Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RastaBeaty

jego była pisze mu smsy... i pyta go o jego życie sexualne ;/ i nie tylko...

Polecane posty

Byli razem 5 lat, w tym czasie mnóstwo lasek za nim latało a on tylko z nią, potem ona z nim zerwała stwierdziła że się wypaliło etc potem zaczął być ze mną. Jesteśmy razem bardzo szczęśliwi ale... Wczoraj grałam w gierkę na jego komórce i w tym czasie przyszedł sms od niej. Kliknęłam i wyświetliło się mnóstwo wiadomości... "spałeś z nią?" "jest lepsza odemnie?" "wszystko już zrobiliście?:)" "jesteście razem szczęśliwi?" "co robisz?" "hej co słychać, jak w pracy? Słyszałam, że zostałeś liderem grupy, gatuluję" "hej. co robisz? przeglądałam zdjęcia z wakacji i musze przyznać że mój były jest zajebiście przystojny... heh:) dobranoc :*" odpisał jej tylko raz, ze to jego sprawy osobiste i nie ma prawa pytać ale sam fakt że mi nie powiedział... dziewczyny... pomóżcie :(

Gość Forever Alaan
Spójrz. Mógł odpisywać a tego nie robił tylko z taktem ją zbył. Ładnie to o nim świadczy, ciesz się ze go masz :) Oczywiście jesteś zazdrosna, to normalne, ale spójrz na postawę swojego lubego, inny by z nią pisał po kryjomu itd

ale wiesz jak się wkurwiłam ;/ najpierw go zostawiła a teraz...:o:(:(:( i że mi nie powiedział... oni mieszkali razem i ma jeszcze u niej w piwnicy rower, ma jutro po niego jechać :( szlag mnie trafia ;(

Gość oj tam oj tam ...xD
nie przejmuj się

no ale w zasadzie co miał mówić ? Ja też bym na jego miejscu nie powiedział. To wy laski macie tendencje do opowiadania ilu to byłych jeszcze do was nie wydzwania i zaprasza na piwko i że w zasadzie to wy nie wiecie czy macie isc czy nie i to zagubione-naiwne spojrzenie w tym momencie bezcenne

Gość oj tam oj tam ...xD
oj no ona chce żeby był szcvzery... ale głupie pytania.:/

Gość hejlasko1
Hej to ty nie wiesz co zrobic? przerabiałam podobną sytuacje, laska która kiedyś się kolegowała z moim facetem potem nie odyzwała się, nagle jak byliśmy razem zaczęła zapraszac go na wesela , i prosic o spotkania (oczywiście jak już że tak powiem on się wyrobił ;>) Więc ja pomyślałam że taka idiotka nie będzie go tak traktowała i mnie też. Mój chłopak zostawił u mnie pocztę e-mail zalogowaną , więc jej napisałam że możemy się spotkac(jako on) tu i tu. Przylazła - powiedziałam jej co myśle na jej temat- podkuliła ogon. Ty napisz do tej panienki że seks jest super i dlaczego się pyta czy chce się przyłączyc

Gość sama nie wiem.............
dziwna sytuacja...

Gość pisia-misia
Moim zdaniem dobrze się zachował, że jej tak odpisał i dobrze to o nim świadczy. A nie powiedział Ci, bo nie chciał Cię niepokoic taką głupotką(czyt. uważa, że się wyglupiła ta jego była i nie ma nawet o czym mówic). Nie pisz nic do niej i jemu też nie rób pretensji. Ona pokazala brak klasy, a Ty pokaż klasę.

Gość Forever Alaan
Autorko- nie zrywaj z nim :) a tej ździrze napisz tak żeby jej się odechciało pisać cokolwiek :) Wiem że to dla cb cholernie trudna sprawa, ale staw temu czoła, nie zrywaj z obecnym i nie idź na łatwiznę. Powodzenia

Gość afafwf
A co robi zawodowo twój facet :p tak z ciekawości :D

ale ja nie chcę nim zrywać!!! Mój chłopak kiedyś pracował na siłowni ale miał poważną kontuzję i teraz pracował na kampanii cyfry plus gdzie dzownił i podłączał ludziom dodadkowe kanały ale teraz już nie dzwoni bo jest liderem:P no tylko tutaj chodzi mi o brak szczerości tak...

