet dał ci powód do twoich histerii? Z tego, co widzę, jest znacznie dojrzalszy, niż ty. Nie zmarnuj tego.

Gość UBUBBU
22:35 [zgłoś do usunięcia] afafwf A co robi zawodowo twój facet tak z ciekawości :D TO CHYBA JEGO BYŁA, ALBO OSOBA, KTÓRA DO EX WYPISUJE TO SAMO I CHCIAŁA ZWERYFIKOWAĆ :P :P

Gość kurom nie chce sie logowac
no teraz jest fota to latwo mozna zweryfikowac ;-) ale lepiej ja skasuj autorko bo po co Twoj facet ma ten temat znalesc?

Gość UBUBBU
ALE SZMATUSZKA :p A PO CO KASOWAC TEMAT? NIECH LUDZIE WIDZĄ :D

Gość 78............98
rasowa qrevka :)

a ładna? nie do mojego faceta tego nie mówiłam, NIE KONTROLUJĘ GO!!! on to otworzył przy mnie :/