Gość Forever Alaan
Musisz z nim poważnie porozmawiać w takim bądź razie :) on zapewnia że kocha... i dobrze, niech to pokazuje na każdym kroku :D

Ale po co miał ci o tym mówić? Jaki brak szczerości? Przesadzasz, kochana. Chłopak zachował się w sposób odpowiedzialny, taktowny. Ty też postaraj się zachować tak, jak on.

Gość kremUwfka
faceta masz super w porzadku. ale na ta suke uwazaj! teksty w stylu 'jest lepsza ode mnie' i ze oglada zdjecia sa podejrzane!

chce w nim wzbudzić jakieś sentymenty itd... on jutro idzie do niej po swój rower a mi już wyobraźnia działa :o:( jak się na niego rzuca ;(

Gość kremUwfka
badz czujna bo potem sie zaczna wiadomosci ze teskni ze wspomina, ze duzo o nich mysli... potem czy by chcial sie spotkac zeby pogadac, w czyms pomoc... ehh... chlopak ja zlal- super tylko jak ona zacznie mu przypominac jak to bylo wspaniale jak byli razem i bd mu robic metlik w glowie.

Gość kremUwfka
o autorko, myslimy podobnie

Gość kremUwfka
najlepiej urwij to od razu. bo potem bd coraz gorzej. ja mojemu zmienilam poprostu karte sim. oczywiscie wczesniej pisalam ze ma sie odjebac itp. i wiesz co? ta panienka nap do mojego ze ja jestem nerwowa, zazdrosna itp i jak on ze mna wytrzymuje ze jak oni byli razem to tak nie bylo...

ja pierdole dodała sobie z nim i z jego kuzynem zdjęcie na fb przed minutą ;( no n ie wytrzymam ;( podpisała stare, dobre czasy... kurwa nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!

ja pierdole... wiesz ja mu kazałam napisać żeby się odjebała a on czy bym chciała żeby ktoś do mnie tak napisał... że on tak nigdy się do żadnej dziewczyny nie zwracał i do niej też nie będzie w żadnym wypadku wyklinał jeśli ma ochotę może pisać - na nim to wrażenia nie zrobi...

Gość hghghghg
Ja Cię rozumiem i też byłabym zła, że mi nie powiedział... Uważam że powinien był. Chociaż wiesz... on pewnie uznał, że to stare dzieje, nie ma zamiaru z nią gadać, a gdyby Ci powiedział to zrobiłabym z tego wielkie halo, o wiele większe niż jest tego warte i przeżywałabyś to 100 razy bardziej niż on. Swoją drogą - ze straony tamtej byłej to naprawdę porażka... :O Jak można exa pytać o seks z nową kobietą - tym bardziej gdy on nie odpisuje, tak się narzucac i to w taki chamski sposób.

Gość kremUwfka
zaczelo sie tak jak u Cb. Potem go pocieszala byla kumpela, a jak my sie klucilismy, on jej o tym mowil, ona robila wszystko zebym wypadla jaknajgorzej w jego oczach. Oczerniala mnie gadala ze ona byla lepsza. Robila to w taki sposob ze R nawet nie zauwazyl ze sie oddalamy.

chce w nim wzbudzić jakieś sentymenty itd... on jutro idzie do niej po swój rower a mi już wyobraźnia działa jak się na niego rzuca ;( Uspokój się, głupia! :-o I co z tego, ze idzie? Chcesz całe życie faceta na smyczy trzymać? Być jego nadzorcą? Daj mu szansę się wykazać. I przestań z tymi wulgaryzmami :-o Przecież tamta dziewczyna robi to po to, żeby cię sprowokować. Ile ty masz lat, 15?

Gość hghghghg
a jutro po ten rower nie możesz iśc z nim? albo poprosić jakiegoś jego kuzyna czy brata, żeby odebrał rower? Faktycznie będziesz się niepotrzebnie denerwować gdy on pójdzie tam sam.

Gość hghghghg
"Przecież tamta dziewczyna robi to po to, żeby cię sprowokować." Moim zdaniem wcale nie autorkę. Przecież tamta nie wie, że ta to czyta i ogląda. Ona uderza do faceta.